Alekasandar3
Buduća legenda
- Poruka
- 35.716
palo je i prvo obecanje,toma i vucko se zarekli meri vorlik da nece u vladu sa dss,a kostunjavi ga podrzao za predsednika![]()
To nije tačno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
palo je i prvo obecanje,toma i vucko se zarekli meri vorlik da nece u vladu sa dss,a kostunjavi ga podrzao za predsednika![]()
Žuti pritiskaju javnost putem medija da oforme vladu.
Počeli su sa neophodnošću za brzim formiranjem vlade,
a sa druge strane urušavaju državu i dinar kako bi ubedili narod
da je hitno i na brzinu potrebno sklepati vladu onako kako su oni još ranije dogovorili.
Lopingeri nam zdušno prete uterivačima dugova, urušavaju dinar i bombarduju narod svojim kombinacijama.
Šta činiti ?![]()

otkud znas da nije tacno,i dj vlada promenio plocu ovih dana,nesto mu je bota blize srcuTo nije tačno.
Predsednik Srbije će znati, šta nam valja činiti..
E, šloseri jedni.... Pa vi mislite da je to tek tako, biti na vlasti....![]()

To nije tačno.

Eно преговарају са СНС о влади ... тачније СНС са ДС преговара![]()
...pa na sve to ti sada insistiras na vladi DS-SNS....
Niko od svih ostalih stranaka ne bi pristao da ista stranka da i predsednika i premijera... Tako da Nikolic moze da bira iz koje druge stranke ce da ima premijera... DS, SPS ili neko sasvim treci.
Tihi, pa ti si radikal, kako to da se sad kuneš u Tomu... Nisi dosledan... Prevrtljivac si...
Nojke jel ti ono meni rece da Bokica odvaliti Nikolica...Pa sta te snadje crni nojkicu..........pa na sve to ti sada insistiras na vladi DS-SNS....
![]()
Нојке...не знам да ли сам ти изјавио саучешће због Бориса?

da ja sam do sada glasao za SRS, ali sam pre svega neprijatelj krvni Borisa Tadica i lopovskog rezima Demokratske STranke
Da li cu glasati u buducnosti - videcu.
No glasacu z a svakoga, za koga mogu da skinemo Tadica i DS .
Cak mislim da bi drage volje zaokruzio i Zukorlica i Tacija u drugom krugu da su kojom prilikom bili protivkandidati Tadicu.Jednostavno vise cenim dokazane srpske neprijatelje nego prikrivene srpske izdajnike djubrad i lopove kojih je puna vasa stranka.

istina je , žuti su u potpunoj panici , kako dani polako odmiču na sve više mesta se pominje kombinacija sns + sps , a negde nisu ni čekali već je urađena ta kombinacija u lokalu , i sada su to mesta pojačanih pritisaka na koaliciju SPS-a, JS-a i PUPS-a , Toma izuzetno ima izgleda doobre savetnike , potez sa odugovlačenjem inaguracije i zakletve , kao i čekanje na formiranje skupštine deluje efektno na pokušaj razbijanja koalicije DS+ SPS+ LDP + manjine , videlo se to sinoć po panici Čede Jovanovića na kanalu b92 koji je tražio momentalnu realizaciju vlade te koalicije na šta naravno nema prava nikakva . Uostalom kao što se svaki dan čuju priče o raspadu ds-a iznutra koje su dobile svoju potvrdu smenama lokalnih odbora.zuti su u frci nevidjenoj da ne kazem panici
svesni su da gube sve pa zato vrse konacan pritisak na SNS da udju u semu sa njima
DS je stranka ciji je jedini interes vlast po svaku cenu i sa bilo kime , ako gube vlast gube sve zato se tako ponasaju.
A Toma i SNS , ako udju sa njima u dil od opozicione postaju rezimska stranka i posrace se na sopstvenu pobedu u nedelju, posrace se na svoje glasace, posrace se na Srbiju.
Nema kompromisa izmedju dobra i zla. Nema kompromisa izmedju postenih i lopova i djubradi.
Vec je izmedju nas i njih vecna borba dok ih ne pobedimo i ne istrebimo .
A SNS neka odluci gde zeli da pripada.
Medju postene ili medju izdajnike i lopuze.
Kao da si mi pročitao misli i napisao ih.da ja sam do sada glasao za SRS, ali sam pre svega neprijatelj krvni Borisa Tadica i lopovskog rezima Demokratske STranke
Da li cu glasati u buducnosti - videcu.
No glasacu z a svakoga, za koga mogu da skinemo Tadica i DS .
Cak mislim da bi drage volje zaokruzio i Zukorlica i Tacija u drugom krugu da su kojom prilikom bili protivkandidati Tadicu.
Jednostavno vise cenim dokazane srpske neprijatelje nego prikrivene srpske izdajnike djubrad i lopove kojih je puna vasa stranka.
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Тихи.
Kao da si mi pročitao misli i napisao ih.
Bolje je i Tači i Zukoorlić nego DS.

Kao što rekoh....![]()
![]()
Немој да те чуди што су напредним радикалима бољи они који су убијали Србе
Mene to uopšte ne čudi...oni vole, štaviše, obožavaju sve što je loše po Srbiju...
Ma bitno je da narod sam skače sa mostova i zgrada toliko vas voli narod , majke ubijaju svoju decu u beznađu u koje nas je uvalila stoka iz DS-a.Немој да те чуди што су напредним радикалима бољи они који су убијали Србе