Nova Владa Србије

Шта мислите какав ће бити нови састав Владе?

• ДС - СПС - ЛДП

glasova: 21 14,0%
  • ДС - СПС - ЛДП - УРС

glasova: 35 23,3%
  • ДС - СНС

glasova: 31 20,7%
  • СНС - СПС - ДСС

glasova: 44 29,3%
  • Неће се формирати Влада, иде се на нове изборе

glasova: 19 12,7%

• Ukupno glasova
    150
  • Anketa je zatvorena .
Ja sam prosto zgranuta da je Toma dozvolio takav bezobrazluk i da nije išutirao Lajčaka nogom u trticu i proglasio ga nepoželjnom osobom u Srbiji. :eek:

I ja sam zgranut. I sto je najsmesnije Lajcaka niko nije zvao nego se covek sam pozvao, uso u nasu zemlju ko sto ja ulazim u svoju spavacu sobu i reko Dacicu, Sutanovcu/Jeremicu/ , Nikolicu da dodju do njega da im izda nove instrukcije.

Ja sam prosto zgranuta da je Toma dozvolio takav bezobrazluk i da nije išutirao Lajčaka nogom u trticu i proglasio ga nepoželjnom osobom u Srbiji. :eek:
Ne moze Toma da popravi ono sto je Tadic godna upropascavao.

Postoji nacin da se neko sutne na mnogo suptlniji nacin, tako ce i biti.

SNS nece nikad sa DS, pa da se Lajcak prevrne na Keti ili Meri ili bilo koju drugu Keri:mrgreen:

Da bre. Sad je najbitnije kod ovih djubradi sta kazu "Keti" kako je Tadic zove i "Meri"(Meri Vorlik ambasador USA u nasoj zemlji)

sta kazu Keti i Meri to im je AMIN

Zato lepo da ukinemo stranke, a da nam premijer bude Keti a predsednik Meri ili obratno. Sta ce nam ovi posrednici .

а и много јефтиније те "избори"те први те други круг кампање чуда,овако изваде неку будалу из бурета са купусом и то је то:sad2:

I ja sam zgranut. I sto je najsmesnije Lajcaka niko nije zvao nego se covek sam pozvao, uso u nasu zemlju ko sto ja ulazim u svoju spavacu sobu.

Тихи, не верујем да си озбиљан. Шта се зграњаваш над нечим што се дешавало све време владавине жутих.Ја сам згранута да су људи поверовали Николићу,као да није било јасно да је настављач безалтернативне политике.

http://www.tanjug.rs/novosti1/44404/nikolic-ce-posle-inauguracije-prvo-u-brisel.htm

а и много јефтиније те "избори"те први те други круг кампање чуда,овако изваде неку будалу из бурета са купусом и то је то:sad2:

bas tako. jeftinije je da nam vlada okupacioni guverner ,nego ovako da imamo izbore i stranke koje nam uzimaju lovu iz budzeta a nista se ne pitaju i ni o cemu ne odlucuju.

Rođen sam ovde , moji preci su odavde , ako imam državljanstvo RS šta sam ja? Po nacionalnošću mađar i moj maternji jezik je mađarski i perfektno ga govorim , ali moja država je ovde , za nju sam se borio i išao u ratove a ne za mađarsku .Živim na severu ove države i dovoljno je da se okrenem oko sebe i vidim šta nam je vlast uradila , kako sam ja dobio nogu u dupe sa radnoga mesta samo zato što nisam imao partijsku knjižicu a potom je na moje radno mesto zaposlen neko ko je bio u krvnom srodstvu sa šeficom i taj je imao žutu knjižicu.
Tako da ne mirišem žutu stoku ni sa razglednica više.

Овде многи мисле да ако си Мађар, Румун или нешто треће, онда си аутоматски сепаратиста и не можеш волети Србију.

"EU ne ulazi u to ko će u vladu"

Izvor: Tanjug

Beograd -- EU očekuje brzo formiranje vlade Srbije, ali ne ulazi u to ko bi trebalo da je čini, kaže šef slovačke diplomatije Miroslav Lajčak.

"Ko će formirati vladu, to je sto posto odgovornost političkih snaga u Srbiji. Ono što je ključno za EU je da želi vladu s ambicijom i snagom da sprovede reforme, koja ima evropske integracije kao prioritet i koja je spremna da preuzme obaveze dosadašnje vlade i nastavi pregovore sa Prištinom", istakao je Lajčak.

Lajčak, koji u Beogradu boravi i kao lični izaslanik šefice evropske diplomatije Ketrin Ešton, posle susreta sa ministrom spoljnih poslova Srbije Vukom Jeremićem rekao je da je cilj njegove posete da se upozna sa atmosferom i aktuelnom situacijom u zemlji posle izbora i dodao da će svoja zapažanja preneti zvaničnicima u Briselu.

Osvrćući se na predsedničke izbore u Srbiji, Lajčak je istakao da EU "prihvata i poštuje" rezultate tih izbora.

Lider SPS Ivica Dačić rekao je posle sastanka sa Lajčakom da koalicija okupljena oko njegove stranke insistira na brzom formiranju vlade na osnovu dogovora sa DS.

Novoizabrani predsednik Srbije Tomislav Nikolić poručio je Lajčaku da će njegova prva destinacija posle inauguracije biti Brisel, a istakao je i da će insistirati na nastavku puta Srbije ka EU.

---------------------------------

Najpre u Rusiju, gosodine PREDSENICE, vec u subotu:cool:

http://www.b92.net/info/izbori2012/vesti.php?yyyy=2012&mm=05&dd=24&nav_id=612367

:eek: Sta je ovo napolju, lete bastenske stolice pored prozora, lelee;)

:bye:

24.05.12.-Novi-Magazin-300x206.jpg

"EU ne ulazi u to ko će u vladu"

Izvor: Tanjug

Beograd -- EU očekuje brzo formiranje vlade Srbije, ali ne ulazi u to ko bi trebalo da je čini, kaže šef slovačke diplomatije Miroslav Lajčak.

"Ko će formirati vladu, to je sto posto odgovornost političkih snaga u Srbiji. Ono što je ključno za EU je da želi vladu s ambicijom i snagom da sprovede reforme, koja ima evropske integracije kao prioritet i koja je spremna da preuzme obaveze dosadašnje vlade i nastavi pregovore sa Prištinom", istakao je Lajčak.

Lajčak, koji u Beogradu boravi i kao lični izaslanik šefice evropske diplomatije Ketrin Ešton, posle susreta sa ministrom spoljnih poslova Srbije Vukom Jeremićem rekao je da je cilj njegove posete da se upozna sa atmosferom i aktuelnom situacijom u zemlji posle izbora i dodao da će svoja zapažanja preneti zvaničnicima u Briselu.

Osvrćući se na predsedničke izbore u Srbiji, Lajčak je istakao da EU "prihvata i poštuje" rezultate tih izbora.

Lider SPS Ivica Dačić rekao je posle sastanka sa Lajčakom da koalicija okupljena oko njegove stranke insistira na brzom formiranju vlade na osnovu dogovora sa DS.

Novoizabrani predsednik Srbije Tomislav Nikolić poručio je Lajčaku da će njegova prva destinacija posle inauguracije biti Brisel, a istakao je i da će insistirati na nastavku puta Srbije ka EU.

---------------------------------

Najpre u Rusiju, gosodine PREDSENICE, vec u subotu:cool:

http://www.b92.net/info/izbori2012/vesti.php?yyyy=2012&mm=05&dd=24&nav_id=612367

:eek: Sta je ovo napolju, lete bastenske stolice pored prozora, lelee;)

:bye:

Наравно,
само ће препоручити тко би мора ту бити, ако просербиа и даље мисли путем брез будућности.:)

bas tako. jeftinije je da nam vlada okupacioni guverner ,nego ovako da imamo izbore i stranke koje nam uzimaju lovu iz budzeta a nista se ne pitaju i ni o cemu ne odlucuju.

па ни досад тачније од 2000год није било другачије тј гласајте срби ви слободно ми(еурупа.уса)вам састављамо владу не видим да ће било шта да се ту промени

па ни досад тачније од 2000год није било другачије тј гласајте срби ви слободно ми(еурупа.уса)вам састављамо владу не видим да ће било шта да се ту промени

Tačno , samo što će sad ovi mustafini musavci da se vade na žutare kao što su se oni vadili na Miloševića...već viđeno :D

A ko pravi vladu je napokon jasno i slabokapirajućim :

Pa DS i musavci kao što je to naređeno iz Brisela/Vašingtona još i pre ovog cirkusa od glasanja :bljak:

Tačno , samo što će sad ovi mustafini musavci da se vade na žutare kao što su se oni vadili na Miloševića...već viđeno :D

A ko pravi vladu je napokon jasno i slabokapirajućim :

Pa DS i musavci kao što je to naređeno iz Brisela/Vašingtona još i pre ovog cirkusa od glasanja :bljak:

данас био поштар словак лајчак и донео комбинацију која је извучена у бриселу или вашингтону за састав "српске"владе:sad2:

I ja sam zgranut. I sto je najsmesnije Lajcaka niko nije zvao nego se covek sam pozvao, uso u nasu zemlju ko sto ja ulazim u svoju spavacu sobu i reko Dacicu, Sutanovcu/Jeremicu/ , Nikolicu da dodju do njega da im izda nove instrukcije.

More, bio je i Lajcak nesto zgranut i zblanut na konfernciji za novinare, mucao je, ocito je necim nezadovoljan, sta je u pitanju videcemo narednih dana...

Ono sto jeste strasno u svemu je, da oni koji izugube izbore, ustvari sastavljaju Vladu, kako god glasali zna se, dokle ce taj "trend" trajati, videcemo, nadam se ne dugo:(

Poslednja izmena:

Back