Nova portparolka Pentagona kaže "Make Kosovo Serbia Again"

U uslovima novih odnosa snaga u svetu plašljivi Vučić je nepotreban Srbiji ANKETA

• Da, apsolutno smeniti Vučića jer je otišao u Brisel posle poglavlja 35

glasova: 1 33,3%
  • Da, Vučića je trebalo smeniti čim je posle ukidanja dinara otišao u Brisel

glasova: 0 0,0%
  • Vučića treba smeniti jer nije odbacio EU posrednika i sve oko Kosova vratio u SB UN

• Vučića svakako treba smeniti jer je u uslovima novih odnosa snaga u svetu nepotreban Srbiji

glasova: 2 66,7%
  • U uslovima novog svetskog poretka Vučić je pogrešna osoba na pogrešnom mestu, izgubljen u vremenu

• Ukupno glasova
    3

Miloš38

Ističe se
Poruka
2.839

2210681.jpg

Poznato je da je EU posrednik oko Kosova postavljen NEOBAVEZUJUĆOM odlukom GS UN 2010 god.
Vučića treba smeniti jer tu VAŽNU ČINJENICU da je u NEOBAVEZUJUĆEM GS UN postavljen NEOBAVEZUJUĆI EU POSREDNIK za Kosovo ,Vučić to krije od Srpske javnosti !
A to Vučić krije od Srpske javnosti jer bi onda svi rekli da se o Kosovu može samo pričati u SB UN u prisustvu Rusije i Kine, a da neobavezujućeg EU posrednika treba odbaciti odmah !
A kad Srpska javnost sazna da je u neobavezujućem GS UN postavljen neobavezujući EU posrednik za Kosovo ( nešto slično kao Šmit u BiH ) niko više u Srbiji ne može da bude predsednik ko oko Pokrajine Kosovo i Metohija sve ne vraća u SB UN u prisustvo Rusije i Kine, odnosno ne pridržava se izvornog 1244.

Naravno ovo je tema posvećena novoj portparolki Pentagona koja kaže MAKE KOSOVO SERBIA AGAIN
Vučiću ćemo mi svakako brzo dati šut kartu njegovo je prošlo, a ova portparolka će ostati još dugo u politici Amerike.

Poslednja izmena:
Nesto tu ne stima ona kaze jedno a Tramp kaze drugo.

Nije to neobično za svaki populistički autokratski režim. Uvek se šalju konfuzne "catch all" poruke. Pa ako te neko pita jesi za nešto, onda jesi, a istovremeno i nisi, zapravo kako ti odgovara. Poenta je da obmanom držiš pažnju, jer ljudi vide ono što žele da vide, pa zašto im onda ne izaći u susret. Slične tehnike manipulacije koristi i naš predsenik. Sećamo se onoga "priznao ali nije potpisao". Zadovoljni i jedni i drugi. Ako te neko kritikuje što si nešto uradio, kažeš da nisi, ako te kritikuje što nisi uradio, kažeš da jesi. Populistička politika je uvek bila veština prodaje magle i manipulacije masama.

Pogledajte prilog 1711298

Poznato je da je EU posrednik oko Kosova postavljen NEOBAVEZUJUĆOM odlukom GS UN 2010 god.
Vučića treba smeniti jer tu VAŽNU ČINJENICU da je u NEOBAVEZUJUĆEM GS UN postavljen NEOBAVEZUJUĆI EU POSREDNIK za Kosovo ,Vučić to krije od Srpske javnosti !
A to Vučić krije od Srpske javnosti jer bi onda svi rekli da se o Kosovu može samo pričati u SB UN u prisustvu Rusije i Kine, a da neobavezujućeg EU posrednika treba odbaciti odmah !
A kad Srpska javnost sazna da je u neobavezujućem GS UN postavljen neobavezujući EU posrednik za Kosovo ( nešto slično kao Šmit u BiH ) niko više u Srbiji ne može da bude predsednik ko oko Pokrajine Kosovo i Metohija sve ne vraća u SB UN u prisustvo Rusije i Kine, odnosno ne pridržava se izvornog 1244.

Naravno ovo je tema posvećena novoj portparolki Pentagona koja kaže MAKE KOSOVO SERBIA AGAIN
Vučiću ćemo mi svakako brzo dati šut kartu njegovo je prošlo, a ova portparolka će ostati još dugo u politici Amerike.
Lepo od nje.
Još kada bi mogla da utiče nešto pa da se lagano i oslobodi privremeno okupirano Kosovo i Metohija.

srbi ce uvek biti uz rusiju jer da nije bilo rusije 1914 kada je usla u rat zbog srbije i ako joj nije odgovaralo - bili bi zbrisani sa karte sveta...
Iskreno ja nisam nacisto sa svim efektima Rusija Srbija, zbog bugarskog rata, zbog raznih ratova pre 1914...
Tu je npr stvaranje Bugarske, volja Rusije, sto je mozda dobro mozda lose za Srpski mentalitet, lose jz a interes, a i posle odmah se to i ispostavilo bila klaonica vec u prvom svetskom , znaci par godina posle stvaranja Bugarske...

Ali stvarno nisam nacisto koliko je tu mutljavine..
Jer Rusija je istovremeno povukla Obrenovica, kad je bio na piku da pretvori Srbiju u SNS drzavu..

Stoji da je i pomogla nije da nije...doduse ne bas znacajno , ali su Rusi kao dobrovoljci pomogli....mozda vlast nije, ali Rusi jesu..

Iskreno ja nisam nacisto sa svim efektima Rusija Srbija, zbog bugarskog rata, zbog raznih ratova pre 1914...
како год , да 1914 на молбу нашег регента карађорђевића Рускомцару, предату у велепосланство Русије у Београду Русија није одговорила уалском у рат СРБИЈА БИБИЛИ ИЗБРИСАНА СА ЛИЦА ЗЕМЉЕ.
Регент је написао : Судбина Србије зависи од Русије.

После два дана Русија је објавила РАТ ЦЕНТРАЛНИМ СИЛАМА и ако јој није било до рата са обзиром на пораз у рату са Јапаном и надолазећУ СЕКТУ КОМУНИСТИЧКУ ЦРВЕНУ... Србија не би прве две године преживела да није било помоћи у наоружању муницији, санитету храни...
Да није било тога не би биле постварене чувене победе на Церу и Колубари...

први светкси рат је производ сукоба глобалиста и колонијалиста око колонија. аустроугарској је српскинарод представљао највећу претњу јер је после балкански ратова посејао семе СЛОБОДЕ које никако није одговарало колонијалистима...

Друга УСЛУГА КОЈА СЕ НЕ МОЖЕ МЕРИТИ ЈЕ 2015 када је ЕНГЛЕСКА РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ У САВЕТУ БЕЗБЕДНОСТИ УН СТОПИРАНА ВЕТОМ РУСИЈЕ!

све одлуке саветаб безбедности су ОБАВЕУЅЈУЋЕ ПО СВЕ ЧЛАНИЦЕ УН . да није биловета русиједанас би свакодете усвакокјдржавиучило да сусрби геноцидан народ!
то се не може вратити русији!

прошлегодине је немачка поднела исту резолуцијуали угенералнускупштину ун У КОЈОЈ ОДЛУКЕ НИСУ ОБАВЕЗУЈУЋЕ ПО ЧЛАНИЦЕ УН .тако да је то ништа...

1914 и 2015 Русија је учинилапрво да останемо на картисвета да нас не избришу апотомда нас не геноцидишу за вјек вјекова.

самонесрбин и српски душманин може бити сумњичавоко руске помоћи српском народу...

hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

how much?

hundred grand...here you are ms kingsley... long live serbiaaaa :hahaha:
nisi u pravu, informisi se bolje
Koliko li je samo budzetskih para kostala ova objava!?
sta je ljubomorni? nista nije kostala, aljek siftar je za lobiste uzimao podeste, demorats pedofile da lobiraju za siftare, a ova je nasa, sve sto radi radi iz ubedjenja, kao kada kenedi igra tenis sa djokovicem, pa vi sns mozete samo da crknete od muke, gotovi ste, a mi smo se vec ispovezivali za vreme kada vas sklonimo sa vlasti, jer ste veleizdajnici... ej dodo nasao blagojevica, kako vas bre nije sramota?

Poslednja izmena:

sta je ljubomorni? nista nije kostala, aljek siftar je za lobiste uzimao podeste, demorats pedofile da lobiraju za siftare, a ova je nasa, sve sto radi radi iz ubedjenja, kao kada kenedi igra tenis sa djokovicem, pa vi sns mozete samo da crknete od muke, gotovi ste, a mi smo se vec ispovezivali za vreme kada vas sklonimo sa vlasti, jer ste veleizdajnici... ej dodo nasao blagojevica, kako vas bre nije sramota?
Kako vam se povampire lica kad se vije SNS-trobojnica, sveta zastava.

americka spoljna politika me druze nesto mnogo ne zanima, jer me je iskustvo naucilo da sve sto ameri zvancno kazu za neku zemlju treceg sveta misle suprotno od izrecenog.

dijalekticki posmatrano kolizija dva stava trampove administracije o srbiji, bas govore u prilog teze da nam ne zele dobro. ja tako vidim jer gledam sire, mozda gresim.

ono sto sa sigurnoscu znam je, da nijedna velesila danas nece crtati nove granice na balkanu.

americka spoljna politika me druze nesto mnogo ne zanima, jer me je iskustvo naucilo da sve sto ameri zvancno kazu za neku zemlju treceg sveta misle suprotno od izrecenog.

dijalekticki posmatrano kolizija dva stava trampove administracije o srbiji, bas govore u prilog teze da nam ne zele dobro. ja tako vidim jer gledam sire, mozda gresim.

ono sto sa sigurnoscu znam je, da nijedna velesila danas nece crtati nove granice na balkanu.
:mazi:

srbi ce uvek biti uz rusiju jer da nije bilo rusije 1914 kada je usla u rat zbog srbije i ako joj nije odgovaralo - bili bi zbrisani sa karte sveta...

gle. Rusija je izasla iz tog rata 1917 a mi opet nismo bili zbrisani. Stavise pobedili smo uspeli da se vratimo u svoju zemlju.

Da ne govorim da je Rusija decenijama pre toga gurala Srbiju u konflikt sa Austrijom.

gle. Rusija je izasla iz tog rata 1917 a mi opet nismo bili zbrisani.
lepo sam rekao da prve dve godine rata su kljucne bile i mi ih ne bi docekali da rusija nije usla u rat 1914 i slala oruzje sanitet... te dve godine smo uspeli rpeteci i zabeleziti velike pobede na ceru i kolubari koje ne bi bile moguce bez rusije...
1917 ne bi docekali bili bi zbrisani sa lica karte sveta do tada da rusija nije usla u rat i slala oruzje......
Stavise pobedili smo uspeli da se vratimo u svoju zemlju.

Da ne govorim da je Rusija decenijama pre toga gurala Srbiju u konflikt sa Austrijom.
ne lupaj gluposti

Back