Nova stranka Desnog centra

Pored svega, mozda bih mogao da zakljucim da SNS nije napravljena od tako tvrdog materjala kao SRS... Tek dve godine su tu, a vec su poceli da se cepkaju.
Na najboljem su putu da ostave DS na vlasti jos dugo.

...upravo tako, katastrofa je u tome sto necemo imati kantar na kome se mogu meriti i sitnice koje bi eventualno prevagnule na neku od dve polarizovane strane...
...kada nema kontrole ljudi mogu da rade sta im je volja...za politiku to je najopasnija situacija...prosto ih molimo da nas pokradu do kraja...

Политиком не би требало да се баве војници и полицајци, они требају увек да буду аполитични.
Прави официр који држи до себе политиком се не бави.

Војник и родољуб треба да брани своју земљу и народ. Земља је тренутно под полторнском управом, а народ егзистенционално угрожен.

Војна управа на десетак година након чега би били расписани демократски избори је решење за тренутну ситуацију.

Војник и родољуб треба да брани своју земљу и народ. Земља је тренутно под полторнском управом, а народ егзистенционално угрожен.

Војна управа на десетак година након чега би били расписани демократски избори је решење за тренутну ситуацију.

Нема војне управе ни у једној земљи без помоћи неке стране велике силе, то је Кадијевићу било јасно 1991. године.

Marš! Ti ćeš da porediš srpskog genreala sa pederskim šefom neke bedne političke stranke kao što su Šešelj i SRS!??
StokO! Ti se usudjuješ da omalovažavaš čoveka koji je branio zemlju od NATO pakta i vodio srspku vojsku!?!?
Stoko ! **** te vojvoda!

Ма у реду је Сале,
само не повраћај по тастатури,
после ћеш морати да је переш
јер ти тата неће купити другу ....

Ебга, што пијеш кад ти шкоди ???

Онај генерал што побеже и од Воје и од Томе?
Мислим да је закаснио у подели карата, већ су подељене, тако да боље да иде у пеМзију и рани пензионере на Калемегдану. Хтедох да напишем голубове, ал није примерено..

Ova zemlja je probala zbog gadova kao što si ti, koji sve znaju i u sve se razumeju i znaju da drže pridike i popovima i vojnicima-
Treba vas bre motkom razjuriti sve!
PUJ!

Сине Сале, док си ти вукао шерпице по песку
и ја, и многи овде смо крвавили гаће мислећи да чинимо нешто добро за своју земљу, за своју децу,
поштујући заклетву коју смо дали када смо служили војску ...

Таквих, као што је твој Генерал,
који продадоше част и реч
за мало власти и мало више пара,
исто као и оних који их такве подржавају се гнушам ....

Војник је то, слабо капира, али никада није касно.:)
Скапирао коначно да је Тома лажни патриота и антипротиван свему што је њему као војнику против Нато-а било узор. Јел, јел'те, снс је сада најевроатлантскија опција, бокте.

ЉиС је спрат ниже, друга врата десно ....

:bye::bye::bye:

Шта је бре ово вечерас ???
Е, сутра ћу оног кључара да казним са 20 % ....
Вид шта направи ....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

A znaci ti si zaposlen u izvrsnom odboru ili sekretarijatu. Pa, razumem te ipak primas platu od SRS-a. Mada, ipak je glupo da vi kao stranka budete protiv GEJ parade. Pa predsednik GO Vam je IN. Isti onaj sto Vas je i sveo na 3% u BGD-u. Mislim matematika je gadna... Jedino sto mi zao sto umesto za Vas (ne mislim na Seselja) sada ljudi glasaju za Tomu i Vucica i za stranku koju cine ljudi za kojima Kusturica place, moga bi da snimi Crnu Macku i Dom za vesanje 2 od kadrova SNS-a.

A znaci ti si zaposlen u izvrsnom odboru ili sekretarijatu. Pa, razumem te ipak primas platu od SRS-a. Mada, ipak je glupo da vi kao stranka budete protiv GEJ parade. Pa predsednik GO Vam je IN. Isti onaj sto Vas je i sveo na 3% u BGD-u. Mislim matematika je gadna... Jedino sto mi zao sto umesto za Vas (ne mislim na Seselja) sada ljudi glasaju za Tomu i Vucica i za stranku koju cine ljudi za kojima Kusturica place, moga bi da snimi Crnu Macku i Dom za vesanje 2 od kadrova SNS-a.

Синак, руке ти се нешто тресу ...

Хебе те истина биће ....

Војник је то, слабо капира, али никада није касно.:)
Скапирао коначно да је Тома лажни патриота и антипротиван свему што је њему као војнику против Нато-а било узор. Јел, јел'те, снс је сада најевроатлантскија опција, бокте.

Pa SNS je sada isti LDP po pitanju politike stranke, a SPO iz 98 po pitanju kadrova i nacina organizacije. Mislim da ako oni dodju na vlast od Srbije nece ostati ni kamen na kamenu. Pa ne finansiraju njih UK i Francuska zbog ostrog Acinog uma i Tomine seljacke lucidnosti vec zato sto su procenili da su jeftiniji za kontrolu od DS-a.

3% je 3%, hebi ga sto ti rece. Ja bih se zamislio, sa 35% na 3%, mora da je problem u galsacima :).

Наравно да није,
али није ни у идеологији, ни у политичким циљевима странке,
као ни у обичним или члановима са релативно ниским положајем и утицајем!
А то је већ Шекијев проблем, али не треба зато нападати и пљувати оне који су остали верни својим полтичким убеђењима и принципима!

3% je 3%, hebi ga sto ti rece. Ja bih se zamislio, sa 35% na 3%, mora da je problem u galsacima :).

Живи били па видели ...

Можда није ни 3%, видећемо ...

Него ја то гледао и '91, и 2000 ....
Некако сам се навикао ....

Размишљам шта ће остати од тих ваших странчица ако се и када се врати Шешељ,
пошто је више него очигледно да га немају зашта осудити и сад само отежу ....

Pa SNS je sada isti LDP po pitanju politike stranke, a SPO iz 98 po pitanju kadrova i nacina organizacije. Mislim da ako oni dodju na vlast od Srbije nece ostati ni kamen na kamenu. Pa ne finansiraju njih UK i Francuska zbog ostrog Acinog uma i Tomine seljacke lucidnosti vec zato sto su procenili da su jeftiniji za kontrolu od DS-a.

Није снс једнак лдп-у.Чеда је искрени антисрбин,а ова двојица муфљуза, само муфљузи.

Живи били па видели ...

Можда није ни 3%, видећемо ...

Него ја то гледао и '91, и 2000 ....
Некако сам се навикао ....

Размишљам шта ће остати од тих ваших странчица ако се и када се врати Шешељ,
пошто је више него очигледно да га немају зашта осудити и сад само отежу ....

Па ја бих први волео да се Шешељ врати, али мислим да никада више неће бити политичка сила. 5% до 8% што је сасвим довољно да се обрачуна са кумом. 91 сте имали отприлике исто чланова колико и сада само су тада околности биле другачије, а и Шеки је био 20 година млађи и у пуној снази. Додуше увек ће имати снаге да се објани са кумом.

Након срамне издаје, погажене заклетве, и продате части - НИЈЕ НИШТА, а камо ли ВЕЛИКИ ...

Морална НУЛА ....

Сав кредибилитет што је током каријере зарадио продао за тепсију рибе ....

Kredibilitet ne možeš izgubiti ako istupiš iz stranke koja nema kredibilitet... :)

Боље нек организује неки пуч са бившим колегама и побије све страначке полторне, кукавице и слинавце како у СНС тако и у апсолутно свакој постојећој странци.

Зашто би губио време на полтроне?

Зна се против кога се организује пуч.

Back