Nova Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Стигао и ДОКТОР МАРВЕНИ....
Сад ће појединци у кавани имати комплетан третман.....:per:
Докторе....кад поједу оно...сено....може вакцина....?
Против слинавке....Много слине .....

Стигао и ДОКТОР МАРВЕНИ....
Сад ће појединци у кавани имати комплетан третман.....:per:
Докторе....кад поједу оно...сено....може вакцина....?
Против слинавке....Много слине .....

A jel ovaj Dr.Haus neki veterinar...ebo te Macak pa ti i ja smo onda obrali bostan,a posebno ako nosi onu zutu kabanicu...ima da nas proganja bre zbog infofanja :eek:

Dr. odmah da ti kazem da smo Macak i ja imuni na te zuckaste vakcine i da nema svrhe da nas proganjas,bolje pojuri neke dzukele...majku mu sad mi nesto pade napamet...vecina dzukela je zuckaste boje...Macak jel si i ti primetio to?

A jel ovaj Dr.Haus neki veterinar...ebo te Macak pa ti i ja smo onda obrali bostan,a posebno ako nosi onu zutu kabanicu...ima da nas proganja bre zbog infofanja :eek:

Dr. odmah da ti kazem da smo Macak i ja imuni na te zuckaste vakcine i da nema svrhe da nas proganjas,bolje pojuri neke dzukele...majku mu sad mi nesto pade napamet...vecina dzukela je zuckaste boje...Macak jel si i ti primetio to?

Па лично мислим да је доктор марвени....
Али нема секирације за нас....
Чини ми се да је специјалиста за КОПИТАРЕ....

Па лично мислим да је доктор марвени....
Али нема секирације за нас....
Чини ми се да је специјалиста за КОПИТАРЕ....

Држање и тов: коња, крава, бикова, волова, магараца, свиња и осталих папкара и копитара (у даљем тексту: крупне стоке)
http://www.google.com/#hl=sr&source...r=&aq=f&oq=volovi+papakari&fp=9d03c36afc4791e

Ebote, iz kog li su te naftalina izvukli...'ajd sad i onu: popu Šimi ukrali bicikl :roll:

:worth: Tvojim vicevima se valjda samo ovaj Sofronije smeje...:rotf:

Човече....немој да си тако суров...Не знаш
услове живота, под којим ја живим....
Ево, да ти кажем искрено....
Годинама живим у мраку, па су ми се поједини органи
мало више развили на рачундругих....
Ако не верујеш, могу да ти покажем......

Држање и тов: коња, крава, бикова, волова, магараца, свиња и осталих папкара и копитара (у даљем тексту: крупне стоке)
http://www.google.com/#hl=sr&source...r=&aq=f&oq=volovi+papakari&fp=9d03c36afc4791e

A jel vakcinises i dzukele-lutalice,ima ih par komada u mom kraju i nekako su se bas ofucali bas su jadni...trebalo bi hi vakcinisati na vreme...zanimljivo mi najvise to sto je vecina tih dzukela u nekoj zuckastoj boji :eek:

Човече....немој да си тако суров...Не знаш
услове живота, под којим ја живим....
Ево, да ти кажем искрено....
Годинама живим у мраку, па су ми се поједини органи
мало више развили на рачундругих....
Ако не верујеш, могу да ти покажем......

Rektum?? :eek: :rotf:

Pa upali svetlo, sunce ti, dokle da samo tebe...znaš kako ide taj vic :rotf: Ali, skidam kapu...svaki vic prvo proveriš na javi, to je profesionalac :super: :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back