- Poruka
- 33.624
ja sam mislio da je adem iz kosovske mitrovice![]()
zna ona to.
nego zeli informacije iz prve ruke, ali i da su pouzdane,pame nagovara da odem na miting...

ps.kakav miting, nemam pojma
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam mislio da je adem iz kosovske mitrovice![]()
Povodom demonstracija premijer Hašim Taći je pozvao "sve ljude koji uistinu imaju političku agendu, da formiraju političke partije da učestvuju na izborima i odmere svoj autoritet pred narodom Kosova, a ne da bude pretenzija za nasilje, kada ceo svet gleda i pozdaravlja progres na Kosovu".
sad sam citao o cilju demonstracija... evo sta kaze vlast na to.
Ajde tootanj...![]()
ne tako,moras biti fina sa pripadnikom nacionalne manjine![]()
E, za ovoga nemam finije..![]()
Povodom demonstracija premijer vampir Hašim Taći je pozvao "sve ljude koji uistinu imaju političku agendu, da formiraju političke bolnice da učestvuju na odeljenjima hirurgije i odmere svoj autoritet pred preostalim narodom koji nije siptarski kada ceo svet gleda i pozdravlja progres na Kosovu u domenu hirurgije i prodaje organa
Tu saaaaaam, izvoli![]()
Samo sam se pitala gde sida te neki tip nije maznuo
![]()
de bi mene ovaku štraftastu![]()
![]()
Straftasto je moderno, animal print![]()
A možda bi se neko i zagledao u mene kada bi izmenila nick i avatar, ko zna, moraću da smislim neki klon-nick tipa - Samantha_Cocks
Ma neee..Treba biti originalan i svoj![]()
Kako se ne isplati![]()
Pa lepo, svi te pljuju i levi i desni i koalicioni i opozicioni, nikome ne valjaš sa svojim i samo svojim mišljenjem.
Uh, pa to samo i mogu..Treba uvek biti svoj ma sta drugi mislili.![]()
E i danas sam videla jednu personu sa hiljadu postova i 75 bona po novome što će biti negde 150 po starome ako ne i 200
Sa 45 sam pala na 34 pa sam se podigla na 38 da bi sada opet pala na 33 a dobila 1500 bodova u međuvremenuI ja sam videla negde slican primer
Nista ne razumem..Ja sam ovih dana dobila puno bonica ali moc se ne povecava..