Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
Imaš nešto protiv?
[
Ja?? Daleko bilo...ja sam čistokrvna Srpkinja generacijama i generacijama unazad, ali meni vi zaista ne smetate, ja razumem one koji bi glasali za Tačija i muftiju Zukorlića....koreni su ipak koreni....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš nešto protiv?
[
Ja?? Daleko bilo...ja sam čistokrvna Srpkinja generacijama i generacijama unazad, ali meni vi zaista ne smetate, ja razumem one koji bi glasali za Tačija i muftiju Zukorlića....koreni su ipak koreni....
Nemaš ti pojma - ovo ti kaže jedan mađar. veći sam ja srbin i od tebe i od nojkića zajedno.Ja?? Daleko bilo...ja sam čistokrvna Srpkinja generacijama i generacijama unazad, ali meni vi zaista ne smetate, ja razumem one koji bi glasali za Tačija i muftiju Zukorlića....koreni su ipak koreni....
Nemaš ti pojma - ovo ti kaže jedan mađar. veći sam ja srbin i od tebe i od nojkića zajedno.
saa Tačijem barem znaš na čemu si i znaš da trebaš da čuvaš leđa a sa izdajnikom Tadićem nikada ne znaš jer jedno misli drugo priča treće radi.Аха ... па није ни чудо што ти је Тачи ближи од Србина
otkud znas da nije tacno,i dj vlada promenio plocu ovih dana,nesto mu je bota blize srcu

Nemaš ti pojma - ovo ti kaže jedan mađar. veći sam ja srbin i od tebe i od nojkića zajedno.
Не разумем како могу рећи да су Срби, а кажу да би гласали за шиптара и зукорлића

Evo gledam danas kako, srpski politicari u stavu mirno ko regrut pred generalom, raportiraju pred izaslanikom Katrine Eston, Miroslavom Lajcakom, o stanju u Srbiji i vidim da smo i dalje porobljeni i da nas u tom ropstvu drze nasi sopstveni politicari koji nisu nista drugo nego najobicnija djubrad i sluge djubradi i slugu na vecem evropskom nivou.Veceg ponizenja za jednu zemlju od toga - nema . Da ti vladu sastavljaju strani politicari i ambasadori.
Sloboda je stanje duha, kaze jedna izreka a ocigledno da ovi nasi politicari biraju da budu porobljeni i da im je tako lepse.
Njima sloboda nije bitna njima je bitno samo da dobiju deo kolaca vlasti i funkcija da i dalje mogu da se bogate preko ledja gradjana.
Dacic i Tadic su njihove slugeranje i prostitutke, Kostunicu i Radikale ne kontrolisu, zato ih i ne vole, ostaje jos jedino da se vidi da SNS pokaze pravo lice ?

Toma??!! Nemoguće...![]()
Toma za sada jos nije ali DS i SPS politicari da
Договор између Томислава и Тадића ... Зашто Томислав више не помиње покрадене изборе?

па неће да му буде први пут да је овде изиграва колонијалног гувернера
Evo videh Lajcak se sastao sa Dacicem, Sutanovcem/Jeremicem i Nikolicem i lagano covek ko da su izbori bili u Slovackoj a on njen predsednik sastavlja vladu Srbije.A ovi seljaci i dziberi od nasih politicara mesto da ga odhebu na 1-2-3 i kazu mu da je sastav vlade unutrasnja stvar nase zemlje i da sa njima nemaju sta da pricaju o tome, oni mesto da tako postupe , oni pred njim puze, sene i masu repom kao kerovi.
Stoga mislim da bi najbolje bilo da ukinemo i izbore i politicke stranke i da sav suverenitet prenesemo na Briselsku administraciju jer ko sto vidimo oni kako god okrenes vladaju ovom banancugom od drzave.

Rođen sam ovde , moji preci su odavde , ako imam državljanstvo RS šta sam ja? Po nacionalnošću mađar i moj maternji jezik je mađarski i perfektno ga govorim , ali moja država je ovde , za nju sam se borio i išao u ratove a ne za mađarsku .Živim na severu ove države i dovoljno je da se okrenem oko sebe i vidim šta nam je vlast uradila , kako sam ja dobio nogu u dupe sa radnoga mesta samo zato što nisam imao partijsku knjižicu a potom je na moje radno mesto zaposlen neko ko je bio u krvnom srodstvu sa šeficom i taj je imao žutu knjižicu.Madjar!! A zašto se stidiš toga što si Madjar? Mislim, zašto se deklarišeš kao (veliko)Srbin?
хаха, опет затворили тему.....коју институцију сада штите, државну или председничку...![]()