Statler and Waldorf
Buduća legenda
- Poruka
- 42.925
мудро!Чешки председник потписао закон којим се криминализује комунистичка пропаганда
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
мудро!Чешки председник потписао закон којим се криминализује комунистичка пропаганда
Prebacite ga meni u vrt, znam što ću s njim.Mačak, pa kako mrtav čovek da živi? Mrtav je, evo mu grob:
![]()
Više SRH nego Juge.Vama žao Juge?
Ako te kolega @Enigma ne preduhitri. I uzme ga za svoju avliju. On već zna da će mu svaki dan raportirati "Druže vrhovni komandante, stanje u zemlji, neredovno!".Prebacite ga meni u vrt, znam što ću s njim.
![]()
Šta bi ti sa pokojnim drugom Titom?Više SRH nego Juge.
Nego, vratite mi Broza, znam što ću s njim.
![]()
Ukopao kod sebe u vrt i omogućio ljudima da obilaze njegov grob uz malu naknadu.Šta bi ti sa pokojnim drugom Titom?
Za dvorište su one vaše alije, tudjmani i slični ratni profiteriUkopao kod sebe u vrt i omogućio ljudima da obilaze njegov grob uz malu naknadu.
U vrtu bi isto otvorio cvijećaru s bijelim ljubičicama, pa eto, neka si ljudi kupe cvijeće i ponesu doma za uspomenu.
Razmislio bih još i o štandu sa sladoledom i hladnom limunadom.
![]()
@aleksije radicevic , eto o čemu ja pričam, sve i da ga hoću preuzeti, vi Srbi ne date.Za dvorište su one vaše alije, tudjmani i slični ratni profiteri
Maršal Josip Broz je za Memorijalni centar gde i počiva ovde u mom komšiluku, tako će i da ostane.
Državnik kome se poklonio ceo svet na isoraćaju mu, a to činio i za života mu ne zaslužuje da svako diskutuje o njemu.
@aleksije radicevic , eto o čemu ja pričam, sve i da ga hoću preuzeti, vi Srbi ne date.
Hm... pa ne znam na kojeg misliš.
Ne daj se legendo
Gde ti je onaj stari nadrndani mačak od ranije?
Nemam pojma o kojim platformama pišeš, samo ovde smo se sretali.Hm... pa ne znam na kojeg misliš.
Imam jednog crnog na WhatsApp s Darth Vader šljemom, inače koristim ovoga.
Jedino ako misliš na FHR avatar, ali tamo ne pišem sigurno više od 10 godina.
I s kim uopće imam čast?
![]()
Ajoj... ti si imala onu neku plavojku u avataru...Nemam pojma o kojim platformama pišeš, samo ovde smo se sretali.
Ne muvam se ja svukuda.
Sad tek vidim da nisi menjao avatar , u brzini mi se učinilo, to je isti simpa drndoš.
Ako si me zaboravio nema svrhe ni da te potsećam, nebitno![]()
KhmAjoj... ti si imala onu neku plavojku u avataru...
Pa kako bi odmah znao tko si, kad te nije bilo nekoliko godina.
Da, da, sijećam te se da si me napala kada sam se smijao penzosima kojima je obećan odlazak u toplice, pa ih odveli uveličati SNS skup na kojem je Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, održao govor.Khmkvalitet se pamti
![]()
Uvek sam na strani nemoćnih, obmanutih , obespravljenih i na bilo koji način ugroženih, takav mi karakter.Da, da, sijećam te se da si me napala kada sam se smijao penzosima kojima je obećan odlazak u toplice, pa ih odveli uveličati SNS skup na kojem je Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, održao govor.
![]()
![]()
Ništa se nisam naljutio, jako mi se dopalo što si stala u obranu spektakla na kojem je Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, održao govor.Uvek sam na strani nemoćnih, obmanutih , obespravljenih i na bilo koji način ugroženih, takav mi karakter.
Ako si se podsmevao tim jadnim ljudima, neka sam te napič...napala
Ne sećam se konkretne situacije , možda od tebe nisam očekivala takvu reakciju, bilo pa prošlo, primirje o
Do sledećeg puta![]()
Србија да следи пример Чешке
Ma nema žena pojma.@aleksije radicevic , eto o čemu ja pričam, sve i da ga hoću preuzeti, vi Srbi ne date.
Ništa se nisam naljutio, jako mi se dopalo što si stala u obranu spektakla na kojem je Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, održao govor.
![]()
![]()
Ne nerviraj se.kako si sad bezočno slagao bez da si trepnuo.
Ja sam bila ljuta i zapanjena obmanom koju su ti nesrećni penzioneri bili izloženi da su ih umesto obećane im posete banji bez pitanja i njihovog pristanka odvezli na neki četaljski skup da mi je skoro bilo i pozlilo tada.
Mora da ti je sunce udarilo u glavu čim pokušavaš meni da pripišeš ovu blasfemiju
Inače, ovaj Čeh iz naslova je najobičnija budaletina, ova glupost iz neznanja će mu se obiti o glavu.
BRAVO ZA ČEŠKU!!Србија да следи пример Чешке
https://n1info.rs/vesti/predsednik-...jim-se-kriminalizuje-komunisticka-propaganda/
Чешки председник потписао закон којим се криминализује комунистичка пропаганда
Закон забрањује јавно истицање комунистичких симбола, слогана, и подршку покретима који се залажу за укидање основних права и слобода, пише портал Еурактив.
Како је наведено, изменама Кривичног законика уводе се затворске казне до пет година за свакога ко „оснива, подржава или промовише нацистичке, комунистичке или друге покрете који очигледно теже сузбијању људских права и слобода или подстицању расне, етничке, националне, верске или класне мржње“.
Одлука долази као резултат дугогодишњег притиска институција и организација за људска права, које су позивале на једнак третман свих тоталитарних режима.
Закон ступа на снагу након објављивања у Службеном гласнику и представља једну од најоштријих законских мера у Европи против комунистичког наслеђа од пада Берлинског зида.
Није јасно како ће се нови закон примењивати на странке попут Комунистичке партије Бохемије и Моравске, која је део нове изборне коалиције под називом „Стачило“ („Доста“) и која, према последњим анкетама, има 5% подршке, довољно да се врати у доњи дом Парламента на октобарским изборима, преноси Еурактив.
Информације о потписивању Закона још нису званично објављене.
... следећи су Синдикати .... затим иду ...'непожељњне нације'
Предлог за наслов књиге Петра Павела :
' како сам постао већи Хитлер од Хитлера '
Кажу да је певушио следеће стихове
Кад си купим мали моторин...
па на задње седиште
неку што ме мирише посадим
ај ћа ћу по Крфу летет с њим
![]()
![]()
![]()
Pa ga narod čaušeskuje prvom prilikomКако Чеси то елегантно одраде.![]()