Nova stranka Desnog centra

Зашто би губио време на полтроне?

Зна се против кога се организује пуч.

Pa posle svih filozofa, pravnika, psihologa kvazieksperata, ja jedino verujem da jedino cizma u Srbiji moze nesto da promeni. Namo samo Putinovska opcija moze da pomogne. Posle ovih poslednjih deset godina dokazali smo da smo kao drustvo potpuno nespremni za demokratiju, da vecina, ako samo oseti deo vlasti postaje ista kao prethodni i da samo ostar kratki postupak moze da pomogne ovom potpuno izgubljenom narodu i naciji. Meni je izbor jasan, cizma ili beg iz Srbije.

PS. Potpuno razocaran posle 05. Oktobra.

Није снс једнак лдп-у.Чеда је искрени антисрбин,а ова двојица муфљуза, само муфљузи.

Тачно !
А и овај трећи што ће сад сам да оснива странку не би ли се некако пришљамчио некој већој партији и задржао на плати и привилегијама

П.С. - You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later.

Биће ..

Ново предизборно лудило полако почиње да инфицира целу Србију - у последњих десетак дана НАЈАВЉЕНО ФОРМИРАЊЕ ЧЕТИРИ НОВЕ СТРАНКЕ... о, Боже...

Тачно !
А и овај трећи што ће сад сам да оснива странку не би ли се некако пришљамчио некој већој партији и задржао на плати и привилегијама

П.С. - You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later.

Биће ..

Samo su Vjerica Radeta, Gordana Pop Lazic i Nemanja Sarovic u politici zbog ideologije. Inace za tvoju informaciju general je dobio spor zbog prevremenog penzionisanja, tako ce drzava sada morati da mu isplati oko 500.000 evra odstete pa mu novac sigurno nije motiv. Sa tim parama moga bi komotno da zivi od kamate. Koliko ja znam on ce dobar deo tog novca i da iskoristi za pravljenje stranke. Inace za razliku od prepostenog Todorovica koji ima sta od 205 m2 u elitnom delu grada (Slavija P. Mateje), koji mu nije ostavila baba obzirom da je rodjen na Vozdovcu u stanu od 35m2. General zivi na Vidikovcu u skromnom stanu. Toliko o patriotizmu.

Ма јок, можаш само изгубити част и образ ....

Занимљиво је да о части прича човек који је запослен у странци, чији градски одбор води Шаровић, а препоштени Тодор ''од гарсоњере у Сивој Стени до виле на Славији за 3 године'' Извршни одбор.

Pa, on je bas nov u politici. Mislim stari je vojnik ali do sada nije bio lider nijedne price. Stoji da se ne snalazi bas najbolje u srpskoj politici, obzirom da je covek od reci i da nije sklon tome da manipulise ljudima, mada kako od ovih trenutnih u ponudi niko nista dobro nije doneo, mozda bas i treba neko ko nije bas dobar politicar.

Ako je igde potrebna partija onda je to na levoj, a ne desnoj strani.

Ne postoji ni jedna partija levice u parlamentu.

Možda je to zato što su levo i desno kod nas tako nakaradno pomešani da se više i ne mogu razlikovati.

Ako je igde potrebna partija onda je to na levoj, a ne desnoj strani.

Ne postoji ni jedna partija levice u parlamentu.

Možda je to zato što su levo i desno kod nas tako nakaradno pomešani da se više i ne mogu razlikovati.

Браво !!!

На нашој политичкој сцени се уопште више не зна ко је левице ...
И они највећи и најжешћи заговорници либералног (читај дивљачког, сировог и суровог) капитализма
су чланови Социјалистичке Интернационале и "социјалноодговорне" владе ...

Srbi jednostavno nisu za visestranacki sistem!!! Jos od 14.veka (samoziva vlastela) pa do danas (visestranacki cirkus) nikada nisu nista dobro doneli narodu. Dusanov zakonik i cizma su izgleda jedini recept da opstanemo i ne potpadnemo sledecih 500 godina u necije ropstvo. Nismo bre mi za demokratiju i ako pod hitno nesto ne uradimo bice nam kasno.

Па они су нас и довели овде где смо. Слоба, Коштуница, Тадић.... Ма једино чизма, док се не очисте ова гамад са кичме народа, а после могу и ветеринари што се мене тиче.

Mnogo si pametan kad ovu svu trojicu stavljas u isti kos. Bas su slicni:think:razmisli malo pre nego nesto napises.

Mnogo si pametan kad ovu svu trojicu stavljas u isti kos. Bas su slicni:think:razmisli malo pre nego nesto napises.

Zbog zanimanja pravnika.Bilo je reci o zanimanjima (psiholozi i pravnici koji su vodili zemlju). Inace Voju postujem kao istinskog patriotu, a to sto je gomila oko njega odrala drzavu i narod, njega nazalost nije zanimalo. On je iznad tih trivijalnosti, egzistencija, zivot, prehranjivanje dece.... Voja je odlican, ali kao drzavnik u Svedskoj, a u Srbiji nije ni za predsednika SANU.

Ајд, у реду је ....

Него написа ли тај твој Генерал,
та морална громада,
неки Статут,
Програм ???

Нешто што би требало придобити људе да потпишу приступницу новоформираној странци ...
Како мисли да сакупи довољан број потписа за регистрацију,
или мисли да као Тома прво формира странку,
а онда да пише Статут, План, Програм ???

Хоће ли да распише изборе за руководство странке или ће сам,
по својој вољи,
онако крајње демокраЦки,
да дели страначке функције ???

И мисли ли да врати мандат ???
Ако мисли, коме ће да га врати ???
СРС, са чије листе је добио мандат или СНС где је мандат пренео ???
Или ће једноставно да га задржи, онако крајње морално ???

Ајд, у реду је ....

Него написа ли тај твој Генерал,
та морална громада,
неки Статут,
Програм ???

Нешто што би требало придобити људе да потпишу приступницу новоформираној странци ...
Како мисли да сакупи довољан број потписа за регистрацију,
или мисли да као Тома прво формира странку,
а онда да пише Статут, План, Програм ???

Хоће ли да распише изборе за руководство странке или ће сам,
по својој вољи,
онако крајње демокраЦки,
да дели страначке функције ???

И мисли ли да врати мандат ???
Ако мисли, коме ће да га врати ???
СРС, са чије листе је добио мандат или СНС где је мандат пренео ???
Или ће једноставно да га задржи, онако крајње морално ???

Колико ја знам Статут и Програм ће бити написани пре оснивања странке. А оснивачке скупштине ОО одмах после ОС, и наравно да ће се функције бирати на страначким органима, а не као у Напредњацима за 5 до 25 хиљада евра. Што се мандатаа тиче, ја му не бих предложио да га врати , ипак би то био једини начин да се изађе у медије, а мандат је сигурно више заслужио од 95% радикала који седе у скупштини а не би их гласала ни рођена породица, шире и да не причам. Како је нова прича врло осетљива на утицај са стране, колико ја знам отвориће се четворо очи када се буду примали чланови, ова странка ће бити нормална прича којој је циљ опоравак Српске нације и друштва а не инстант испуњавање нечије болесне амбиције да буде градоначелник или премијер.

Back