Nova Komunisticka Partija Jugoslavije krece u pobednicku kampanju

misoni:
Једина комунистичка партија је,тренутно ЛДП!:D

TAČNO!!! BRAVO!!!
A sad ja nešto da kažem za TV dnevnik :

STOKO, STOKO, STOKO PROKLETA! Žao mi je što uopšte trošim reči i vreme na budaletine, ali neka, ostaće barem upisano za neka, nadam se, pametnija pokoljenja - OKANITE SE IDEOLOGIJE i počnite da radite za Srbiju! Kad se zakrvite desničari i levičari, dolaze nam vucibatine u vidu dušebrižnika i smeju nam se, sprdaju se sa nama, naslađuju se VAŠIM krvavim budalaštinama! NIKADA, potisujem, NIKADA se Srbija neće pokrenuti sa takvim razmišljanjem!
Ko nije čitao moj negdašnji post, ponoviću (čitajte ovo i B.A.L. i Autobus i svi ostali) :
Kada se u Srbiji budu ukrštale ulice Maršala Tita i Draže Mihailovića, kada se Trg Nikole Kalabića bude nastavljao na Trg Save Kovačevića - naša će država krenuti napred. A do tada - SVAĐAJ SE STOKO JOŠ MALO, DAJ RAZLOGA ĐUBRADIMA DA NAS PONIŽAVAJU. Vadite oči, braćo, i dalje. Dajte igara i krvi, da se trpi, dok se seku uši, dok se dupe krpi.
Aferim

B.A.L.:
Dobre vesti za antifasiste

Osnivac tvrde linije naci-pijanica znanih kao "Vucja klopka belo bratstvo" izboden je do smrti oko 4 h ujutru,u ponedeljak 22.novembra 2006.Nacista "Mik Sanderson" poznatiji kao "Belsen" iz Notingema,izboden je u tuci sa drugim clanom iste organizacije Dzonom Pokulskim,koji je optuzen za ubistvo.Sanderson je bio uboden u srce."Vucja klopka belo bratstvo" postoji oko 2 godine.Radili su samostalno svoj hitlerovsi veb -sajt i bili blisko povezani sa "Nacionalnom aliansom".Osim u zestokom opijanju,banda se specijalizovala u nosenju nacistickih obelezja,svojim stilom veoma uobliceni kao "nezakoniti" motoristicki klub,sportski obuceni i puni fasistickih tetovaza.Takodje su bili optuzeni u ucestvovanju u nasilju protiv etnickih manjina.Detalji i fotografije pojedinih clanova ove organizacije sa ranije poslate na "Indymediju" sa ostalim nacistima i nekim antifasistima.

deadcuntol8.jpg
Ma ko ga bre ebe kad je sirovina ,stupid :evil: :evil: :evil: .....
Tamo tako prolaze extremisti kod nas josh divljaju i upadaju na fakultete :shock: ....
Ej, kad bi se to desilo u Engleskoj :evil:

Back