NT Vending
Aktivan član
- Poruka
- 1.250
I ovaj je vjerovatno u zatvoru cim se ne javlja godinu dana i ne lovi nove ovcice ili je sistem krahirao ha ha ha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ovaj je vjerovatno u zatvoru cim se ne javlja godinu dana i ne lovi nove ovcice ili je sistem krahirao ha ha ha
Sistem savrseno funkcionise i posle hodinu i po dana rada posluje u 10 zemalja. A u pripremi je jos 10 za narednih godinu dana. Neki od naistaknutijih partnera u nasoj i drugim drzavama su : Mts, NIS, Lilly, Vodafone, Telenor, One - Telecom, Makpetrol, Agip, Nestro petrol ..... nastavice se.
Ne shvata on, ovo je sve neka glupost. Ne razume on da mi zaradjujemo od svega . To mu ne ide u mozak....
Covece, ne mogu da shvatim kakvi ste vi ljudi ... pa cime se ti bavis paperinos ?? To mora da je nesto extra! Zasto ti toliko smeta da ljudi zaradjuju a da ne moraju ustati u 6h kao ti ? Napadate tu redom sve MLM firme i kazete da je to sve prevara i piramida ... svasta ....Lagarije i prevare se nastavljaju, koje ste vi pajsercine, sektasi jedni.
Pa i ne treba da potrosis 10 minuta na ovo, potrosi ceo svoj zivot da radis ko crnac !!!!ne znam,objasni mi poentu njihovog poslovanja . ne pada mi na pamet da potrosim 10 minuta na ovo,kao sto ni tebi ne pada na pamet da procitas bilo sta o nekom drugom mml-u. dakle,reci cime se bave ti talibani,pa cemo videti da li su,i cija su galakticka konkurencija.
Niko nista ne javlja ? Pa sta bi ?javi sta su ti odgovorili. bas me zanima.
Ne brini ti za mene, meni je sada sve jasno ... vi ste tu da za-jebavate ljude koji se bave MLM-om. Ti sa ekonomskom diplomom bi trebao da imas malo vise mozga.Pa di si bre Joco Gadafi ... care neokrunjeni , suva lepoto , sreco nasha forumashka ... ?
Jel se to cirkus sada ovde preselio ???
Jeli i ovde rinesh kamena lopatom ko u Gem Cirkusu ???
Jocika , ako i ovde imash namere da rastalashavash stvari ko na temu za Gem ... popolako malo to ...
Ali nishta ti ne brigaj druze ... zato su ti perijatelji ... pa bicu ja tu negde da pazim na tebe , da slucajno ne zapenish i prokuvas ...
javi sta su ti odgovorili. bas me zanima.
Ma naravno, svi su u zatvoruI ovaj je vjerovatno u zatvoru cim se ne javlja godinu dana i ne lovi nove ovcice ili je sistem krahirao ha ha ha