ama stanite ljudi sta je ovo iz uvodnog posta???
kosa redovno održavana kod pedikira (svaka dlaka na svom mestu),
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kosa redovno održavana kod pedikira (svaka dlaka na svom mestu),
Šta mislite o tome da se pojavi nova muška moda kao što se pojavila nova ženska u zadnjih desetak godina a koja izgleda nekako ovako (nova muška): super mini pantalone (gaće) od teksasa, kratke body majce sa više otvorenim delom nego zatvorenim, naočare površine pola lica, kosa redovno održavana kod pedikira (svaka dlaka na svom mestu), minđuše obavezne - bar neke male, obrve počupane i kajla obavezna.Kako bi vam to izgledalo, da li bi bilo privlačno?
Imam utisak da je sve veći broj homoseksualaca, feniniziranihg muškaraca, muškarci koji sve veću površinu tela depiliraju što se polako približava granicama ženske depilacije, muškaraca koji prosto ne znaju da priđu devojci koja im se svidi, koji ne izlaze često u grad i nemaju ni želje za tim zbog trendova koji kruže u svakodnevici i na kraju sve više ljudi koji imaju 30+ godina a deca im nisu ni u planu...
Mislim da su sve ovo veliki problemi koje ljudi svesno ili nesvesno neprekidno produbljuju samo mi nije jasno zbog čega?Da li je baš za sve kriv grand stil?

ovo je vise pitanje kriterijuma izgleda koje sprovodi nasa kulturaMuškarci bi trebali da budu uredni.
Kratko ošišani, nokti čisti, podrezani, odeća čista, ispeglana, cipele čiste ..... i da ne nabrajam više.
U poslednje vreme i ja primećujem da su neki muškarci izgubili kontrolu .... počinju sve više da liče na žene, strašno, još samo da počnu u suknjama da šetaju okolo.
Nije to samo izgled u pitanju, već to govori i puno o njima. Rekla bih da su opsednuti sami sobom, pa čak i da se kod njih razvija rivalitet u odnosu na žene.
ovo je vise pitanje kriterijuma izgleda koje sprovodi nasa kultura
nego ikakve "muskosti" ili "ne-muskosti" osobe
suzdrzavajte se, molim

za one osobe labilne seksualnosti, nece se znati
.. al ko nijh...
ostali no problem
Takvi su prvi labilne seksualnosti. Imaju manjak testosterona. Inace se ne bi ponasali kao da su zene. Zna se koje su polne sekundarne karakteristike muskaraca i zena. Sve je to fiziologija. Manjak testosterona vodi ka poremecaju seksualnosti, impotencija (visak zenskog polnog hormona) i psihicki poremeceno stanje stvari kod doticne osobe. Sta trazi takav muskarac? Viteza zastitinika? To je kao kad moj kolega nosi "japanke", uske pantalone i usku majicu bez rukava, pa piskutavim glasom kaze da je to u trendu.zna se, ali ti izgleda ne znasTakvi su prvi labilne seksualnosti. Imaju manjak testosterona. Inace se ne bi ponasali kao da su zene. Zna se koje su polne sekundarne karakteristike muskaraca i zena. Sve je to fiziologija. Manjak testosterona vodi ka poremecaju seksualnosti, impotencija (visak zenskog polnog hormona) i psihicki poremeceno stanje stvari kod doticne osobe. Sta trazi takav muskarac? Viteza zastitinika? To je kao kad moj kolega nosi "japanke", uske pantalone i usku majicu bez rukava, pa piskutavim glasom kaze da je to u trendu.
Nemam nista protiv njih, ali ovo je objektivnost.

Tvrdiš da su normalni jer želiš da u to veruješ. Spusti se malo na zemlju i daj primer nekog dostižnog, nekog iz svog okruženja. Ja lično ne bih volela da sam njihova žena, uz dužno poštovanje. Očigledno si jako mlada kad tako razmišljaš.
To ce ga naciniti bogom heterosexualizma?
cini manje muzevnim? 
zna se, ali ti izgleda ne znas![]()
GoddessFlertus - спортистима је то посао. Код нјих то има сврху-код ових је сврха да буду лепши од жена. Зна се шта је негован, а ПРАВИ мушкарац - то је стил Весе Јевросимовића, на пример...

xD aha, mora da je manijak
To sto isfleka sve zivo? Jeste, nevidjeno je opusten tip. Zato se nikad ne bi ni farbao ni depilirao. A ionako je cosav i ne sedi.

a zene... ne smiju biti opustene?To sto isfleka sve zivo? Jeste, nevidjeno je opusten tip. Zato se nikad ne bi ni farbao ni depilirao. A ionako je cosav i ne sedi.