Nova Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj koja čamotinja u kafani:strika:
Ali zato, za mog omiljenog bludnika Čizmicu, kad je već spomenuo( a meni ne treba dva puta reći):

Helou end gudnajt:cao:

NECES MI VJEROVATI

Dobro Warren Haynes je sjajan. Njega ne poznajem licno, ali...
pogledaj kompletan snimak tog koncerta i pogledaj duvacku sekciju....

Hm... to je koncert at the beacon theatre

Pogledaj duvacku sekciju.... moja je supruga kada sam poceo gledati taj koncert rekla:

"Zar opet nekoga licno poznajes" :dash:

Ovo je ziva istina. Nema zezanja

Ono, fakat si faca:D...
A ovo za Cher...nemam pojma da ima sina, znam samo za onu ćerku lezbaču, ali to je valjda sa Sonijem, bem li ga....ne zalazim ti ja u te tračeve poznatih i slavnih..:rumenka:

Please izmijeni moj prijasnji post. (odnosno izmjeni ono gdje me citiras)

Da bili su u braku nevjerovatnih 7 dana i rastavili se.
Jay mi kaze da je nasao mladu ribu koja je tada (prije par godina) imala 24 godine i bila Miss Alabame ;)

Eve ga!
Urađeno!

Super.

Ma sto da ti pricam... kada bi poceo nabrajati trebalo bi mnogo vremena a zvucalo bi ti nevjerovatno. Po nekad mi se cini da sve te ljude neko salje ili da neko salje mene pa se eto tako upoznammo.
Izpustih danas da kazem da poznajem direktne potomke bar 3 evropske porodice Sa Gustavom kraljem Norveske sam se i kupao. Mislim da mu bijase ime Gustaf ili Olaf... nemoj mi vjerovati. :dash:

Znam da je jedno njeno dijete promijenilo pol, ali ne znam koje.

Elijah Blue Allman

also known by his stage name P. Exeter Blue I, was born July 10, 1976. He is the son of Cher and Gregg Allman and half brother of Chaz Bono, Island Allman, Michael Allman, Layla Allman, and Devon Allman.

He is the singer and guitarist for the rock band Deadsy which consists of Alec Pure on drums, Dr. Nner on synthesizer, Carlton Megalodon on Z-tar, and Jens Funke on bass. Deadsy released two albums: 2002's Commencement and Phantasmagore, which came out on August 22, 2006. Much of the themes used by Elijah in Deadsy have been much influenced by the 1955 film This Island Earth. The name Exeter is taken from one of the leading characters of the story, as well as much of the mutli-color use through out Deadsy's themes, is shown throughout the film.[citation needed]

At the age of 13, Allman toured as a guitarist with Cher; he was given his first guitar by Kiss bassist Gene Simmons. In 1994, he auditioned for the spot of guitarist for Nine Inch Nails but ended up losing the spot to Robin Finck.

In an MTV interview for a program about children of famous rock musicians, he commented that "I respect The Allman Brothers Band very much, but I've always been more into Black Sabbath, David Bowie, and Metallica."

It was announced in February 2007 that Elijah is working on a solo record as Elijah Blue and the Trapezoids.

I još jedan :D

Uputili se Mujo i Haso šumskom stazom. Kad zađose malo dublje u šumu, a Mujo će Hasi:
- "Jel' Haso bogati, možeš li ti ono debelo drvo rukama opasat' al da sastaviš ruke iza?"
- "Čuj, mogu li? Pa normalno da mogu!"
- "Haj' u sto maraka da ne možeš?"
- "Haj' Mujo, u stoju!"
I tako oklade se oni. Haso opaše drvo, stvarno ruke sastavi iza, a Mujo mu brzo zaveza ruke, skide mu gaće, izjeba ga i ode. Osta on onako gologuz zavezan za drvo, kad naiđe neki šumar i upita Hasu:
- "Šta bi s tobom, jarane?"
- "Ma, šuti, uputim se ja sa najboljim prijateljom kroz šumu i sve bi dobro dok nismo stigli do ovog drveta, on me zaveza, skide gaće, izjeba me i ode! Haj'ba, jarane, odveži me!"
Okrenu se šumar lijevo, pa desno, vidi nema nikoga, skide gaće, naguzi i on Hasu i ode.
Nije prošlo po sata, naiđe drugi šumar i veli:
- "Sta se, jarane, to s tobom desilo?"
- "Ma, suti, uputim se ja sa najboljim prijateljem...i još dođe jedan šumar pa me i on izjeba. Haj ba, odveži me!"
Okrenu se i ovaj šumar lijevo, pa desno, skide gaće pa ga i on naguzi.
Poslije desetak minuta naiđe neki putnik namjernik, pogleda Hasu onako gologuzog i upita ga:
- "Šta to tebi....?"
- "Ma, šuti, jebi i prolazi!"

:lol:

evo malo osveženja
bar-drinks.jpg

Zamislite buducnost.............................................................

"Krstarica".............................forum politikaaa...............

Prazna zgrada parlamenta i vlade u Bgd.u............................

a,politika se vodi preko foruma..........................

Jel ce to da bidne 2020 -te ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back