Nova Владa Србије

Шта мислите какав ће бити нови састав Владе?

• ДС - СПС - ЛДП

glasova: 21 14,0%
  • ДС - СПС - ЛДП - УРС

glasova: 35 23,3%
  • ДС - СНС

glasova: 31 20,7%
  • СНС - СПС - ДСС

glasova: 44 29,3%
  • Неће се формирати Влада, иде се на нове изборе

glasova: 19 12,7%

• Ukupno glasova
    150
  • Anketa je zatvorena .
Kada se pogledaš u ogledalo verovatno vidiš nemicu ili britanku ????
Neeeee. Vidiš Srpkinju koja je poreklom sa (tog tebi tako primitivnog) Srpskog sela. Zašto se stidiš Srpskog sela , a ponosiš se malograđanskim Beogradom ????

Normalno da vidim Srpkinju jer Srpkinja jesam , a ponosim se sobom na prvom mestu jer me kao takvu poštuju i u toj Nemačkoj i gde god da se nađem ali ja nisam tema ovde .

Zašto vam je svima zajedničko kad ostanete bez teksta da udarite na lične uvrede...ali svima okomusavcima , to neki zajednički imenitelj j6te :dash:

Консиљери, ти се сад спрдаш, али видећеш кад почну да се спрдају са тобом по улицама Ванкувера и крену да ти цитирају Николићеве неграматичке изјаве код water coolera на послу

Sve bi to bilo mnogo lakse za podneti da postoji ta ... ta ... pa ta praznina u glavi. .... :hahaha: :rotf:

Sve bi to bilo mnogo lakse za podneti da postoji ta ... ta ... pa ta praznina u glavi. .... :hahaha: :rotf:

Па наравно, опет га убијаш а овамо и не примећујеш колико ти се људи смеју због Томислава Николића.

Свит Џизс откуд баш ти да си у тој Канади тако ненапредан :(

Normalno da vidim Srpkinju jer Srpkinja jesam , a ponosim se sobom na prvom mestu jer me kao takvu poštuju i u toj Nemačkoj i gde god da se nađem ali ja nisam tema ovde .

Zašto vam je svima zajedničko kad ostanete bez teksta da udarite na lične uvrede...ali svima okomusavcima , to neki zajednički imenitelj j6te :dash:

Nezadovoljstvo predsednikom, kazem im ja :lol: i dodje mi nekako zao
Mora bes negde da se istrese. A i jaci su u gomili, slabo funkcionisu sami. :sad2:

Evo šta kažu SNS partijski mediji...

Athf_YgCMAAMO0K.jpg

Back