- Poruka
- 85.768
skini mi se komunishtkinjo. ne fermam te 2% ! ovo je rasprava za normalne ljude. za deficite nema mesta ciao. nemoj me dzaba citirati jer sa takvima ne komuniciram ni dimnim signalima . aj zdrao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa isto ko što mogu kola da pokose neku babu/dedu mogu i momka/devojku. Nema smrt veze sa godinama
Ali, ruku na srce babe i dede 90% misle samo na sebe. Računaju radili, napravili dete, izgurali ga na pravi put, sad je njihovo vreme (ne mislim "med i mleko" fazon).................
Ali.............. Ta njihova deca imaju decu. A o njihovoj sudbini ne treba da odlučuju oni koji su jednom nogom u grobu.

Pa isto ko što mogu kola da pokose neku babu/dedu mogu i momka/devojku. Nema smrt veze sa godinama
Ali, ruku na srce babe i dede 90% misle samo na sebe. Računaju radili, napravili dete, izgurali ga na pravi put, sad je njihovo vreme (ne mislim "med i mleko" fazon).................
Ali.............. Ta njihova deca imaju decu. A o njihovoj sudbini ne treba da odlučuju oni koji su jednom nogom u grobu.
Nisu svi takvi. Moja baka je pitala nas mladje iz porodice za koga da glasa.Veujem da ima puno normalnih ljudi koji zive i rade u interesu vlastitog potomstva.
Ијаооооооооо
Ивице, зар немаш душе? Помисли на жуте колеге и на нежна срца њихова

isto mislite i isto ne kapirate.isto mislimo.
Tadic ga je pop**** sve sa svojim "manjinama", prosrbima i gradzanima.
Yebase im Srbi NANU svima zajedno, onako na gomili.![]()
Nemoj tako manjine su glasale i za Nikolica.
Jedino Prokuplje, Trgovište i Surdulica za Tadića
Autor Redakcija Izvor Južne vesti | Babušnica | Blace | Bosilegrad | Crna Trava | Leskovac | Medveđa | Niš | Pirot | Prokuplje | Svrljig | Vranje
https://www.juznevesti.com/Politika/Jedino-Prokuplje-Trgovishte-i-Surdulica-za-Tadica.sr.html
isto mislite i isto ne kapirate.
ta baka je za nekoga ko ima drugacije politicko opredeljenje dementna baba koja ne zna sta prica.
i moja je mene pitala ali budimo realni....
Znaci da su svi koji imaju drugacije misljenje od nas - dementni?
Moja baka ima vise klikera nego mnogi mladji, npr neki koji ubise godine i tastature na ovom forumu. Veruj mi![]()
Осим тога НА ЖАЛОСТ И СРАМОТУ многи стари људи су ЗАБОРАВЉЕНИ од своје деце ,част изузецима али је тако !
Заборављени некада и протерани из станова,кућа и да више не набрајам .
Многи од њих живе на улицама јер нико не жели о њима да се брине или су непотребни у стану ,сметају омладини.
Све и да нису на улицама они су пратично ЗАБОРАВЉЕНИ овде говорим о вечини случајева ,сналазе се како знају са том пензијицом копају по ђубрету УЖАС!
Тако да ни то нико не може да ми од вас ЧВРСТО ГАРАНТУЈЕ да вас деца сутра неће ЗАБОРАВИТИ ?
То се дешава ја не би хтела да се вама то деси али је веома често дешава и дешава се и добрим људима који су живот посветили својој деци.

*BILJA*:Koliko ja znam, u Raskoj oblasti zive i Srbi, tu je Toma dobio jedva 6 000, glasova (otprilike Srba) Tadic tri puta vise, otpirlike je to taj odnos- jer Muslimana ima vise nego duplo, a ja nemam nameru da odgovaram na nebuloze, nadji drugu zrtvu!
nije 3x više, nego 5x više
Pobjeda Tadića u Novom Pazaru
Srbija je dobila novog predsjednika.Prema rezultatima Republičke izborne komicije novi predsjednik je Tomislav Nikolić sa osvojenih 50,21% glasova.
Međutim, prema rezultatima Gradske izborne komisije ubjedljivu pobjedu u Novom Pazaru ostvario je Boris Tadić.
,,Od ukupno upisanih u birački spisak 78 577 u drugom krugu predsedničkih izbora izašlo je 46 808 birača ili 59,57%.Od tog broja za Borisa Tadića je glasalo 39 857 birača ili 85,18%, a za Tomislava Nikolića 6 418 ili 13,72%.Broj nevažećih glasačkih listića je 519 ili 1,11%, kazao je sekretar novopazarske GIK-e Almir Leković.
ЕТО ВИДИШ...
ОВО ЈЕ РАЗЛОГ ЗАШТО ПЕНЗИОНЕРИ ТРЕБА ДА ПРАВЕ ВЛАДУ...
ПС
А...сад нађи неки тањи штрик и беси се...
da sve vidim motkama jure i ubijaju babe po ulicama na mrtvo .... ajde gospodjice sa argumentima na nivou deteta iz pomocnog odeljenja zamolicu te da se uozbiljis i pricu dovedes na nivo jedne prosecne odrasle osobe
pretpostavljam da u tih 10 posto koji ne misle samo na sebe ubrajas i svoje stare, ako ih imas. ovo nije provokacija, ali poenta je da ljudi mahom iskljucuju sebe i svoje, jer su u pitanju uvek neki drugi, a ne oni sami. ja nisam corava da ne vidim da ima penzionera koji ako te gurnu mozes i da padnes, ali to ne znaci da nema i onih drugih. a i ti koji se guraju, ne znaci da nisu ok sa svojima.
svi mi prvo mislimo na sebe i svoje najblize, pa tek onda na druge. sto je i normalno, pa necu pomoci prvo nekom strancu, a da time nastetim sebi ili nekom svom bliskom. i svi tako rade, samo sto su neki otvoreniji da to priznaju, a drugi tupe o moralu.
po toj logici treba zabraniti i onim nesrecnicima bolesnim npr. od kancera da glasaju, jer kod ljudi koji se razbole od raka u vecem broju slucajeva umru.
nemam ja veze sa pupsom, a i nisam ni blizu tih godina, cak i mladja od tebe po svoj prilici, ali s obzirom da mi je radjena reanimacija u ranim 20-im znam o cemu pricam kada kazem da smrt ne bira. samo strefi.![]()
Али то се ДЕШАВА да ли ти то спориш?
kolko ne znas pifffЈа знам једну бабу...СПОНЗОРУША....a sta kao penzionra nema narkomana lopova i pijandura :kolko ne znas pifff