- Poruka
- 15.259
e da sam ovo izgovorila za Jominija, postala bi počasni član grupe, ovako sam dobila šut-kartu jadna mi majka![]()
Odakle si izbačena'

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e da sam ovo izgovorila za Jominija, postala bi počasni član grupe, ovako sam dobila šut-kartu jadna mi majka![]()

Ali ga tako retko viđam...Ponekad svrati u Kafanu, dobaci pokoji C3 tamo, ban vamo...i nestane u sumrak....Mislim, koja je njegova sfera interesa na ovom Forumu, pa da ga malo bliže upoznamo...
![]()

Pssst bre, aj što sam ja pružila jezik, ali tiii, el znaš da se ne sme o moderatorima bre![]()

A jel?
Nemam pojma
Znači, Svete krave![]()
A jel?
Nemam pojma
Znači, Svete krave![]()

Odakle si izbačena'![]()

iz jedne,nadahnute forumske grupe.
Ja jadna kuckam post u grupi al nikako da mi prođe, kuckam pa kuckam, mislim pao sistem pa neće da prođe,kad onooo, nemate parvo da ttttttt ne znam šta je tačno natrućkano na onom obaveštenju.
Ma da mi je bar admin uljudno poslao obaveštenje da sam izbačena, ma kakvi, sve po kratkom postupku,preki sud i šut.karta.
Moraću da ih prijavim za nanesene duševne boli i stres![]()

fly zebro, fly

И увреду части и поштења и повреду невиности твоје девојачке
![]()
Ima i poneko Sveto Mače, doduše ujeda ...Da Svete Krave, Svete Kobre sa iznimkama.

Ostadoh bez teksta...ahahahhahah
E pa ludi ste, skroz![]()
Anarhija, all over Baščaršija![]()

Jao šokova, razbucaše se moderatori bivši i sadašnji na temi o zakonu o informisanju![]()
Jao šokova, razbucaše se moderatori bivši i sadašnji na temi o zakonu o informisanju![]()

Jao šokova, razbucaše se moderatori bivši i sadašnji na temi o zakonu o informisanju
E i to se nisam nadala da ću ikada da doživim da vidim

Molim?![]()
I to rade bez mene![]()

???? zasto su to sokovi... tako je uvek bilo na pdf-u.... i uvek je bilo opste uzivanje... ne znam zasto sad zatvorise temu....![]()
E samo si ti još nedostajao tamo pa da to bude seks iz snova![]()

Uvijek sam spreman da naprednim idejama i aktivnim ucescem dam svoj puni doprinos razvoju dobroforumskih seksualnih odnosa![]()