Nova Владa Србије

Шта мислите какав ће бити нови састав Владе?

• ДС - СПС - ЛДП

glasova: 21 14,0%
  • ДС - СПС - ЛДП - УРС

glasova: 35 23,3%
  • ДС - СНС

glasova: 31 20,7%
  • СНС - СПС - ДСС

glasova: 44 29,3%
  • Неће се формирати Влада, иде се на нове изборе

glasova: 19 12,7%

• Ukupno glasova
    150
  • Anketa je zatvorena .
Pa isto ko što mogu kola da pokose neku babu/dedu mogu i momka/devojku. Nema smrt veze sa godinama
Ali, ruku na srce babe i dede 90% misle samo na sebe. Računaju radili, napravili dete, izgurali ga na pravi put, sad je njihovo vreme (ne mislim "med i mleko" fazon).................
Ali.............. Ta njihova deca imaju decu. A o njihovoj sudbini ne treba da odlučuju oni koji su jednom nogom u grobu.

pretpostavljam da u tih 10 posto koji ne misle samo na sebe ubrajas i svoje stare, ako ih imas. ovo nije provokacija, ali poenta je da ljudi mahom iskljucuju sebe i svoje, jer su u pitanju uvek neki drugi, a ne oni sami. ja nisam corava da ne vidim da ima penzionera koji ako te gurnu mozes i da padnes, ali to ne znaci da nema i onih drugih. a i ti koji se guraju, ne znaci da nisu ok sa svojima.
svi mi prvo mislimo na sebe i svoje najblize, pa tek onda na druge. sto je i normalno, pa necu pomoci prvo nekom strancu, a da time nastetim sebi ili nekom svom bliskom. i svi tako rade, samo sto su neki otvoreniji da to priznaju, a drugi tupe o moralu.

po toj logici treba zabraniti i onim nesrecnicima bolesnim npr. od kancera da glasaju, jer kod nas ljudi koji se razbole od raka u vecem broju slucajeva umru.

nemam ja veze sa pupsom, a i nisam ni blizu tih godina, cak i mladja od tebe po svoj prilici, ali s obzirom da mi je radjena reanimacija u ranim 20-im znam o cemu pricam kada kazem da smrt ne bira. samo strefi. :lol:

Pa isto ko što mogu kola da pokose neku babu/dedu mogu i momka/devojku. Nema smrt veze sa godinama
Ali, ruku na srce babe i dede 90% misle samo na sebe. Računaju radili, napravili dete, izgurali ga na pravi put, sad je njihovo vreme (ne mislim "med i mleko" fazon).................
Ali.............. Ta njihova deca imaju decu. A o njihovoj sudbini ne treba da odlučuju oni koji su jednom nogom u grobu.

Да ли ти мени сада овде можеш ЧВРСТО ДА ГАРАНТУЈЕШ да ћеш живети до 65 године?

Tadic ga je pop**** sve sa svojim "manjinama", prosrbima i gradzanima.

Yebase im Srbi NANU svima zajedno, onako na gomili. ;)

Nemoj tako manjine su glasale i za Nikolica.;)

Jedino Prokuplje, Trgovište i Surdulica za Tadića
Autor Redakcija Izvor Južne vesti | Babušnica | Blace | Bosilegrad | Crna Trava | Leskovac | Medveđa | Niš | Pirot | Prokuplje | Svrljig | Vranje
https://www.juznevesti.com/Politika/Jedino-Prokuplje-Trgovishte-i-Surdulica-za-Tadica.sr.html

Poslednja izmena:
Осим тога НА ЖАЛОСТ И СРАМОТУ многи стари људи су ЗАБОРАВЉЕНИ од своје деце ,част изузецима али је тако !

Заборављени некада и протерани из станова,кућа и да више не набрајам .

Многи од њих живе на улицама јер нико не жели о њима да се брине или су непотребни у стану ,сметају омладини.

Све и да нису на улицама они су пратично ЗАБОРАВЉЕНИ овде говорим о вечини случајева ,сналазе се како знају са том пензиицом копају по ђубрету УЖАС!

Тако да ни то нико не може да ми од вас ЧВРСТО ГАРАНТУЈЕ да вас деца сутра неће ЗАБОРАВИТИ ?

То се дешава ја не би хтела да се вама то деси али се веома често дешава и дешава се и добрим људима који су живот посветили својој деци.

Poslednja izmena:
Осим тога НА ЖАЛОСТ И СРАМОТУ многи стари људи су ЗАБОРАВЉЕНИ од своје деце ,част изузецима али је тако !

Заборављени некада и протерани из станова,кућа и да више не набрајам .

Многи од њих живе на улицама јер нико не жели о њима да се брине или су непотребни у стану ,сметају омладини.

Све и да нису на улицама они су пратично ЗАБОРАВЉЕНИ овде говорим о вечини случајева ,сналазе се како знају са том пензијицом копају по ђубрету УЖАС!

Тако да ни то нико не може да ми од вас ЧВРСТО ГАРАНТУЈЕ да вас деца сутра неће ЗАБОРАВИТИ ?

То се дешава ја не би хтела да се вама то деси али је веома често дешава и дешава се и добрим људима који су живот посветили својој деци.

:rotf::rotf::rotf::klap::klap::klap:
ЕТО ВИДИШ...
ОВО ЈЕ РАЗЛОГ ЗАШТО ПЕНЗИОНЕРИ ТРЕБА ДА ПРАВЕ ВЛАДУ...
ПС
А...сад нађи неки тањи штрик и беси се...

*BILJA*:
Koliko ja znam, u Raskoj oblasti zive i Srbi, tu je Toma dobio jedva 6 000, glasova (otprilike Srba) Tadic tri puta vise, otpirlike je to taj odnos- jer Muslimana ima vise nego duplo, a ja nemam nameru da odgovaram na nebuloze, nadji drugu zrtvu!

nije 3x više, nego 5x više

Čisto radi istine, Tadić je dobio 6x više glasova u Novom Pazaru

Pobjeda Tadića u Novom Pazaru

Srbija je dobila novog predsjednika.Prema rezultatima Republičke izborne komicije novi predsjednik je Tomislav Nikolić sa osvojenih 50,21% glasova.

Međutim, prema rezultatima Gradske izborne komisije ubjedljivu pobjedu u Novom Pazaru ostvario je Boris Tadić.

,,Od ukupno upisanih u birački spisak 78 577 u drugom krugu predsedničkih izbora izašlo je 46 808 birača ili 59,57%.Od tog broja za Borisa Tadića je glasalo 39 857 birača ili 85,18%, a za Tomislava Nikolića 6 418 ili 13,72%.Broj nevažećih glasačkih listića je 519 ili 1,11%, kazao je sekretar novopazarske GIK-e Almir Leković.

http://www.rtvnp.rs/index.php?optio...ovom-pazaru&catid=1:politika&Itemid=3&lang=sr

pretpostavljam da u tih 10 posto koji ne misle samo na sebe ubrajas i svoje stare, ako ih imas. ovo nije provokacija, ali poenta je da ljudi mahom iskljucuju sebe i svoje, jer su u pitanju uvek neki drugi, a ne oni sami. ja nisam corava da ne vidim da ima penzionera koji ako te gurnu mozes i da padnes, ali to ne znaci da nema i onih drugih. a i ti koji se guraju, ne znaci da nisu ok sa svojima.
svi mi prvo mislimo na sebe i svoje najblize, pa tek onda na druge. sto je i normalno, pa necu pomoci prvo nekom strancu, a da time nastetim sebi ili nekom svom bliskom. i svi tako rade, samo sto su neki otvoreniji da to priznaju, a drugi tupe o moralu.

po toj logici treba zabraniti i onim nesrecnicima bolesnim npr. od kancera da glasaju, jer kod ljudi koji se razbole od raka u vecem broju slucajeva umru.

nemam ja veze sa pupsom, a i nisam ni blizu tih godina, cak i mladja od tebe po svoj prilici, ali s obzirom da mi je radjena reanimacija u ranim 20-im znam o cemu pricam kada kazem da smrt ne bira. samo strefi. :lol:

Pa ako te zanimaju moji stari (koji i nisu toliko stari), moj smrdljivi otac je kada mu je posle 5ooktobarskih PROOOOMENA firma otišla pod stečaj,bačen na biro. Da radi - neće. Truli na birou "čeka pravo na starosnu penziju" koju ne verujem da će dočekati Nije star,može da radi ali neće a starosna granica se podiže. Loče - crćiće od toga (što pre nadam se) pa je neće ni dočekati. Ima pravo na 10.000 mesečno
Majka nije nešto mnogo radila, jer je moj poremećeni otac tip da ako žena kasni sa posla, znači da je ostala u firmi da se kara, ima 10-ak godina staža iz BIM Slavije.
Inače to oko kancera i reanimacija razumem u potpunosti.Imam problem zbog kog mi je jako teško da nađem posao što znači da ne mogu mnogo da biram. Radim za 200 evra - neprijavljena, "sreća" moja pa decu (u ovim ludim vremenima) nemam a verovatno ih neću ni imati. Ja nemam zbog koga da se opterećujem mnogo.

Dobro razmislite o svemu vi - mlađi koji treba decu da rađate i podižete

Poslednja izmena:
Слушај ако могу владу да праве НАРКОМАНИ,ЛОПОВИ ,ПЈАНДУРЕ ,ИЗДАЈНИЦИ,ПРОСТАЧИНЕ и остали да не набрајам, могу и пензионери .

Зар је од свега овог што сам навела најгоре то што је неко пензионер ?

Back