Nova Vlada Srbije: Vučević premijer, ovo su ministri u Nemanjinoj 11

To je tako već deceniju. Poenta Balkana je da bude za EU ono što je Meksiko za Amerku. Region koji je dovoljno blizu, gde će se smeštati prljave tehnologije i biti jeftina nekvalifikovana radna snaga. Svi koji su obrazovani treba da idu putem EU (što se masovno i radi) a sa istoka će se naseljivati migranti i Indusi.

Apsolutno, mi ćemo doći kao neka crna tačka Evrope, samo ne znam kako to ne vidi većina ovde...

I da, što se teme tiče, drago mi je da se bar Vulin skinuo sa belog, čim se vraća. Ako je uopšte.
 
To sam i ja negde napisala, postajemo jeftina deponija zapada.

Tako je dogovoreno sa Vučićem. Oni njemu dozvoljavaju autokratsku vlast i nekontrolisano bogaćenje a on njima isporučuje Balkan jeftine radne snage i deponiju. Dok god on bude igrao tu igru, opozicija neće imati nikakvu šansu. Drži se da bude u dovoljno blizu, da mogu da ih aktiviraju po potrebi, ali ništa preko toga. Na BG izborima je opozicija došla previše blizu pa su aktivirani određeni "mehanizmi zavrtanja ruku" da se to razbije i da se vrate na pilićaranje (opštinsku vlast i tako te gluposti). Čak im je i prva akcija bila protiv rušenja hotela Jugoslavija, to je poruka šta se očekuje od opozicije. Pa dok režim mlati milione na Ekspu i Beogradu na vodi, opozicija je zadužena da se bavi temama da li se neki hotel ruši ili ne.
 
Tako je dogovoreno sa Vučićem. Oni njemu dozvoljavaju autokratsku vlast i nekontrolisano bogaćenje a on njima isporučuje Balkan jeftine radne snage i deponiju.

Да будемо фер, сваки замисливи Балкан је Балкан јефтине радне снаге.
 
Teletabis u spoljoj politici: poruka za strance da smo banana država i da sve mora da se završava direktno sa liderom.Očekivano, on cilja na te "jake" pozicije... kontrola obaveštajnih službi i tako to... to je bitno da se o svakome pravi predmet u fioci i onda se aktivira po potrebi.Ništa novo. Mali je jedini od njih koji se malo više razume u brojeve.Teletabis. Tu naravno neće biti nikakvih promena.I on nešto da dobije, toliko se ističe u Skupštini.Podsmevanje za ekologiju, poruka svima da ostajemo trovalište.On je ok za takve pozicije. Kvarno sposoban a poslušan.Ministarka za uterivanje Rio Tinta, posao još nije odrađen do kraja.I njemu nešto... pozicija na kontroli ostalih, može da stavlja predmete u fioku i drži druge u šaci. Dok ima takvu poziciju, relativno je bezbedan.Doktor smrt je vaskrsnuo.Lepa nagrada za razbijanje opozicije.Veoma napopularan i slabointeligentan za funkciju, ali može da bude tu kao maskota.


Ostali nebitni i nepoznati. Što bi se reklo, tipična napredna vlada ;)

Kakvi god da su.. naši su.
Ono što mi je bitno da ne mislim kao ti, (i dr. slični..) a tvoje mišljenje uopšteno o Srbiji se zna, kako je.
Kada se izgubi na izborima, nema prozivaanja pobjednika, nego prozivaj sebe zašto si izgubio.
 
Вероватно мислиш на ваше коалиционе партнере Јулина, Друга Дачкета и од недавно Zavijetnicu?
Naravno, pamtim ih iz partizanskog doba kad smo zajedno cepali paštetu na gajbi i spremali planove protiv okupatora, ali vidiš oni uspeli, ja osto na pašteti. ;):cool: a i ti na belome.🤪
 
Ovo je najgora vlada u istoriji Srbije..dačić ministar policije opet će da štiti kriminalce i palmu..prosvetu opet dobio SPS koji je upropastio devedesetih..krkobabić u 80 godina ministar..milica zavetnica..tončev...zlatibor lončar koji je sarađivao sa zemunskim klanom..nemanja starović istoričar i geopolitičar novi ministar zapošljavanja i socijale...vratio se i vulin..koga god da pomeneš katastrofa do katastrofe..nemam reči zaista..kad mislš da ne može gore uvek može
 
Danas smo na sednici Predsedništva SNS odlučivali o nekoliko pitanja i tema, a najvažnije i najinteresantnije je predlaganje kandidata za novu Vladu Srbije, rekao je predsednik SNS Miloš Vučević.

 • Ministar spoljnih poslova i zamenik predsednika vlade - Marko Đurić
 • Potpredsednik vlade i ministar odbrane - Bratislav Gašić
 • Prvi potpredsednik vlade i ministar finansija - Siniša Mali
 • Ministar unutrašnje i spoljne trgovine - Tomislav Momirović
 • Ministar privrede - Andrijana Mesarović
 • Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede - Aleksandar Martinović
 • Potpredsednik Vlade, ministar za zaštitu životne sredine - Irena Vujović
 • Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture - Goran Vesić
 • Ministar rudarstva i energetike - Dubravka Đedović Handanović
 • Ministar pravde - Maja Popović
 • Ministar za upravu i lokalnu samoupravu - Jelena Kovačević
 • Ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog - Tomislav Žigmanov
 • Mministar unutrašnjih poslova - Ivica Dačić
 • Ministar prosvete - Slavica Đukić Dejanović
 • Ministar za nauku i inovacije i tehnološki razvoj - Jelena Begović
 • Ministar zdravlja - Zlatibor Lončar
 • Ministar za rad, boračka i socijalna pitanja - Nemanja Starović
 • Ministar za brigu o porodici i demografiju - Milica Đurđević Stamenkovski
 • Ministar za turizam i omladinu - Husein Memić
 • Ministar kulture - Nikola Selaković
 • Ministar za brigu o selu - Milan Krkobabić
 • Potpredsednik Vlade - Aleksandar Vulin
https://www.blic.rs/vesti/politika/...r-ovo-su-ministri-u-njegovom-kabinetu/3zt991y

images
ima nešto puno podpredsednika
lepo sam govorio odmah posle izbora da Mica postaje ministarka....
Martinovća su konačno makli iz Skupštine da bi mogli da naprave normalniju skupštinu da ličimo na demokratsko društvo...
otporaša Đurića verovatno guraju CIA i jevrejski lobii...nače lik je kraikatura...tapšač i uvlakač...bar meni deluje totalno nesposobno...mnogo bolje bi bilo da su Đuriću uvalili MUP a Dačiću da budei i dalje pevaljući ministar spoljnih poslova
Danica Grujičić ode u penziju...htela da radi ono što joj je posao a ne da mulja...ne može to kod nas..vraća se provereni mutikaša...
.ostalo je manje više isto i bez iznenađenja....
 
Не знам само чему напади на Милицу , то је чиста љубомора , жена је добила место које јој заслужено припада јер њена странака Заветници и те како се залаже за породичне вредности ..Одлично министраство и заслужено , сасвим сам сигурна да ће Милица бити посвећена и да ће обављати одличан посао .
 
Само ме занима да ли се они који су гласали госпођу Стаменковски осећају преварено, или јој и даље верују? Уколико постоје ти који гласају за њу из убеђења...

Милица је имала невиђену срећу да се одвојила од Ђитлера, Монсњора, Веселице Добросијевића, Занзибара, Адмирала...погледај на шта је то испало. Једна смешна група дилетаната.
Милица са друге стране улази у власт и може део свог програма да оствари. Свако ко је гласао за њу није бацио глас. Што се не може рећи за остале са избора из децембра 2023.
 

Није лажљивица , као што неко рече , она је добила министарство на којим ће моћи да обавља оно за шта се залаже ..свака част Милици , она је доказала да јој је Србија на првом месту , Србија и српски народ а не само да се изазивају државни удари и да се руши државни поредак као што то раде они који ово пишу .

Изволи уђу у владу и унапреди оно што ти сматраш да треба .
 

Back
Top