Statler and Waldorf
Buduća legenda
- Poruka
- 42.838
мудро!Чешки председник потписао закон којим се криминализује комунистичка пропаганда
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
мудро!Чешки председник потписао закон којим се криминализује комунистичка пропаганда
Prebacite ga meni u vrt, znam što ću s njim.Mačak, pa kako mrtav čovek da živi? Mrtav je, evo mu grob:
![]()
Više SRH nego Juge.Vama žao Juge?
Ako te kolega @Enigma ne preduhitri. I uzme ga za svoju avliju. On već zna da će mu svaki dan raportirati "Druže vrhovni komandante, stanje u zemlji, neredovno!".Prebacite ga meni u vrt, znam što ću s njim.
![]()
Šta bi ti sa pokojnim drugom Titom?Više SRH nego Juge.
Nego, vratite mi Broza, znam što ću s njim.
![]()
Ukopao kod sebe u vrt i omogućio ljudima da obilaze njegov grob uz malu naknadu.Šta bi ti sa pokojnim drugom Titom?
Za dvorište su one vaše alije, tudjmani i slični ratni profiteriUkopao kod sebe u vrt i omogućio ljudima da obilaze njegov grob uz malu naknadu.
U vrtu bi isto otvorio cvijećaru s bijelim ljubičicama, pa eto, neka si ljudi kupe cvijeće i ponesu doma za uspomenu.
Razmislio bih još i o štandu sa sladoledom i hladnom limunadom.
![]()
@aleksije radicevic , eto o čemu ja pričam, sve i da ga hoću preuzeti, vi Srbi ne date.Za dvorište su one vaše alije, tudjmani i slični ratni profiteri
Maršal Josip Broz je za Memorijalni centar gde i počiva ovde u mom komšiluku, tako će i da ostane.
Državnik kome se poklonio ceo svet na isoraćaju mu, a to činio i za života mu ne zaslužuje da svako diskutuje o njemu.
@aleksije radicevic , eto o čemu ja pričam, sve i da ga hoću preuzeti, vi Srbi ne date.
Hm... pa ne znam na kojeg misliš.
Ne daj se legendo
Gde ti je onaj stari nadrndani mačak od ranije?
Nemam pojma o kojim platformama pišeš, samo ovde smo se sretali.Hm... pa ne znam na kojeg misliš.
Imam jednog crnog na WhatsApp s Darth Vader šljemom, inače koristim ovoga.
Jedino ako misliš na FHR avatar, ali tamo ne pišem sigurno više od 10 godina.
I s kim uopće imam čast?
![]()
Ajoj... ti si imala onu neku plavojku u avataru...Nemam pojma o kojim platformama pišeš, samo ovde smo se sretali.
Ne muvam se ja svukuda.
Sad tek vidim da nisi menjao avatar , u brzini mi se učinilo, to je isti simpa drndoš.
Ako si me zaboravio nema svrhe ni da te potsećam, nebitno![]()
KhmAjoj... ti si imala onu neku plavojku u avataru...
Pa kako bi odmah znao tko si, kad te nije bilo nekoliko godina.
Da, da, sijećam te se da si me napala kada sam se smijao penzosima kojima je obećan odlazak u toplice, pa ih odveli uveličati SNS skup na kojem je Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, održao govor.Khmkvalitet se pamti
![]()
Uvek sam na strani nemoćnih, obmanutih , obespravljenih i na bilo koji način ugroženih, takav mi karakter.Da, da, sijećam te se da si me napala kada sam se smijao penzosima kojima je obećan odlazak u toplice, pa ih odveli uveličati SNS skup na kojem je Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, održao govor.
![]()
![]()
Ništa se nisam naljutio, jako mi se dopalo što si stala u obranu spektakla na kojem je Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, održao govor.Uvek sam na strani nemoćnih, obmanutih , obespravljenih i na bilo koji način ugroženih, takav mi karakter.
Ako si se podsmevao tim jadnim ljudima, neka sam te napič...napala
Ne sećam se konkretne situacije , možda od tebe nisam očekivala takvu reakciju, bilo pa prošlo, primirje o
Do sledećeg puta![]()
Србија да следи пример Чешке
Ma nema žena pojma.@aleksije radicevic , eto o čemu ja pričam, sve i da ga hoću preuzeti, vi Srbi ne date.
Ništa se nisam naljutio, jako mi se dopalo što si stala u obranu spektakla na kojem je Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, održao govor.
![]()
![]()
Ne nerviraj se.kako si sad bezočno slagao bez da si trepnuo.
Ja sam bila ljuta i zapanjena obmanom koju su ti nesrećni penzioneri bili izloženi da su ih umesto obećane im posete banji bez pitanja i njihovog pristanka odvezli na neki četaljski skup da mi je skoro bilo i pozlilo tada.
Mora da ti je sunce udarilo u glavu čim pokušavaš meni da pripišeš ovu blasfemiju
Inače, ovaj Čeh iz naslova je najobičnija budaletina, ova glupost iz neznanja će mu se obiti o glavu.