Nova Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Шта је...Више не стискаш троуглиће, него зовеш модераторе јавно....?:zskace: :zskace: :zskace:
http://forum.krstarica.com/showpost....ostcount=18294

Ako ne umeš da primiš, što se trtiš, Maco?

Evo sad te ozbiljno pitam?

Kako bi bilo da tebe stalno nazivamo muslimanom, na primer, mujom, balijom i sl.?

Šatro se zezate, a samo umete da zezate druge, i ti i tvoja bratija na forumu, ne umete da se šalite na svoj račun i prihvatite zezanje...e pa onda, da pređemo na vređanje, a?

Kako bi bilo da tebe stalno nazivamo muslimanom, na primer, mujom, balijom i sl.?

Šatro se zezate, a samo umete da zezate druge, i ti i tvoja bratija na forumu, ne umete da se šalite na svoj račun i prihvatite zezanje...e pa onda, da pređemo na vređanje, a?

А како би било, да ти мало.....знаш ти знаш.....
Него не рече...где су ти крила....Бојиш се да твој дечко не сазна....
z:lol:

Nemoj da sputavaš njegove primitivne nagone...

On baš treba da seponaša onako kakav jeste...

Mile je Dr Haus....

Sad će da pusti neku rusku muziku...

Nemas ti pojma,tebi i jos nekima se prividja Mile u svakom novom niku...toliko je usao u vas da ste poceli vec i da halucinirate :zskace:

Kad bi ti rekao ko je ovaj dr.Haus ne bi mi poverovao a znas ga garant sa jednog drugog foruma ! Ja ga slucajno provalio,ne gledam ja u pasulj kao ti pa da lupam ko pijana gatara :zimag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back