Nova Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ma to sam procitaio ali...

za sada ostaju dva razloga, ili rade po poljima, kako neko rece, ili, sto je po meni verovatnije,rece jeka da: Nije, nego ljudi imaju lepsa mesta za letovanje

i ti ces uskoro.... nemoj da se sekiras.....
malo teze. i da me banuju, otvaram novi nick kao i vecina forumasa.
ps. imam jedan predlog kako da me oterate sa krste, ti i takvi kao ti bojkotujte krstu, i ode meni glavni razlog mog forumasenja na krsti.:worth::worth:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

ma to sam procitaio ali...

za sada ostaju dva razloga, ili rade po poljima, kako neko rece, ili, sto je po meni verovatnije,rece jeka da: Nije, nego ljudi imaju lepsa mesta za letovanje

malo teze. i da me banuju, otvaram novi nick kao i vecina forumasa.
ps. imam jedan predlog kako da me oterate sa krste, ti i takvi kao ti bojkotujte krstu, i ode
meni glavni razlog mog forumasenja na krsti.:worth::worth:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

meni je apsolutno razumljivo da vi dole nemate ni foruma ni bilo cega drugog.... a za ovo "patriote" ne znam na koga mislis.... pod tu grupu ne spadam.... samo ne volim, jer mrzim je malo ostra rec, stvorenja kao sto si ti.... jer reci da si covek bi bilo uvreda za ljudski rod.... i kao sto rekoh, vi kao nacija ne posedujete nista, niti ste covecanstvu doprineli na bilo koji nacin.... vec sam ti to lepo obrazlozio u postu koji je obrisan...

Tudju istoriju kradete, jer svoju nemate, falsifikovali ste i sam vas postanak i nastanak kao naroda.... nema primera bilo kakvog normalnog suzivota bilo gde sa vama.... manastire prikazujete kao svoje kulturno blago, gusle kao svoj instrument.... nemate jednog knjizevnika, jednog naucnika koji je postigao nesto po cemu bi bio zapazen u svetu.... vasa najveca dostignuca su sverc i trgovina belim robljem, drogom, mafija... i nista vise.... jedinu u cemu ste dobri je razmnozavanje i na osnovu toga delove koji nikada nisu bili vasi prikazujete kao vase.... i tako unedogled....

Zato odjebi u skokovima.....:D

razlog zasto pitam je: u nedostatku drugih "zrtava", "patriote" iforuma iskaljuju bes samo na men:(:(
ps.:hahaha::hahaha::hahaha:

sestava.gif

3.jpg

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back