Nova Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro jutro!!
kava1-1-1.jpg

..kad ovako počme dan..kakva će tek da bude pušiona uveče..
resize.php

Poslednja izmena:
Ne znam da l o ovome mož' se priča u kafani, al zanimljivo je.

Reko' da vas pitam kako je moguće da zubar nekome uradi ovo.

Elizabet Smit iz Južne Karoline dobila je na sudu odštetu od dva miliona dolara, nakon što joj je zubar greškom izvadio 13 zuba, piše "Jahu Njuz".

Kako se navodi, Smit (28) je na klinici "Sekston Dental" u Florensi 2006. godine tražila da joj izvade tri zuba. Zubar je, međutim, kako stoji u tužbi koju je Smit podnela, izvadio svih 16 zuba njene gornje vilice.
Robert Rensom, jedan od advokata žene, rekao je da Smitova planira da što je pre moguće ode na operaciju vilice, koja će je koštati oko 80.000 dolara.
Advokat klinike Sonders Bridžis izjavio je da razmatra žalbu na odluku suda.

Mislim, ili treba da budeš totalni kreten (da ne kažem američki) ili da računaš na ta dva miliončeta u startu (što je manje verovatno).

Ne mogu da odolim, moram da podelim ovo sa vama, dogadjaj iz moje skole.:eek: Dosao profesor matematike u malu zbornicu i pita Sonju da mu nesto iskopira kad je vec tu pored kopir aparata. Sonja kaze da su joj rekli da nema tonera i da mora da saceka. Prof. matematike onda pita Sonju sta je taj toner. A Sonja mu odgovara da je to valjda ono crno. A on onda pita da l moze nekako bez toga. A Sonja njemu kaze da ne zna, rekli su joj da saceka i ona ceka. I sve to najozbiljnije. Ja zgranuta, nisam imala reci da im objasnjavam. Jos uvek mi nije jasno kako do sada nisu ustanovili sta je toner. PS Sonja ima oko 30 i kusur, a prof. matematike oko 50 i kusur. Matori ljudi bre.
Bem ti nivo od kolega, uzas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back