Nova Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postoji li neki smajli koji se oklizne na ledu i padne?:evil:

Izgleda da ne... jedino ovako neshto... :smajliseokliznuoipao:

Drugarica se bash razbila pre par dana... pazite malo j b t z:cry:

window.gif
ГОД МИННИНГ!

И што би рекао Младен Аикидо С Трајковски, у народу познатији као Јупитеријанац

" ЗИМА, ЗИМА Е ПА ШТА ЈЕ,
АКО ЈЕ ЗИМА НИЈЕ ЛЕОПАРД
ЗИМА, ЗИМА, ПА НЕКА ЈЕ
НЕ БОЈИ СЕ КО...... ЈЕ ЗИМОГРОЖЉИВ "

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Hahahahahaha nije leopard ahahahaha... bogme nije ni tigar. z:mrgreen:

z:)

Pazila bih kad bi pojedinci čistili sneg ispred kuća:azdaja:
Prvo je pao sneg, pa se počeo otapati i onda se ta bljuzga smrzla, a preko tog leda pao tanak sloj novog snega da prikrije zamku za one koji žure i ne paze, poput mene:sad2:

Uf, to je najgore... sloj snega preko sloja leda... stvarno zamka. :sad2: Jednom mi je malo falilo da se polupam bash zbog toga. Nadam se da si bar pala na ruke ili na d... tj nije nishta strashno?

nista zato

ja sam skoro, u gluvo doba noci gledao neki poker na eurosportu, i ne zna se ko je bio dosadniji takmicari ili komentatori, dvoje niih, jedna je bila zena

АНАБЕЛА БАСАЛО, али то ни не гледам!

А овај нема појма, неприпремљен, досадан, нема фонд речи за пренос или барем коментар и не прати чак ни шта је на екрану, а Дидије Кушеа ..............ладно зове Дидије КУШ!:dash::dash::dash:

И дође ти такав скот да преноси и коментарише најопаснији, најгледанији и најчувенији спуст сезоне!:dash::dash::dash:

АНАБЕЛА БАСАЛО, али то ни не гледам!

А овај нема појма, неприпремљен, досадан, нема фонд речи за пренос или барем коментар и не прати чак ни шта је на екрану, а Дидије Кушеа ..............ладно зове Дидије КУШ!:dash::dash::dash:

И дође ти такав скот да преноси и коментарише најопаснији, најгледанији и најчувенији спуст сезоне!:dash::dash::dash:

lrg-5014-anabela-basalo-nude-1.jpg
lrg-5013-anabela-basalo-nude-3.jpg
lrg-5012-anabela-basalo-nude-2.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back