Nova muška moda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta mislite o tome da se pojavi nova muška moda kao što se pojavila nova ženska u zadnjih desetak godina a koja izgleda nekako ovako (nova muška): super mini pantalone (gaće) od teksasa, kratke body majce sa više otvorenim delom nego zatvorenim, naočare površine pola lica, kosa redovno održavana kod pedikira (svaka dlaka na svom mestu), minđuše obavezne - bar neke male, obrve počupane i kajla obavezna.Kako bi vam to izgledalo, da li bi bilo privlačno? :think:

Imam utisak da je sve veći broj homoseksualaca, feniniziranihg muškaraca, muškarci koji sve veću površinu tela depiliraju što se polako približava granicama ženske depilacije, muškaraca koji prosto ne znaju da priđu devojci koja im se svidi, koji ne izlaze često u grad i nemaju ni želje za tim zbog trendova koji kruže u svakodnevici i na kraju sve više ljudi koji imaju 30+ godina a deca im nisu ni u planu... :gace:
Mislim da su sve ovo veliki problemi koje ljudi svesno ili nesvesno neprekidno produbljuju samo mi nije jasno zbog čega? :eek: Da li je baš za sve kriv grand stil?

Ružno mi je kad se muškarci depiliraju i nemaju dlaka po telu... ćosavi...
:gace:

Muškarci bi trebali da budu uredni.
Kratko ošišani, nokti čisti, podrezani, odeća čista, ispeglana, cipele čiste ..... i da ne nabrajam više.
U poslednje vreme i ja primećujem da su neki muškarci izgubili kontrolu .... počinju sve više da liče na žene, strašno, još samo da počnu u suknjama da šetaju okolo.
Nije to samo izgled u pitanju, već to govori i puno o njima. Rekla bih da su opsednuti sami sobom, pa čak i da se kod njih razvija rivalitet u odnosu na žene.

Muškarci bi trebali da budu uredni.
Kratko ošišani, nokti čisti, podrezani, odeća čista, ispeglana, cipele čiste ..... i da ne nabrajam više.
U poslednje vreme i ja primećujem da su neki muškarci izgubili kontrolu .... počinju sve više da liče na žene, strašno, još samo da počnu u suknjama da šetaju okolo.
Nije to samo izgled u pitanju, već to govori i puno o njima. Rekla bih da su opsednuti sami sobom, pa čak i da se kod njih razvija rivalitet u odnosu na žene.
ovo je vise pitanje kriterijuma izgleda koje sprovodi nasa kultura
nego ikakve "muskosti" ili "ne-muskosti" osobe
suzdrzavajte se, molim

ovo je vise pitanje kriterijuma izgleda koje sprovodi nasa kultura
nego ikakve "muskosti" ili "ne-muskosti" osobe
suzdrzavajte se, molim

Veruj mi, odeća mnogo govori o čoveku, ali ga ne čini!
Tako i ta opsesivnost fizičkim izgledom!
To meni liči na egocentričnost.
Ko ima bolji ten, on ili drugarica, ko koristi bolji bolju farbu za kosu on ili drugarica , ko se bolje depilira on ili drugarica, čije obrve su bolje obrađene mnjegove ili njene .... opsesija. Još samo da mu ona kupuje poklon za osmi mart .... :zcepanje:
I kako onda da devojka nađe sebi momka?
Pa uskoro se neće znati ko je muško, a ko žensko ..... :eek:

za one osobe labilne seksualnosti, nece se znati
.. al ko nijh... :)
ostali no problem

:rotf: Takvi su prvi labilne seksualnosti. Imaju manjak testosterona. Inace se ne bi ponasali kao da su zene. Zna se koje su polne sekundarne karakteristike muskaraca i zena. Sve je to fiziologija. Manjak testosterona vodi ka poremecaju seksualnosti, impotencija (visak zenskog polnog hormona) i psihicki poremeceno stanje stvari kod doticne osobe. Sta trazi takav muskarac? Viteza zastitinika? To je kao kad moj kolega nosi "japanke", uske pantalone i usku majicu bez rukava, pa piskutavim glasom kaze da je to u trendu.
Nemam nista protiv njih, ali ovo je objektivnost.

:rotf: Takvi su prvi labilne seksualnosti. Imaju manjak testosterona. Inace se ne bi ponasali kao da su zene. Zna se koje su polne sekundarne karakteristike muskaraca i zena. Sve je to fiziologija. Manjak testosterona vodi ka poremecaju seksualnosti, impotencija (visak zenskog polnog hormona) i psihicki poremeceno stanje stvari kod doticne osobe. Sta trazi takav muskarac? Viteza zastitinika? To je kao kad moj kolega nosi "japanke", uske pantalone i usku majicu bez rukava, pa piskutavim glasom kaze da je to u trendu.
Nemam nista protiv njih, ali ovo je objektivnost.
zna se, ali ti izgleda ne znas :neutral:

Tvrdiš da su normalni jer želiš da u to veruješ. Spusti se malo na zemlju i daj primer nekog dostižnog, nekog iz svog okruženja. Ja lično ne bih volela da sam njihova žena, uz dužno poštovanje. Očigledno si jako mlada kad tako razmišljaš.

Da, mlada sam i nisam homofobicna i ne treba mi muskarac koji jeste?.Ako gay tip lici na vukodlaka on je muzevan ? :zper: To ce ga naciniti bogom heterosexualizma?
depilaciju ne posmatram kroz prizmu muzevnosti jer su dlake samo nesto na telu a ne i pokazatelj necega .. Za mene naravno da se ogradim.
Neko moze voleti ili ne depilirana muska tela, ali ko sto rekoh na milion tema ne moze nikog da osudjuje i donosi zakljucke da li su normalni ili ne...
Sta cemo sa tim sto razni sportisti moraju da se depiliraju? To njihove izvajene torzoe :lol: cini manje muzevnim? :mrgreen:

GoddessFlertus - спортистима је то посао. Код нјих то има сврху-код ових је сврха да буду лепши од жена. Зна се шта је негован, а ПРАВИ мушкарац - то је стил Весе Јевросимовића, на пример...

Ja volim prave muskarce, jezim se od "metrosaksualaca". Zar da sa svojim momkom razmenjujem sminku, farbu za kosu, kreme za samopotamnjivanje, vosak za depilaciju ...... ?!
Kada je u pitanju depilacija, izuzetak su sportisti.

Haha, kako su se svi uznemirili pri pomisli da imaju farbanog & depiliranog decka. Kakve to ima veze, dlakav ili depiliran? Prirodan ili ofarban? I dalje je isti covek u pitanju... samo moze da izgleda bolje - i zenama promena boje kose recimo istakne ili ublazi (po potrebi) crte lica... Ne znam, meni je sve to kao ciscenje zuba, deo licne higijene... bas mogu da zamislim svog muza (koji nije u metro fazonu) kako se farba u kupatilu. Isflekao bi sve zivo :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back