Nova Владa Србије

Шта мислите какав ће бити нови састав Владе?

• ДС - СПС - ЛДП

glasova: 21 14,0%
  • ДС - СПС - ЛДП - УРС

glasova: 35 23,3%
  • ДС - СНС

glasova: 31 20,7%
  • СНС - СПС - ДСС

glasova: 44 29,3%
  • Неће се формирати Влада, иде се на нове изборе

glasova: 19 12,7%

• Ukupno glasova
    150
  • Anketa je zatvorena .
:worth::worth::worth::worth::worth:
Пази ово...
ТИ МАТОРИ СУ УШЛИ У СКУПШТИНУ САМО ЗБОГ ПЕНЗИЈА...
НИСУ НИ ТРЕПНУЛИ КАД СЕ ИЗГЛАСАВАЛО
ПОМЕРАЊЕ СТАРОСНЕ ГРАНИЦЕ ЗА ОДЛАЗАК У ПЕНЗИЈУ
ТАКО ДА ЋЕШ ТИ СТЕЋИ ПЕНЗИЈУ....НИКАДА
.
S' tim sam se odaaaavno pomirila. A i da nisam isto mi se vata. Imam zavedeno 13 meseci staža . Da je ova država normalna, imala bih bar 15 godina
Ne da će da pomere granicu, već mislim da će ih za plafon 10 godina UKINUTI (a nisam baš toliko matora)

Ne treba ih streljati naravno (mislim na ljude penzionere ne na političare).
Ali zabraniti pravo bavljenja političkim poslovima kao i pravo glasanja svima preko 65 godina.
Ne mogu babe i dede s po nogom u grobu da odlučuju ko će da vodi državu tj. da vode državu... :rtfm:

Па значи ти би старијима од 65 година одузела грађанска права ?

Интересантно али види и ти када остариш ћеш да копаш по кантама и тражиш леба јер ће ти пензија бити 0 .Тако да када ти се то деси МОЖДА
ће ти бити жао што си сада управо написала такву глупост али нећеш ИМАТИ ПРАВО ГЛАСА!

Тако да ти саветујем, младост брзо пролази, добро се припреми на копање по ђубриву за мало леба и соли

Интересантно али види и ти када остариш ћеш да копаш по кантама и тражиш леба јер ће ти пензија бити 0 .Тако да када ти се то деси МОЖДА
ће ти бити жао што си сада управо написала такву глупост али нећеш ИМАТИ ПРАВО ГЛАСА!

Тако да ти саветујем, младост брзо пролази, добро се припреми на копање по ђубриву за мало леба и соли

Ел те то вата....КРИЗА СРЕДЊИХ ГОДИНА?

Nisam ja tako mlada kao što neki ovde misle i potpuno sam svesna toga....

http://forum.krstarica.com/showthre...О-ИЗ-ПУПСА?p=21732392&viewfull=1#post21732392

Ма то ме не интересује само ти кажем да се припремиш за копање по ђубриву ,штета што тада нећеш имати ПРАВО ГЛАСА!

Далеко сам ја од средњих година али сви ми остаримо то је део живота ни ти нећеш бити вечно млад ,могао би и ти да се припремиш

Хвала црвена....АЛИ ЈА ИМАМ ТАЧНО 50 ГОДИНА....
И имам 28 година стажа.... и ебе ми се за пензију....
АЛИ ОВУ ТЕМУ САМ ОТВОРИО ЗБОГ СВОЈЕ ДЕЦЕ
И ЗБОГ СВИХ МЛАДИХ,
КОЈИ ДАНАС РАДЕ ПРЕКО СТУДЕНТСКИХ ЗАДРУГА,
А КОЈИМА СУ ОВИ ИЗ ПУПСА ПОМЕРИЛИ СТАРОСНУ ГРАНИЦУ .
:per::per::per:

Али Тома нешто мора да поклони МУФТИЈУ такав је ред у политици није му ваљда дао гласове на лепоту?

Дугови морају да се врате ако се не врате онда следи казна!

Па колико ће онда дугова Тадић да враћа, њега је подржало све живо и мртво...:hahaha:

lepo ja kazem svi trebaju da imaju pravo glasa, osim ako dokazano nisu mentalno bolesni, jer samo je smrt sigurna i ne bira koga ce. al' mnogi to ne razumeju, jer joj nisu bili ni blizu.

Ма многи много тога не могу да схвате на правилан начин !

Нико од нас не зна шта га сутра чека и да ли је уопште једном ногом у гробу.Ми смо сви једном ногом у гробу још од рођења ,ко може да гарантује да ће да живи и да доживи и тих 65 година.

То нико не може да гарантује сам за себе али они који су доживели те године ЗАСЛУЖУЈУ поштовање ,грађанска права и једнак статус у друштву као и сви остали.

Poslednja izmena:
Ivica je malopre rekao da nema nikakvog dogovora o vladi. Moji izvori kazu da je SPS hteo mesto premijera za sebe, a da to isto zeli i DS, jer posle izbornog kolapsa moraju da ga smeste na neko zvucno mesto i tako mu sacuvaju makar delic poljuljanog ega . Sve u svemu dil DS-SPS je za sada na ledu jer ni SPS ni DS nece jedno drugom da prepuste mesto premijera.

To nas dovodi u situaciju da SPS ili mora da pregovara sa SNS-DSS-om ili cemo ici na nove izbore

Najveci gubitnik je BORIS TADIC I DEMOKRATSKA STRANKA

ne. greška. ti, misoni, mita i ostali ste najveći gubitnici. samo se strpi.videćeš.
;)

Ima nesto sto bismo mogli da naucimo od tih penzionera.
Oni izlaze na glasanje, a mi se tome rugamo.
60% gradjana nije izaslo na glasanje i to u zemlji u kojoj nije svejedno ko ce voditi drzavu. (ne mislim ni na jednu partiju, govorim uopsteno)
Nismo mi uredjena drzava u kojoj je pitanje sminke ko ce biti na vlasti, a cak ni takvim drzavama nije svejedno.

Ма многи много тога не могу да схвате на правилан начин !

Нико од нас не зна шта га сутра чека и да ли је уопште једном ногом у гробу.Ми смо сви једном ногом у горобу још од рођења ,ко може да гарантује да ће да живи и да доживи и тих 65 година.

То нико не може да гарантује сам за себе али они који су доживели те године ЗАСЛУЖУЈУ поштовање ,грађанска права и једнак статус у друштву као и сви остали.
Нико овде никоме не оспорава права која си набројала, али те питам,
ДА ЛИ ЈЕ МОРАЛНО БАВИТИ СЕ ПОЛИТИКОМ САМО ЗБОГ СВОЈЕ ПЕНЗИЈЕ?

Ај што ће то да раде....
него ће доносити штетне законе,
по младе људе у Србији, све за рад себе.

Ni prvi ni poslednji koji to rade, da su poshteni ne bi se ni bavili politikom, pogotovo zato sto ne moraju... njihova alavost i sebicnost je prava bruka s obzirom da su vecinom u poodmakloj starosti.

sta stari i bolesni. pa naravno da ne treba da glasaju kad nemaju tri blage. treba uvesti psiho test za sposobnost zdravog rasudjivanja
a ne da dementne babe vrsljaju olovkama po glasackim listicima ili neko ko je prikucan za krevet zzadnjih 15 godina i nije nos promolio napolje nit sta vidi nit sta cuje.i ne treba da glasa niko iz dijaspore ko sto to zdrav razum nalaze jer nema blage veze sa mozgom da se pita onaj kome je sve jedno i da time kroji sudbinu drugome u drugoj zemlji
glasaju psihicki zdravi radno sposobni objektivni i normalni ljudi...

Back