stranka koja je dobila najveći broj glasova a to je srpska napredna stranka će formirati vladu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja mislim da je u prvom krugu bilo krađe.
Ali,ne kako to Toma tvrdi,na krajnje džukači način.
Džakovi...******-palac !
Odrađeno je to na mnogo suptilniji način,
pre prebrojavanja glasova.

napokon neke dobre vesti da mi podignu raspolozenje...

bolje SPS da gledam nego onog Kostunicu u vladi...Na niske si grane spao kada ti je Slobina stranka jedina uteha.....koliko se god nakradu ove demokrate vecno ostaju bednici
bolje SPS da gledam nego onog Kostunicu u vladi...
nadam se da bas toliko daleko nece sa oduTo znam,ali racunaj na to da ces posle sledecih izbora gledati samo SPS u vladi i da nece biti tu da pruzaju vestacko disanje demokratama bilo koje vrste.

nadam se da bas toliko daleko nece sa odu
Samo formalno ima sadašnju, inače je već dugo u vezi sa jednom članicom DS.
http://www.vesti-online.com/Vesti/S...obedio-opozicionar-Zapad-Pobedio-nacionalista
"Itar Tass je naveo da je Nikolić objavio da je pobedio i da je rekao da je to "vrhunac njegove političke karije". RIA Novosti je navela da je lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio da Nikolićeva pobeda neće uticati na raniji dogovor te partije i Demokratske stranke o formiranju vlade".

U svojoj glasačkoj istoriji često sam glasao za SPS ali i za DSS. Od sada više ne glasam ni za koga.bolje SPS da gledam nego onog Kostunicu u vladi...
To znam,ali racunaj na to da ces posle sledecih izbora gledati samo SPS u vladi i da nece biti tu da pruzaju vestacko disanje demokratama bilo koje vrste.
ivica se dakle opredelio za ponovne izbore.....pametan je ivica ......njemu ponavljanje izbora sasvim odgovara.....

http://www.vesti-online.com/Vesti/S...obedio-opozicionar-Zapad-Pobedio-nacionalista
"Itar Tass je naveo da je Nikolić objavio da je pobedio i da je rekao da je to "vrhunac njegove političke karije". RIA Novosti je navela da je lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio da Nikolićeva pobeda neće uticati na raniji dogovor te partije i Demokratske stranke o formiranju vlade".

NEMOJ MOLIM TE da prizivaš ponovne izbore MUKA MI JE i od ovih sada.
Jel ti shvataš da se tu stranke više ne pitaju previše.
EU posmatra samo ko ima najveću podršku u građanstvu, odabere sebi najbližu opciju koaj može da formira vlast i onda je stiska dalje.

08:39 - Dačić: Sve će biti komplikovanije Ivica Dačić lider SPS komentarišući rezultate predsedničkih ističe za “Blic” da treba poštovati narodnu volju i što pre raditi na konstituisanju novih organa. Na pitanje da li dosadašnji koalicioni dogovori nastavljaju da važe on kaže da ova situacija postavlja novu poziciju na političkoj sceni.
- To znači da mandatara postavlja predsednik i pitanje je kome će dati mandat. Svakako, sve će biti kompilikovanije - kaže Dačić za “Blic”.