Чешки председник потписао закон којим се криминализује комунистичка пропаганда

Mačak, pa kako mrtav čovek da živi? Mrtav je, evo mu grob:

Tito_tomb.JPG
Prebacite ga meni u vrt, znam što ću s njim.

🥰

Šta bi ti sa pokojnim drugom Titom?
Ukopao kod sebe u vrt i omogućio ljudima da obilaze njegov grob uz malu naknadu.
U vrtu bi isto otvorio cvijećaru s bijelim ljubičicama, pa eto, neka si ljudi kupe cvijeće i ponesu doma za uspomenu.
Razmislio bih još i o štandu sa sladoledom i hladnom limunadom.

🐈

Ukopao kod sebe u vrt i omogućio ljudima da obilaze njegov grob uz malu naknadu.
U vrtu bi isto otvorio cvijećaru s bijelim ljubičicama, pa eto, neka si ljudi kupe cvijeće i ponesu doma za uspomenu.
Razmislio bih još i o štandu sa sladoledom i hladnom limunadom.

🐈
Za dvorište su one vaše alije, tudjmani i slični ratni profiteri :)

Maršal Josip Broz je za Memorijalni centar gde i počiva ovde u mom komšiluku, tako će i da ostane. :)

Državnik kome se poklonio ceo svet na isoraćaju mu, a to činio i za života mu ne zaslužuje da svako diskutuje o njemu.

Za dvorište su one vaše alije, tudjmani i slični ratni profiteri :)

Maršal Josip Broz je za Memorijalni centar gde i počiva ovde u mom komšiluku, tako će i da ostane. :)

Državnik kome se poklonio ceo svet na isoraćaju mu, a to činio i za života mu ne zaslužuje da svako diskutuje o njemu.
@aleksije radicevic , eto o čemu ja pričam, sve i da ga hoću preuzeti, vi Srbi ne date.

:zcepanje:

Ne daj se legendo :cmok2::malav:
Gde ti je onaj stari nadrndani mačak od ranije?
Hm... pa ne znam na kojeg misliš.
Imam jednog crnog na WhatsApp s Darth Vader šljemom, inače koristim ovoga.
Jedino ako misliš na FHR avatar, ali tamo ne pišem sigurno više od 10 godina.
I s kim uopće imam čast?

🐈

Hm... pa ne znam na kojeg misliš.
Imam jednog crnog na WhatsApp s Darth Vader šljemom, inače koristim ovoga.
Jedino ako misliš na FHR avatar, ali tamo ne pišem sigurno više od 10 godina.
I s kim uopće imam čast?

🐈
Nemam pojma o kojim platformama pišeš, samo ovde smo se sretali.
Ne muvam se ja svukuda.
Sad tek vidim da nisi menjao avatar , u brzini mi se učinilo, to je isti simpa drndoš. ❤️
Ako si me zaboravio nema svrhe ni da te potsećam, nebitno :evil:

Nemam pojma o kojim platformama pišeš, samo ovde smo se sretali.
Ne muvam se ja svukuda.
Sad tek vidim da nisi menjao avatar , u brzini mi se učinilo, to je isti simpa drndoš. ❤️
Ako si me zaboravio nema svrhe ni da te potsećam, nebitno :evil:
Ajoj... ti si imala onu neku plavojku u avataru...

Pa kako bi odmah znao tko si, kad te nije bilo nekoliko godina.

Khm :cool: kvalitet se pamti :malav:
Da, da, sijećam te se da si me napala kada sam se smijao penzosima kojima je obećan odlazak u toplice, pa ih odveli uveličati SNS skup na kojem je Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, održao govor.

🐈 🐈

Da, da, sijećam te se da si me napala kada sam se smijao penzosima kojima je obećan odlazak u toplice, pa ih odveli uveličati SNS skup na kojem je Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, održao govor.

🐈 🐈
Uvek sam na strani nemoćnih, obmanutih , obespravljenih i na bilo koji način ugroženih, takav mi karakter.
Ako si se podsmevao tim jadnim ljudima, neka sam te napič...napala :zloca:
Ne sećam se konkretne situacije , možda od tebe nisam očekivala takvu reakciju, bilo pa prošlo, primirje o :brus:
Do sledećeg puta :malav:

Uvek sam na strani nemoćnih, obmanutih , obespravljenih i na bilo koji način ugroženih, takav mi karakter.
Ako si se podsmevao tim jadnim ljudima, neka sam te napič...napala :zloca:
Ne sećam se konkretne situacije , možda od tebe nisam očekivala takvu reakciju, bilo pa prošlo, primirje o :brus:
Do sledećeg puta :malav:
Ništa se nisam naljutio, jako mi se dopalo što si stala u obranu spektakla na kojem je Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, održao govor.

🥰 🥰

Ništa se nisam naljutio, jako mi se dopalo što si stala u obranu spektakla na kojem je Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, održao govor.

🥰 🥰
:eek: kako si sad bezočno slagao bez da si trepnuo.
Ja sam bila ljuta i zapanjena obmanom koju su ti nesrećni penzioneri bili izloženi da su ih umesto obećane im posete banji bez pitanja i njihovog pristanka odvezli na neki četaljski skup da mi je skoro bilo i pozlilo tada.

Mora da ti je sunce udarilo u glavu čim pokušavaš meni da pripišeš ovu blasfemiju :roll:

Inače, ovaj Čeh iz naslova je najobičnija budaletina, ova glupost iz neznanja će mu se obiti o glavu.

:eek: kako si sad bezočno slagao bez da si trepnuo.
Ja sam bila ljuta i zapanjena obmanom koju su ti nesrećni penzioneri bili izloženi da su ih umesto obećane im posete banji bez pitanja i njihovog pristanka odvezli na neki četaljski skup da mi je skoro bilo i pozlilo tada.

Mora da ti je sunce udarilo u glavu čim pokušavaš meni da pripišeš ovu blasfemiju :roll:

Inače, ovaj Čeh iz naslova je najobičnija budaletina, ova glupost iz neznanja će mu se obiti o glavu.
Ne nerviraj se.

🐈

Evo nešto da ti uljepšam dan:

Back