Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
грешиш а и што би плаћао толко па мене је на уговор пре две годинре изашао 24.000 дин
на месечну потрошњу од 4000
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koga da dresiramПа ће средимоједнога па ћеш моћи да га дресираш
Боте замоли Хепицу да ти да линк ка фоткама

koga da dresiram
sredi molim te shto pre
ee bote shto si editovao..kome kazzesh to?![]()
грешиш а и што би плаћао толко па мене је на уговор пре две годинре изашао 24.000 дин
Jedino zbog TV-a mozda. A to mi stvarno nije potrebno. koga da dresiram
sredi molim te shto pre
ee bote shto si editovao..kome kazzesh to?![]()

http://forum.krstarica.com/threads/304115&page=26
http://forum.krstarica.com/threads/304115&page=28
i tako dalje i tako blizze..ima 30 strana tema..mogli bi vi da nam pokazzete svoja mushka tela, da i zzene malo uzzivaju![]()

nisam u fazonu da ogovaram ...al si nekii..a shta ja chekam?![]()

pa ti opalila po erotici u ova doba...usput prvi put vidim da postoji ovaj pdf sa slikama
ako si zainteresirana da vidis jednom solidnog dinaroida,1.86 visine,kamenitog tijela i siri u ramenima,onda cu ti se pokazat uzivo,jer od postavljanja slika nema nista.
ako nisi zainteresirana,onda ne znas sta propustas![]()

jok, nego cu po politici u ovo dobapa ti opalila po erotici u ova doba...usput prvi put vidim da postoji ovaj pdf sa slikama
ako si zainteresirana da vidis jednom solidnog dinaroida,1.86 visine,kamenitog tijela i siri u ramenima,onda cu ti se pokazat uzivo,jer od postavljanja slika nema nista.
ako nisi zainteresirana,onda ne znas sta propustas![]()
nije to pdf sa slikama nego pdf Ljubav i sex koji ima lepljivu temu sa slikama 

jok, nego cu po politici u ovo dobanije to pdf sa slikama nego pdf Ljubav i sex koji ima lepljivu temu sa slikama
e super, bash mi je drago![]()

Ma da uzmem ja ipak ovaj n85
Ima vala sve a samo je 400 eur... pa sam ustedeo 300 eur u odnosu na n79!!!
![]()
hocu li ja videti neshto vecheras ili dzabe doshla na ovaj negativni pdf
Mile legenda![]()

kolko memorije ima..i kolko mp ima kamera..
pomislila bih da si moja mama, ali ona spavaNe da ti djavo mira jel da?
I sta bi sa onom sedamnestogodisnjom piletinom?![]()

pa nisam ja pedofil, treba mi chvrsta ruka 
..e to cu da pazarim..fan sam sonieriksona, ali nemaju ovakav kvalitet za te pare..il' imaju nesto slicno?..meni je vazna ta kamera jerbo volim da slikam sve i svasta..
..e to cu da pazarim..fan sam sonieriksona, ali nemaju ovakav kvalitet za te pare..il' imaju nesto slicno?..meni je vazna ta kamera jerbo volim da slikam sve i svasta..