Mirođija
Veoma poznat
- Poruka
- 11.565
a zene... ne smiju biti opustene?
evo, ja sam danas opustena, veoma![]()
Ti si muško ili žensko? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a zene... ne smiju biti opustene?
evo, ja sam danas opustena, veoma![]()
Ti si muško ili žensko? 
Ja sam ona to bi samarala zene sa dlakavim nogama, hihi.ne znam ti mi reciTi si muško ili žensko?
![]()

Mene pitasJa sam ona to bi samarala zene sa dlakavim nogama, hihi.
.........
......... objasni ............
ne znam ti mi reci
dlake imaju i muskarci i zene
samo sto oni smiju da budu tugaljivi i zahtjevni, a zene ne smiju ... bar na balkanu![]()
........ Piše da si muško, a pričaš kao da si žena ......... 
e, yebes kozmeticarke, to mi nikad nece biti jasnoMene pitasJa sam ona to bi samarala zene sa dlakavim nogama, hihi.

ne znam ti mi reci
dlake imaju i muskarci i zene
samo sto oni smiju da budu tugaljivi i zahtjevni, a zene ne smiju ... bar na balkanu![]()

dosta ja stvari radim kao zena........ Piše da si muško, a pričaš kao da si žena .........
![]()

Ko ti brani... ali meni su noge fetis, bas mi je gadno kad su dlakave... kod muskaraca mi toliko ne smeta (stvar navike, verovatno), mada i tu ima razlicitih tipova dlakavosti: kratke a kovrdzave dlake, guste a ravne, retke a duge i slicno, pa jos zavisi i od boje koze i samih dlaka... svaki muskarac je sluzaj za sebe. A tek matori muskarci, kad im noge ocosave delimicno, na mestu gde se zavrsavaju carapice![]()
i to bi mogao da im bude modni krik 
meni smeta kod bilo koga,Ko ti brani... ali meni su noge fetis, bas mi je gadno kad su dlakave... kod muskaraca mi toliko ne smeta (stvar navike, verovatno), mada i tu ima razlicitih tipova dlakavosti: kratke a kovrdzave dlake, guste a ravne, retke a duge i slicno, pa jos zavisi i od boje koze i samih dlaka... svaki muskarac je sluzaj za sebe. A tek matori muskarci, kad im noge ocosave delimicno, na mestu gde se zavrsavaju carapice![]()
dosta ja stvari radim kao zena![]()
......... dal je musko il je zensko - čik pogodi .... 

dodji da ti pokazem![]()
Šta da mi pokažeš?! Novu kremu za depilaciju? 

ako to zelis.... a imam i webcamŠta da mi pokažeš?! Novu kremu za depilaciju?
![]()

Šta mislite o tome da se pojavi nova muška moda kao što se pojavila nova ženska u zadnjih desetak godina a koja izgleda nekako ovako (nova muška): super mini pantalone (gaće) od teksasa, kratke body majce sa više otvorenim delom nego zatvorenim, naočare površine pola lica, kosa redovno održavana kod pedikira (svaka dlaka na svom mestu), minđuše obavezne - bar neke male, obrve počupane i kajla obavezna.
ako to zelis.... a imam i webcam![]()
.... a koji depilator koristiš
.. jeeeeeeeeee ... 
umijem da otkopcam brus bez gledanja![]()
umijem da otkopcam brus bez gledanja![]()

ogledalo ima... drugih namjena![]()