МАЧАК
Buduća legenda
- Poruka
- 25.542

Стигао и ДОКТОР МАРВЕНИ....
Сад ће појединци у кавани имати комплетан третман.....

Докторе....кад поједу оно...сено....може вакцина....?
Против слинавке....Много слине .....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Имали који бик да одмени ветеринара?
A ti kao Avan-turista verovatno vise volis meso pa bi mogao jednu kobasicu da popapas pre spavanja![]()
![]()
![]()
Стигао и ДОКТОР МАРВЕНИ....
Сад ће појединци у кавани имати комплетан третман.....
Докторе....кад поједу оно...сено....може вакцина....?
Против слинавке....Много слине .....![]()
![]()
![]()
A ti kao Avan-turista verovatno vise volis meso pa bi mogao jednu kobasicu da popapas pre spavanja![]()
Mozda mu ne da gazda...![]()
Ali sam siguran da će da obezbedi jednu nastavnici da nastavnica pokaže deci na praktičnoj nastavi kako se to radi![]()
A jel ovaj Dr.Haus neki veterinar...ebo te Macak pa ti i ja smo onda obrali bostan,a posebno ako nosi onu zutu kabanicu...ima da nas proganja bre zbog infofanja
Dr. odmah da ti kazem da smo Macak i ja imuni na te zuckaste vakcine i da nema svrhe da nas proganjas,bolje pojuri neke dzukele...majku mu sad mi nesto pade napamet...vecina dzukela je zuckaste boje...Macak jel si i ti primetio to?
Vidi ga ovaj neprimetni...tebe jedino neko primeti na ovom Forumu kad odgovaraš na pitanja koja nisu tebi upućena...'ajd sad pevac, trk, mačak ti uleteo u kokošinjac pa ti grize jaja![]()
Sta, ozenio si nastavnicu? Pa lepo...![]()
Па лично мислим да је доктор марвени....
Али нема секирације за нас....
Чини ми се да је специјалиста за КОПИТАРЕ....![]()
![]()
![]()
Vidi ga ovaj neprimetni...tebe jedino neko primeti na ovom Forumu kad odgovaraš na pitanja koja nisu tebi upućena...'ajd sad pevac, trk, mačak ti uleteo u kokošinjac pa ti grize jaja![]()
А волеш ли ти....гриз и јаја?![]()
Jok ja, ali baš sam sad na vezi sa jednom koja se na pomen kobaje odmah stvori, mada je niko nije zvao![]()
Jok ja, ali baš sam sad na vezi sa jednom koja se na pomen kobaje odmah stvori, mada je niko nije zvao![]()
Ја би тој проверио диплому....
Она очито не зна ...шта је тројански коњ......![]()
Ebote, iz kog li su te naftalina izvukli...'ajd sad i onu: popu Šimi ukrali bicikl
Tvojim vicevima se valjda samo ovaj Sofronije smeje...
![]()
Држање и тов: коња, крава, бикова, волова, магараца, свиња и осталих папкара и копитара (у даљем тексту: крупне стоке)
http://www.google.com/#hl=sr&source...r=&aq=f&oq=volovi+papakari&fp=9d03c36afc4791e
OK, pozdravljam vas oboje pa se druzite i dalje sa sve vasim gazdom.
Ćuti kad si promenila post u poslednjem trenutku...![]()
Човече....немој да си тако суров...Не знаш
услове живота, под којим ја живим....
Ево, да ти кажем искрено....
Годинама живим у мраку, па су ми се поједини органи
мало више развили на рачундругих....
Ако не верујеш, могу да ти покажем......![]()
![]()
![]()
Ebote, iz kog li su te naftalina izvukli...'ajd sad i onu: popu Šimi ukrali bicikl
Tvojim vicevima se valjda samo ovaj Sofronije smeje...
![]()