Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 31.540
Eto...Ništa od toga, nema love za dooobar prsten!
Znao sam!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto...Ništa od toga, nema love za dooobar prsten!
Jao... kako se pravi važna, a šapu u vatru bi stavio da nije probala original.I ta je bezze![]()
Evo ti nešto za trolanje novopečenih Hrvata, ukoliko ti ikada zatreba:Нисам ни ја посебни обожаватељ Ибрахимов, али заиста има неколико пјесама које су отпјевана поезија.
(Ово с бициклом је већ много ближе оној „Моја кобила Сузи / често шеће по прузи” Џимија Станића.)![]()
Од орг’нала она зна само за Ад’дас.Jao... kako se pravi važna, a šapu u vatru bi stavio da nije probala original.
![]()
Их, па знам за ово, пратим ја новију музичку сцену.Evo ti nešto za trolanje novopečenih Hrvata, ukoliko ti ikada zatreba:
JesamJao... kako se pravi važna, a šapu u vatru bi stavio da nije probala original.
![]()
Aha!!!
Ma kupio mi jedan drugar Hrvat i donioAha!!!
Znao sam da si visoka članica SDA, a ovamo kao Izetbegovići ne valjaju!
![]()
Ti kao ja kada je bivša žena prijatelja rekla kako je originalni "Total Recall" predobar film, iako je "tako star".Их, па знам за ово, пратим ја новију музичку сцену.![]()
Prestani me trovat' svojim lažima.Ma kupio mi jedan drugar Hrvat i donio![]()
Ма ђе не ваљају, ваљају све што раји мош увалит!Aha!!!
Znao sam da si visoka članica SDA, a ovamo kao Izetbegovići ne valjaju!
![]()
Tita mi!Prestani me trovat' svojim lažima.
![]()
Hhhmmm...Tita mi!
За годишњицу (ваљда 30 година) првог сингла Боба Дилана био концерт, разни извођачи, све звијезда до звијезде... и сви пјевали неку његову пјесму трудећи се да звуче „дилановски”, а на самом крају се појави и он у свечаној кошуљи закопчаној до грла и отпјева „Нок, нок...” Био пренос на ТВ, наравно, сви смо гледали...Ti kao ja kada je bivša žena prijatelja rekla kako je originalni "Total Recall" predobar film, iako je "tako star".
Ja prvo zašutio, ali onda razmislio...
Pa u pravu je, to što meni nije star, ne znači da većini ljudi na svijetu nije star.
Kur'an*Hhhmmm...
"Ne izusti imena Gospodina Boga svoga uzalud!"
kaže Biblija, a shodno tome i Kuran, koji priznaje sve što je zapisano prije nego se Muhamed sudbonosne noći uputio na astralno putovanje.
Okani se tih grammar nazi sitnica, znaš ti jako dobro što sam ja pitao.Kur'an*
Ko zna čiju si uslikao.Okani se tih grammar nazi sitnica, znaš ti jako dobro što sam ja pitao.
A sad trk u obilazak benzinskih pumpi u nadi da se ne osramotiš.
Ja sam stavio najbolje što sam našao, nije original, ali najbolje što masovna proizvodnja ima ponuditi.
Čekamo tebe...
Pokaži....
....
čokoladu...
Znam te pile, dok si jaje bilo!Ko zna čiju si uslikao.
Čokoladu.
Usliko bi ti kad bi se propinjaoZnam te pile, dok si jaje bilo!
Jao, tobože ona ima original, ali eto, vjerovati na riječ, zato što je Dubai verziju već protjerala kroz guzicu, pa nema dokaza.
Što se mene tiče, ja sam uslikao najbolje što sam mogao, ako treba, sutra ću fotografiju propete kite staviti kraj tog Lindt pakovanja... pošteno sam dao obol cijeni.