Nova Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..bok!!..druze..ma nije..zvali me nesto iz poste..uvode nove linije pa su me pitali dali je sve u redu..naravno da je ..meni je bitan net..a tel..bezveze..to mi ne treba zato sto jako puno koristim..mobić...inače..kak si mi ti ..sta ima novog ..u Mitrovici..neki dan ste bili na HTV1..

da kazem, normalno je... znaci svega po malo...uobicajeno.
inace kojim povodom??? nadam se da je razlog bio neka lep vest...

..gledao sam i Crnogorce..bem..ti grabe velikim koraicma...moramo se mi Croati paziti..da nam..ne preotmu..turiste..svakak im čast..Crnogorci se opametili..kazu da je C.Gora..proglasena..jedinomk..ekeoloskom..drzavoim u evropi..kanjon Tare..itd..uglavnom..visoki turizam..ogromna lova..bogatasi..svaka im čast..čestitke Crnogorcima..

..gledao sam i Crnogorce..bem..ti grabe velikim koraicma...moramo se mi Croati paziti..da nam..ne preotmu..turiste..svakak im čast..Crnogorci se opametili..kazu da je C.Gora..proglasena..jedinomk..ekeoloskom..drzavoim u evropi..kanjon Tare..itd..uglavnom..visoki turizam..ogromna lova..bogatasi..svaka im čast..čestitke Crnogorcima..

za ovo ces od nekog dobiti bone...od nekog psvoke:hahaha::hahaha::hahaha:

..:hahaha: ..ovo sam ja..vidi kuronje..:hahaha: :rotf: :bye:

scan0008x.jpg

scan0007es.jpg

Poslednja izmena:
to je trajalo 4-5 dana do ponedjeljka dok nas nije odbaniralo;). a vidili smo u tom vremenu konstruktivnih rasprava za poludit. teme od 2 do 3 stranice, ti tješiš eshumatora, eshumator tebe, e27"kosovo je srbija", "kosovo je srbija" e27... pravi rock 'n rol:maramica: najzanimljivije rasprave bile zašto nema hrvata:per: (osim kyo-a kojeg mi ne smatramo hrvatom :rumenko:)

Kyo živi na području Hrvatske koja je nekad nosila naziv Banovina Hrvatska, rođen u gradu gdje su stolovali Zrinski a živi u prvom glavnom (kraljevskom) gradu Hrvatske i svi moji preci....pa ne trebam svoje ""hrvatstvo"" dokazivat ka ti :mrgreen: ...u tebe to nije slučaj Vlaju-mišu-mali :rotf:
:bye:

Kyo živi na području Hrvatske koja je nekad nosila naziv Banovina Hrvatska, rođen u gradu gdje su stolovali Zrinski a živi u prvom glavnom (kraljevskom) gradu Hrvatske i svi moji preci....pa ne trebam svoje ""hrvatstvo"" dokazivat ka ti :mrgreen: ...u tebe to nije slučaj Vlaju-mišu-mali :rotf:
:bye:

..eeeeeeej.,...esi..ziv...nema te..jel gotov ..fax..sutra mi dolazi..tvoja snasa(Pusićka)..u Os..idem da je provozam..na motorinu..slikovat cemo se..pa ti postavim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back