Nova Владa Србије

Шта мислите какав ће бити нови састав Владе?

• ДС - СПС - ЛДП

glasova: 21 14,0%
  • ДС - СПС - ЛДП - УРС

glasova: 35 23,3%
  • ДС - СНС

glasova: 31 20,7%
  • СНС - СПС - ДСС

glasova: 44 29,3%
  • Неће се формирати Влада, иде се на нове изборе

glasova: 19 12,7%

• Ukupno glasova
    150
  • Anketa je zatvorena .
Evo gledam danas kako, srpski politicari u stavu mirno ko regrut pred generalom, raportiraju pred izaslanikom Katrine Eston, Miroslavom Lajcakom, o stanju u Srbiji i vidim da smo i dalje porobljeni i da nas u tom ropstvu drze nasi sopstveni politicari koji nisu nista drugo nego najobicnija djubrad i sluge djubradi i slugu na vecem evropskom nivou.

Veceg ponizenja za jednu zemlju od toga - nema . Da ti vladu sastavljaju strani politicari i ambasadori.

Sloboda je stanje duha, kaze jedna izreka a ocigledno da ovi nasi politicari biraju da budu porobljeni i da im je tako lepse.

Njima sloboda nije bitna njima je bitno samo da dobiju deo kolaca vlasti i funkcija da i dalje mogu da se bogate preko ledja gradjana.

Dacic i Tadic su njihove slugeranje i prostitutke, Kostunicu i Radikale ne kontrolisu, zato ih i ne vole, ostaje jos jedino da se vidi da SNS pokaze pravo lice ?

ТАЈНА ВЕЧЕРА КОД МРКЕ
krckali-vladu-1337815713-166214.jpg

Крчкали владу код Мрке

Политика, 06:00, 24.05.2012.

Аутор: Сања Илић,Фото: Драгана Удовичић

Милутин Мркоњић прославио седамдесети рођендан уз Ђиласа, Палму, Динкића, Дачића, Шутановца и наравно Ану Бекуту
Крчкали владу

Крчкали владу

Добио карикатуру и албум, ал’ ништа у коверти

Претходна страницаСледећа страница

БЕОГРАД - Седам банки!
Министар инфраструктурни Милутин Мркоњић славио је синоћ у Клубу посланика јубиларни седамдесети рођендан. А изгледа и „крчкао“ нову владу, заједно са шефом му Ивицом.

Уз штимунг Илде Шаулић, која је весеље и мрсну вечеру почела, случајно или не, песмом „Тешко је љубит тајно“, Мрку су изљубили љубимица му Ана Бекута, па Мерима Његомир, Лепа Брена и Боба, Шабан Шаулић, твитер пријатељ му Влада Георгиев... У врху стола био је градоначелник Драган Ђилас, који се изгрлио с Дачићем, до њега министар војни Драган Шутановац, поред кога су били брачни пар Тања и Млађан Динкић. А дошли су и Оливер Дулић, партијски другови Жарко Обрадовић, Александар Антић, Душан Бајатовић... Славило се и с коалиционим партнером Драганом Марковићем Палмом, али без Јована Кркобабића. Изостао је и Борис Тадић, иако је добио позивницу.

- А Тому нисам ни звао, он је сад заузет човек - открио нам је слављеник.

Прва је рођендан честитала (ко други него) Ана Бекута, пожелевши свом министру пуно здравља. А одмах се латила и микрофона. Добио је Мрка своју карикатуру, али и од сарадника албум са сликама о урађеном послу од 2008.

- Ма, пустите то! Има ли ко коверте? - нашалио се Мрка, коме је албум личио на опраштање.

Мрка је био одличан домаћин и нама, незваним гостима. Планирао је да се опусти без медија, али нас је ипак угостио.

http://http://www.kurir-info.rs/krckali-vladu-clanak-241918

Бетовен и Моцарт из оправданих разлога били одсутни :hahaha:

Evo gledam danas kako, srpski politicari u stavu mirno ko regrut pred generalom, raportiraju pred izaslanikom Katrine Eston, Miroslavom Lajcakom, o stanju u Srbiji i vidim da smo i dalje porobljeni i da nas u tom ropstvu drze nasi sopstveni politicari koji nisu nista drugo nego najobicnija djubrad i sluge djubradi i slugu na vecem evropskom nivou.Veceg ponizenja za jednu zemlju od toga - nema . Da ti vladu sastavljaju strani politicari i ambasadori.

Sloboda je stanje duha, kaze jedna izreka a ocigledno da ovi nasi politicari biraju da budu porobljeni i da im je tako lepse.

Njima sloboda nije bitna njima je bitno samo da dobiju deo kolaca vlasti i funkcija da i dalje mogu da se bogate preko ledja gradjana.

Dacic i Tadic su njihove slugeranje i prostitutke, Kostunicu i Radikale ne kontrolisu, zato ih i ne vole, ostaje jos jedino da se vidi da SNS pokaze pravo lice ?

Toma??!! Nemoguće... :eek:

Договор између Томислава и Тадића ... Зашто Томислав више не помиње покрадене изборе?

Kad zesedne u svoju predsedničku fotelju daće zadatak svom ministru policije pačiću da istraži kompletnu krađu na izborima od 06. maja.

Ako ovaj to ne uradi dobiće odmah po nosu i šut karatu u jednom pravcu, raspuštanje skupštine i raspisivanje novih parlamentarnih izbora.

Tako se to radi u državi u kojoj vlada red, zakon i mir. Nema više na O-RUK kao kod takozvanih demorkata i nacista. Zna se ko za šta odgovara i ko se za šta pita.

Evo videh Lajcak se sastao sa Dacicem, Sutanovcem/Jeremicem i Nikolicem i lagano covek ko da su izbori bili u Slovackoj a on njen predsednik sastavlja vladu Srbije.

A ovi seljaci i dziberi od nasih politicara mesto da ga odhebu na 1-2-3 i kazu mu da je sastav vlade unutrasnja stvar nase zemlje i da sa njima nemaju sta da pricaju o tome, oni mesto da tako postupe , oni pred njim puze, sene i masu repom kao kerovi.

Stoga mislim da bi najbolje bilo da ukinemo i izbore i politicke stranke i da sav suverenitet prenesemo na Briselsku administraciju jer ko sto vidimo oni kako god okrenes vladaju ovom banancugom od drzave.

па неће да му буде први пут да је овде изиграва колонијалног гувернера

Da bre. Sad je najbitnije kod ovih djubradi sta kazu "Keti" kako je Tadic zove i "Meri"(Meri Vorlik ambasador USA u nasoj zemlji)

sta kazu Keti i Meri to im je AMIN

Zato lepo da ukinemo stranke, a da nam premijer bude Keti a predsednik Meri ili obratno. Sta ce nam ovi posrednici .

Evo videh Lajcak se sastao sa Dacicem, Sutanovcem/Jeremicem i Nikolicem i lagano covek ko da su izbori bili u Slovackoj a on njen predsednik sastavlja vladu Srbije.A ovi seljaci i dziberi od nasih politicara mesto da ga odhebu na 1-2-3 i kazu mu da je sastav vlade unutrasnja stvar nase zemlje i da sa njima nemaju sta da pricaju o tome, oni mesto da tako postupe , oni pred njim puze, sene i masu repom kao kerovi.

Stoga mislim da bi najbolje bilo da ukinemo i izbore i politicke stranke i da sav suverenitet prenesemo na Briselsku administraciju jer ko sto vidimo oni kako god okrenes vladaju ovom banancugom od drzave.

Ja sam prosto zgranuta da je Toma dozvolio takav bezobrazluk i da nije išutirao Lajčaka nogom u trticu i proglasio ga nepoželjnom osobom u Srbiji. :eek:

Madjar!! A zašto se stidiš toga što si Madjar? Mislim, zašto se deklarišeš kao (veliko)Srbin?
Rođen sam ovde , moji preci su odavde , ako imam državljanstvo RS šta sam ja? Po nacionalnošću mađar i moj maternji jezik je mađarski i perfektno ga govorim , ali moja država je ovde , za nju sam se borio i išao u ratove a ne za mađarsku .Živim na severu ove države i dovoljno je da se okrenem oko sebe i vidim šta nam je vlast uradila , kako sam ja dobio nogu u dupe sa radnoga mesta samo zato što nisam imao partijsku knjižicu a potom je na moje radno mesto zaposlen neko ko je bio u krvnom srodstvu sa šeficom i taj je imao žutu knjižicu.
Tako da ne mirišem žutu stoku ni sa razglednica više.

хаха, опет затворили тему.....коју институцију сада штите, државну или председничку...:mrgreen:

ni meni to nije jasno zasto brisu teme koje su aktuelne.

Glavna vest an svim medijima je da je Miroslav Lajcak specijalni sluzbenik Ketrin Eston za nasu vukojebinu, u nasoj zemlji gde sastanci sa DS,SPS i SNS u pokusaju da kreira vladu Srbije po njihovoj meri.

Back