Novac i moć ili samo moć

Da li postoji moc bez novca...postoji, ti ljudii imaju uticaja nad obicnim svetom, koji je mnogobrojan i uzivaju ugled
Ne dodvoravaju se ovima "iznad" uslovno receno iznad, jer ovi drugi su gore posto stoje na gomili prava a ne na realnoj vrednosti

danas je u svetu takav sistem vrednosti, jeste nametnut od manjine, al je takav, da oni koji imaju kintu diktiraju sve drugo...

tačno, svako oće lepše za sebe...al badava lepota ako u glavi nema ništa il je neki mamlaz od žene...
e sad ne bi se složio da kriterijume gleda samo onaj ko nema izbora...možda je čovek jednostavno shvatio neke stvari pa mu je top izgled u drugom planu :lol:

da se ne zamlaćujemo

ali mi je vrlo draga. i sad okej, draga mi ja i to je normalno, ljudi su ti dragi zabog toga kakvi su a ne zbog toga kako izgledaju. ona je mani i seksi!!! oO e to mene brine. kako je uopste moguce da mi bude seksi i kako bi ja nekome mogao da budem seksi? uzas, tuzan sam

ovo je naravno teorija iako će ženski dio s gnušanjem reć da to nije i ne može bit praksa. znači zadržat ćemo se na teoriji. što bi vas kao ženu više privuklo, novac i moć koja obično uz novac ide ili novac, jer nije uvjet da si i moćan kad imaš novac. teoretiziram i dalje, sam novac bi možda privukao neku ženu koja uz to voli bit dominantna pa ovog jadnog bogatog šonju stavi pod papuču i glumi gazdu. a ovaj slučaj sa moći, kakve bi žene to izabrale, podložne, nesigurne, robinje. da se odma razumimop ja sam siromašan pa ne šaljite pepe:D
e da u naslovu fali opcija samo novac

novac privlaci

moc privlaci

i oboje zajedno - privlace

Sto se tice mene - odmerila bi na osnovu sebe, kad se pojavi konkretan slucaj ;)

da se ne zamlaćujemo

ali mi je vrlo draga. i sad okej, draga mi ja i to je normalno, ljudi su ti dragi zabog toga kakvi su a ne zbog toga kako izgledaju. ona je mani i seksi!!! oO e to mene brine. kako je uopste moguce da mi bude seksi i kako bi ja nekome mogao da budem seksi? uzas, tuzan sam
meni samo kruškoliko dupe ne može da bude dovoljno seksi ako je u glavi šuplja...misim može to za seks dva, al za nešto više ni pod razno...

ovo je naravno teorija iako će ženski dio s gnušanjem reć da to nije i ne može bit praksa. znači zadržat ćemo se na teoriji. što bi vas kao ženu više privuklo, novac i moć koja obično uz novac ide ili novac, jer nije uvjet da si i moćan kad imaš novac. teoretiziram i dalje, sam novac bi možda privukao neku ženu koja uz to voli bit dominantna pa ovog jadnog bogatog šonju stavi pod papuču i glumi gazdu. a ovaj slučaj sa moći, kakve bi žene to izabrale, podložne, nesigurne, robinje. da se odma razumimop ja sam siromašan pa ne šaljite pepe:D
e da u naslovu fali opcija samo novac
Kod domačih ćurki prvo novac, onda im doope zine za moći, a kod već malo zrelijih, obavezno jedno i drugo. :lol:

- - - - - - - - - -

To nisu ili jesu pazinske?:think:
Nemam pojam, nerazumem se u te životinjke :lol:

Back