Nova muška moda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne znam ti mi reci
dlake imaju i muskarci i zene
samo sto oni smiju da budu tugaljivi i zahtjevni, a zene ne smiju ... bar na balkanu :(

Ko ti brani... ali meni su noge fetis, bas mi je gadno kad su dlakave... kod muskaraca mi toliko ne smeta (stvar navike, verovatno), mada i tu ima razlicitih tipova dlakavosti: kratke a kovrdzave dlake, guste a ravne, retke a duge i slicno, pa jos zavisi i od boje koze i samih dlaka... svaki muskarac je sluzaj za sebe. A tek matori muskarci, kad im noge ocosave delimicno, na mestu gde se zavrsavaju carapice :lol:

@da, ebesh depilaciju. ja sam uvek za brijanje, iz istih razloga.

Ko ti brani... ali meni su noge fetis, bas mi je gadno kad su dlakave... kod muskaraca mi toliko ne smeta (stvar navike, verovatno), mada i tu ima razlicitih tipova dlakavosti: kratke a kovrdzave dlake, guste a ravne, retke a duge i slicno, pa jos zavisi i od boje koze i samih dlaka... svaki muskarac je sluzaj za sebe. A tek matori muskarci, kad im noge ocosave delimicno, na mestu gde se zavrsavaju carapice :lol:

A ovi mlađi metroseksualci, mogu svoje nožne dlake da farbaju, šatiraju, pa i da ih isfeniraju, onda kada im dosadi čupkanje :zper: i to bi mogao da im bude modni krik :mrgreen:

meni smeta kod bilo koga,
nije nista manje dlaka kada je na njemu pa da ja nemam pravo da kazem bljak idi skidaj to
kao sto su mi bljak moje dok ih ne skinem

Šta mislite o tome da se pojavi nova muška moda kao što se pojavila nova ženska u zadnjih desetak godina a koja izgleda nekako ovako (nova muška): super mini pantalone (gaće) od teksasa, kratke body majce sa više otvorenim delom nego zatvorenim, naočare površine pola lica, kosa redovno održavana kod pedikira (svaka dlaka na svom mestu), minđuše obavezne - bar neke male, obrve počupane i kajla obavezna.

to stvorenje postoji vec odavno
zove se david cristiano bechkam ronaldo

name it, I have it
zl991f.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back