Nova Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A da...Znam.....Nisam ga prepoznao :mrgreen:

i? osh pivo..najbolje pivo na svetu..inace jedino pivo koje pijem i sluzi se samo u mojim kafanama..a?
Duvel_33cl_glass_bkgrnd_image_courtesyDuvel_Moortgat_USA__Ltd.__resized.jpg

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/43zQ7A13DGQ&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/43zQ7A13DGQ&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
[/YOUTUBE]
:super::super::super:

Волим ове мало старије ствари... :cool:

de si bre konsi covece..:D
e mrzi me da pustam , aj prepricaj:cmok2:

Pa da Consi moze da skine Edward Nortona, nebi bio na Krstarici , vec u Hollywood-u, ali ejjjj znas li ti koji je to izliv medjunacionalne mrzne i netrpeljivosti....ali sreca za njega pa je u Americi i moze da njake sta hoce (freedom of speech - ovo ono) ;) .... da je u demokratskoj Srbiji i na demokratskoj Krstarici odavno bi bio banovan :ok:

...pogotovu sada od kako je ono G (gospodin, naravno) ;) Tadic potpisao zakon o informisanju .... sad je Srbija kolevka demokraCije :mrgreen:

Pa da Consi moze da skine Edward Nortona, nebi bio na Krstarici , vec u Hollywood-u, ali ejjjj znas li ti koji je to izliv medjunacionalne mrzne i netrpeljivosti....ali sreca za njega pa je u Americi i moze da njake sta hoce (freedom of speech - ovo ono) ;) .... da je u demokratskoj Srbiji i na demokratskoj Krstarici odavno bi bio banovan :ok:

...pogotovu sada od kako je ono G (gospodin, naravno) ;) Tadic potpisao zakon o informisanju .... sad je Srbija kolevka demokraCije :mrgreen:
da li si se ti to nadrndao namene zbog c?:think:
ne mogu da verujem..
misim, ako okacis ubij zakolji, onda brate znas da ce te neko klepiti..ja, pera, djura, nije bitno..:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back