Nova Владa Србије

Шта мислите какав ће бити нови састав Владе?

• ДС - СПС - ЛДП

glasova: 21 14,0%
  • ДС - СПС - ЛДП - УРС

glasova: 35 23,3%
  • ДС - СНС

glasova: 31 20,7%
  • СНС - СПС - ДСС

glasova: 44 29,3%
  • Неће се формирати Влада, иде се на нове изборе

glasova: 19 12,7%

• Ukupno glasova
    150
  • Anketa je zatvorena .
Delevićeva odbila Vučićevu ponudu
Izvor: Tanjug

Beograd -- Verujem da se ponuda SNS-a da budem šef diplomatije temelji na iskrenim pobudama, ali odluka o tome ne može biti lična, jer sam član DS, kaže Milica Delević.

Zar ova vajna nova koalicija od 100 partija nema svog nekog pametnog za MIP nego vrbuje ljude iz DS?

Delevićeva odbila Vučićevu ponudu
Izvor: Tanjug

Beograd -- Verujem da se ponuda SNS-a da budem šef diplomatije temelji na iskrenim pobudama, ali odluka o tome ne može biti lična, jer sam član DS, kaže Milica Delević.

Zar ova vajna nova koalicija od 100 partija nema svog nekog pametnog za MIP nego vrbuje ljude iz DS?

Ne možemo to mi da razumemo. Treba za to Vučićev mozak.

hahha nova srbija u vladi :) jako jako

:lol:

4862_2.jpg

A jes to ovaj gradjevinar,kolega mu magistar a preCednik master'degree kazem ja sve eksperti

To su kao dve razlicite stvari pa si ih razdvojio :D

Srbija je u qurtzu k'o nikad do sad, ali je za Albance pojam u kulturnom, tehnoloskom, akademskom, socijalnom, sportskom i svakom drugom obliku bila i bice dok je sveta i veka.

Semenke, tuljumbe, heroin i vec je utripov'o da je kompetentan da komentarise necije magistarske teze, kakav car :mrgreen:

To su kao dve razlicite stvari pa si ih razdvojio :D

Srbija je u qurtzu k'o nikad do sad, ali je za Albance pojam u kulturnom, tehnoloskom, akademskom, socijalnom, sportskom i svakom drugom obliku bila i bice dok je sveta i veka.

Semenke, tuljumbe, heroin i vec je utripov'o da je kompetentan da komentarise necije magistarske teze, kakav car :mrgreen:

Aiii lovacke price :mrgreen: Da si uporedio kakvu Kanadu,Svedsku pa ajt' o Balkanskoj gologuziji nemas sta da mi pricas

Aiii lovacke price :mrgreen: Da si uporedio kakvu Kanadu,Svedsku pa ajt' o Balkanskoj gologuziji nemas sta da mi pricas

AAAAaaaaAAaaaaaHAHAHAHAHahahaahah CARE, KRALJU, SAHU :worth: .... taj rad, parola "sky's the limit" ... to volim da cujem :rotf:

Prijatelju, vi se niste posteno najeli dok Srbije niste videli, a Srbija je za vas BUKVALNO Kanada i Svedska.

To isto da si mi rek'o kako Srbin radi isto u Kragujevcu k'o Nemac u Stutgartu :hahaha: ... lepo je sanjati, ali treba znati i granicu ;)

БЕОГРАД – Мандатар Ивица Дачић изјавио је данас да ће нова влада у парламенту имати подршку више од 140 посланика, а персонална решења будућег кабинета јавности ће бити позната после седнице страначких руководстава.

Дачић је новинарима по завршетку састанка са представницима верских заједница рекао да је за Србију важно то што ће влада коју ће водити имати широку подршку, много већу од претходних које су имале тек нешто више од 126.

Према Дачићевим речима данс би требало да буду завршене измене и допуне Закона о влади и министарствима што подразумева да су завршене и све консултације о томе како ће изгледати будућа извршна власт.

Мандатар је навео да ће највероватније морати да буде повећан број министарстава у односу првобитно планираних 15, али није прецизирао колико ће их заиста бити.

На питање ко ће бити шеф посланичке групе СПС у Скупштини Србије, Дачић је одговорио да ће се и томе знати до понедељка подсетивши да је тренутно он тај који је изабран на ту функцију, али да ће сигурно уследити промене с обзиром на то да се још увек не зна ко ће све од посланика отићи на друге функције.

http://www.politika.rs/rubrike/tema...se-zna-ko-su-vlasnici-medija-u-Srbiji.sr.html

Back