Nova Владa Србије

Шта мислите какав ће бити нови састав Владе?

• ДС - СПС - ЛДП

glasova: 21 14,0%
  • ДС - СПС - ЛДП - УРС

glasova: 35 23,3%
  • ДС - СНС

glasova: 31 20,7%
  • СНС - СПС - ДСС

glasova: 44 29,3%
  • Неће се формирати Влада, иде се на нове изборе

glasova: 19 12,7%

• Ukupno glasova
    150
  • Anketa je zatvorena .
Žuti pritiskaju javnost putem medija da oforme vladu.

Počeli su sa neophodnošću za brzim formiranjem vlade,
a sa druge strane urušavaju državu i dinar kako bi ubedili narod
da je hitno i na brzinu potrebno sklepati vladu onako kako su oni još ranije dogovorili.

Lopingeri nam zdušno prete uterivačima dugova, urušavaju dinar i bombarduju narod svojim kombinacijama.

Šta činiti ?
:think:

Predsednik Srbije će znati, šta nam valja činiti..:lol:

E, šloseri jedni.... Pa vi mislite da je to tek tako, biti na vlasti....:lol:

Predsednik Srbije će znati, šta nam valja činiti..:lol:

E, šloseri jedni.... Pa vi mislite da je to tek tako, biti na vlasti....:lol:

Мандарче, душо...не сећам се да ли сам и теби изјавио саучешће?:hahaha:

смањи јед и нервозу...добићеш боре синко.:super:
Разумем да ти није лако и да осећаш велике последице али млад си, преживећеш
:rotf:

Лош је заменио горега, немој због тога сећи вене и дизати руку на себе.

To nije tačno.

Ти знаш да је Влада Ђукановић у ГО СНС - па слушај онда мало шта ради на Радио-Фокусу... какав фолирант... какав преварант... како лаганица ОКРЕЋЕ ЋУРАК НАОПАКО... да човек не поверује...

Али из свега што нам се трагично догађа на политичкој сцени можемо извући само једно:

ЧОВЕК СЕ ДРЖИ ЗА РЕЧ - А ВО ЗА РОГОВЕ!

Изгледа да на политичкој сцени имамо крдо волова које ће народ на крају потаманити све до једног!!! :evil:

To da zuti nekog pritiskaju je obicna glupost i podmetacina . Lopta je u Tominom dvoristu
i njegovi imaju dato vrijeme da formiraju vladu . Sigurno je da oni i pritiskaju i obecavaju .
Treba da skupe 126 mandata , a imaju ograniceno vrijeme .Demokrate imaju vise vremena
a sigurno da ni sada ne sjede skrstenih ruku . Sve je to legitimno .

zuti su u frci nevidjenoj da ne kazem panici

svesni su da gube sve pa zato vrse konacan pritisak na SNS da udju u semu sa njima

DS je stranka ciji je jedini interes vlast po svaku cenu i sa bilo kime , ako gube vlast gube sve zato se tako ponasaju.

A Toma i SNS , ako udju sa njima u dil od opozicione postaju rezimska stranka i posrace se na sopstvenu pobedu u nedelju, posrace se na svoje glasace, posrace se na Srbiju.

Nema kompromisa izmedju dobra i zla. Nema kompromisa izmedju postenih i lopova i djubradi.

Vec je izmedju nas i njih vecna borba dok ih ne pobedimo i ne istrebimo .

A SNS neka odluci gde zeli da pripada.

Medju postene ili medju izdajnike i lopuze.

Niko od svih ostalih stranaka ne bi pristao da ista stranka da i predsednika i premijera... Tako da Nikolic moze da bira iz koje druge stranke ce da ima premijera... DS, SPS ili neko sasvim treci.

Kao prvo : kome će Nikolić da ponudi premijersko mesto je njegova stvar jer on je budući Predsednik Srbije.
Kao drugo da je Tadić igrao po pravilima igre : prvi put je onda uvek trebao da nudi radikalima premijersko mesto -a nikada to nije uradio iako su uvek bili najveća stranka pojedinačno u parlamentu.
Kao treće: .DS se ništa ne pita i sada se radi na tome da se ta stranka svede na to da se ostavi bez ikakve vlasti u ovoj državi , dosta je bilo njih njihove plačke i svega ostaloga pa makar rizikovali raspisivanje novih izbora za 90 dana . ako bude pravde SPS će sastraciti vladu sa SNS-om i DSS-om i manjinama , posle toga DS se raspada i pada na cenzus ili čak i gore , bitno je da im se oduzme sva vlast i da se pokrene istraga protiv njihovoh lopurdi.

Tihi, pa ti si radikal, kako to da se sad kuneš u Tomu... Nisi dosledan... Prevrtljivac si...

da ja sam do sada glasao za SRS, ali sam pre svega neprijatelj krvni Borisa Tadica i lopovskog rezima Demokratske STranke

Da li cu glasati u buducnosti - videcu.

No glasacu z a svakoga, za koga mogu da skinemo Tadica i DS .

Cak mislim da bi drage volje zaokruzio i Zukorlica i Tacija u drugom krugu da su kojom prilikom bili protivkandidati Tadicu.

Jednostavno vise cenim dokazane srpske neprijatelje nego prikrivene srpske izdajnike djubrad i lopove kojih je puna vasa stranka.

da ja sam do sada glasao za SRS, ali sam pre svega neprijatelj krvni Borisa Tadica i lopovskog rezima Demokratske STranke

Cak mislim da bi drage volje zaokruzio i Zukorlica i Tacija u drugom krugu da su kojom prilikom bili protivkandidati Tadicu.Jednostavno vise cenim dokazane srpske neprijatelje nego prikrivene srpske izdajnike djubrad i lopove kojih je puna vasa stranka.

Krv nije voda... :mrgreen: :lol:

zuti su u frci nevidjenoj da ne kazem panici

svesni su da gube sve pa zato vrse konacan pritisak na SNS da udju u semu sa njima

DS je stranka ciji je jedini interes vlast po svaku cenu i sa bilo kime , ako gube vlast gube sve zato se tako ponasaju.

A Toma i SNS , ako udju sa njima u dil od opozicione postaju rezimska stranka i posrace se na sopstvenu pobedu u nedelju, posrace se na svoje glasace, posrace se na Srbiju.

Nema kompromisa izmedju dobra i zla. Nema kompromisa izmedju postenih i lopova i djubradi.

Vec je izmedju nas i njih vecna borba dok ih ne pobedimo i ne istrebimo .

A SNS neka odluci gde zeli da pripada.

Medju postene ili medju izdajnike i lopuze.
istina je , žuti su u potpunoj panici , kako dani polako odmiču na sve više mesta se pominje kombinacija sns + sps , a negde nisu ni čekali već je urađena ta kombinacija u lokalu , i sada su to mesta pojačanih pritisaka na koaliciju SPS-a, JS-a i PUPS-a , Toma izuzetno ima izgleda doobre savetnike , potez sa odugovlačenjem inaguracije i zakletve , kao i čekanje na formiranje skupštine deluje efektno na pokušaj razbijanja koalicije DS+ SPS+ LDP + manjine , videlo se to sinoć po panici Čede Jovanovića na kanalu b92 koji je tražio momentalnu realizaciju vlade te koalicije na šta naravno nema prava nikakva . Uostalom kao što se svaki dan čuju priče o raspadu ds-a iznutra koje su dobile svoju potvrdu smenama lokalnih odbora.

Cak mislim da bi drage volje zaokruzio i Zukorlica i Tacija u drugom krugu da su kojom prilikom bili protivkandidati Tadicu.

Jednostavno vise cenim dokazane srpske neprijatelje nego prikrivene srpske izdajnike djubrad i lopove kojih je puna vasa stranka.
Kao da si mi pročitao misli i napisao ih.
Bolje je i Tači i Zukoorlić nego DS.
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Тихи.

Back