STA MISLITE O METROSEXUALCIMA?DA LI GOTIVITE KAD SE FRAJER DEPILIRA,IDE U SOLARIJUM I KOD KOZMETICARA?OBLACI SE FANCY I MAZE KRAMICE?JA SAM ZA A DA CUJEM OSTALE..........
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
olala dosadan si i banalanAntunTun:a zhenska strana je shminkanje?.....da da da zhenu chini shminka....i koja se ne shminka ona zhena nije.....o zhiveli protokoli i pravila......natrag u matrijarhat ill say
u al si se uvredioAntunTun:lako je mene opruzhit da sam banalan i dosadan.....shto opet ne znachi da onaj ko se shminka poznaje svoju zhensq stranu.....ili sam opeta banalan.....izivini na banalnosti i dosadnosti......ubutje su se truditi da ne budem tako banalan i dosadan.....heh
ja sam apsolutno protiv ... musko treba da je musko i da ostane musko ... postoji razlika izmedju muskaraca i zena ... prirodna ... ne treba izjednacavati ono gde ne postoji znak jednakosti ...jelena38:STA MISLITE O METROSEXUALCIMA?DA LI GOTIVITE KAD SE FRAJER DEPILIRA,IDE U SOLARIJUM I KOD KOZMETICARA?OBLACI SE FANCY I MAZE KRAMICE?JA SAM ZA A DA CUJEM OSTALE..........
Mmmda. Isidori Bjelici ne bi "metn'o" ni bolestan pelikan.cucla:Kako je Isidora Bjelica odgovorila na pitanje voditelja, u nekom Talk-Show-u (ubite me ali ne mogu da se sjetim), u kojem je gostovala zajedno sa "eminentnim" zenskim imenima, a prica se vrtila oko muske populacije:
"Sta vi mislite o metroseksualcima?!!"
Ona onako, poluiznenadjeno: "Ko?!! Taj metro? Taj mi ne bi metn'o!!!"
cucla:Kako je Isidora Bjelica odgovorila na pitanje voditelja, u nekom Talk-Show-u (ubite me ali ne mogu da se sjetim), u kojem je gostovala zajedno sa "eminentnim" zenskim imenima, a prica se vrtila oko muske populacije:
"Sta vi mislite o metroseksualcima?!!"
Ona onako, poluiznenadjeno: "Ko?!! Taj metro? Taj mi ne bi metn'o!!!"