Nova Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Arnaut je turska reč koja označava Albance ili ljude iz Albanije. Pojedini jezikoslovci smatraju da turska reč "arnaut" potiče od grčke reči „arnabitis“[1], mada se u grčkom jeziku za Albance koriste i reči "Arvanikos", "Arbanikos", "Alvanikos", "Arvaniti", "Arvanitas"

Ovo kaže Vikipedija i ja zaista ne razumem zašto si ti kažnjen?

Па зато је и укинута казна

Dobro vece dobra devojko !

00CB050IZnO.gif

Arnaut je turska reč koja označava Albance ili ljude iz Albanije. Pojedini jezikoslovci smatraju da turska reč "arnaut" potiče od grčke reči „arnabitis“[1], mada se u grčkom jeziku za Albance koriste i reči "Arvanikos", "Arbanikos", "Alvanikos", "Arvaniti", "Arvanitas"

Ovo kaže Vikipedija i ja zaista ne razumem zašto si ti kažnjen?

mislim da je ovaj navod tacan i ja sam na vise mesta procitao slicno misljenje. turci i dan danas upotrebljavaju naziv arnaut za albance.

добро вече ево мој исправљен блог
где више не стоји Арнаут Адем

http://forum.krstarica.com/blog.php?b=9791

jel ovo neka reklama za tvoj blog, koji uzgred nisam procitao???
na pocetku sam citao blogove,bilo je lepih i interesantnih razmisljanja.. ali vremenom se to pretvorilo u.... ne znam kako bih nazvao. ljudi su ubacivali stos kao blog, muzicki klip kao blog... mislim bilo je zaista raznih gluposti... i kako se snaci na tom buvljaku??? tako da sam nakon nekog vremena prestao posecivati...
ja blog vidim kao neko razmisljanje forumasa, u kojem daje neko svoje vidjenje nekog problema, i ocekuje da cuje da li je u pravu, opisuje neke svoje snove, otkriva neke skrivene zelje ili misli... ili jednostavno opisuje neki interesantan dozivljaj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back