izvor svetlosti
Početnik
- Poruka
 - 16

nova ekipa poslusnika i sluga zapada

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gljivica Dacic je mandatar.U vladu ulaze SPS(Gljivica),SNS(A.Vucic) i URS(Mladjan Dinkic).Takodje,od nedavno im se pridruzio i Rasim Ljajic,nekadasnji pratner DS-a i Zaharije Trnavcevic(deda koji je na izbore izasao sa LDP)Ajde sad, da ne čitam temu, napišite ko je mandatar za sastav vlade i koja koalicija ulazi u istu.
Hvala.![]()
Ajde sad, da ne čitam temu, napišite ko je mandatar za sastav vlade i koja koalicija ulazi u istu.
Hvala.![]()
čini se meni da od te vlade nikakve vajde

Nedostaje Glisic kao ministar kulture i nacionalnih manjina.
Ма не, недостају стручњаци Срђа Поповић као министар на другој години факултета, Милосављевић на трећој а Чеда као вечити бруцош који је ушао у владу да би дипломирао.Nedostaje Glisic kao ministar kulture i nacionalnih manjina.
Ministar pravde stariji od mene 2-3 meseca .
Mislim možda je i on ok ,al je suviše to odgovoran resor za nekog ko nema ni 30 godina , a ni dana rada u pravosudju , dakle još jedna Malovićka , samo da vidimo ko će biti novi Homen .
E da jebli ih i Sulja i Velja koji će oni qurac tu kad se bez njih moglo komotno .

Никола Селаковић (1983), кандидат за министра правде новој влади
Слажем се, мада ми та његова функција предавача на Правном факултету опет улива више поверења него Маловићкино ништа. Мада се ја искрено надам да ће то, у ствари да координише Антић.Ministar pravde stariji od mene 2-3 meseca .
Mislim možda je i on ok ,al je suviše to odgovoran resor za nekog ko nema ni 30 godina , a ni dana rada u pravosudju , dakle još jedna Malovićka , samo da vidimo ko će biti novi Homen .
.

Cenim da svi stanovnici pokrajne treba da budu veoma srećni , od 19 članova vlade iz Vojvodine ima čak jedan ceo ministar,to je bre skoro 1/18 vlade sa teritorije APV , tako da ne znam šta se one bitange sa severa stalno bune .eto Vojvodjanin je ponovo ministar poljoprivrede... nadam se da ti je srce na mestu

Cenim da svi stanovnici pokrajne treba da budu veoma srećni , od 19 članova vlade iz Vojvodine ima čak jedan ceo ministar,to je bre skoro 1/18 vlade sa teritorije APV , tako da ne znam šta se one bitange sa severa stalno bune .![]()
Obradović opet ministar prosvete![]()
E, do kur...distana baš![]()

A on je kompetentan da bude ministar za poljoprivredu, kao i ovi ostali osim ove Dejanovicke?eto Vojvodjanin je ponovo ministar poljoprivrede... nadam se da ti je srce na mestu
Mlohavi ce biti pocasni ministar za odbranu ustava i prijateljske odnose sa rujkama.Ma hajde to, nego zašto nema ministarstva za srbsko-ruske odnose?Ili se možda čeka da pijanom Konuzinu istekne ambasadorski mandat...![]()
A on je kompetentan da bude ministar za poljoprivredu, kao i ovi ostali osim ove Dejanovicke?