- Poruka
- 44.554
Ti imas veliki problem sa sobom. Zao mi je, iskreno, ali nisam strucna za taj problem
Nisi strucna da pomognes i resis problem, ali si strucna da dijagnoziras.
Da da, kao sto sam rek'o, klasican DS kadar.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti imas veliki problem sa sobom. Zao mi je, iskreno, ali nisam strucna za taj problem

Ali, okliznuće se negde taman kada krene samouvereno i neoprezno da korača. Pad će biti mnogo bolan.
Ustvari baš tako .
Užas![]()
Kada se pogledaš u ogledalo verovatno vidiš nemicu ili britanku ????
Neeeee. Vidiš Srpkinju koja je poreklom sa (tog tebi tako primitivnog) Srpskog sela. Zašto se stidiš Srpskog sela , a ponosiš se malograđanskim Beogradom ????

Консиљери, ти се сад спрдаш, али видећеш кад почну да се спрдају са тобом по улицама Ванкувера и крену да ти цитирају Николићеве неграматичке изјаве код water coolera на послу

Nisi strucna da pomognes i resis problem, ali si strucna da dijagnoziras.![]()
Da da, kao sto sam rek'o, klasican DS kadar.![]()

Sve bi to bilo mnogo lakse za podneti da postoji ta ... ta ... pa ta praznina u glavi. ....![]()

Priznajes da nisi kompetentna, ili?Izbija mrznja iz tvojih postova, pretis ljudima koje ne poznajes, punio bi zatvore a ni ne zivis ovde.
Za dijagnozu je dovoljna zdrava pamet.
![]()
Izbija mrznja iz tvojih postova, pretis ljudima koje ne poznajes, punio bi zatvore a ni ne zivis ovde.
Za dijagnozu je dovoljna zdrava pamet.
![]()

Normalno da vidim Srpkinju jer Srpkinja jesam , a ponosim se sobom na prvom mestu jer me kao takvu poštuju i u toj Nemačkoj i gde god da se nađem ali ja nisam tema ovde .
Zašto vam je svima zajedničko kad ostanete bez teksta da udarite na lične uvrede...ali svima okomusavcima , to neki zajednički imenitelj j6te![]()
i dodje mi nekako zao
Па наравно, опет га убијаш а овамо и не примећујеш колико ти се људи смеју због Томислава Николића.
Свит Џизс откуд баш ти да си у тој Канади тако ненапредан![]()

Zar moram da poznajem lopova da kazem da mu je mesto u zatvoru.![]()
To se zove zdrava logika i zdrava pamet.
Nista se ne brini, bice za sve mesta
![]()
))Normalno da vidim Srpkinju jer Srpkinja jesam , a ponosim se sobom na prvom mestu jer me kao takvu poštuju i u toj Nemačkoj i gde god da se nađem ali ja nisam tema ovde .
Zašto vam je svima zajedničko kad ostanete bez teksta da udarite na lične uvrede...ali svima okomusavcima , to neki zajednički imenitelj j6te![]()
Врх човече..... На листи највећих српских патриота, напредни су тик иза форумских кроата...
![]()
... meni je vas iskreno zao .... gotovi ste 

Nezadovoljstvo predsednikom, kazem im jai dodje mi nekako zao
Mora bes negde da se istrese. A i jaci su u gomili, slabo funkcionisu sami.![]()

Koji to "mi" , a ko si "ti" ???

Drugovi i drugarice, DS lopovi... meni je vas iskreno zao .... gotovi ste
![]()