Nova hit čokolada

Нисам ни ја посебни обожаватељ Ибрахимов, али заиста има неколико пјесама које су отпјевана поезија.
(Ово с бициклом је већ много ближе оној „Моја кобила Сузи / често шеће по прузи” Џимија Станића.) :lol:
Evo ti nešto za trolanje novopečenih Hrvata, ukoliko ti ikada zatreba:

Их, па знам за ово, пратим ја новију музичку сцену. :lol:
Ti kao ja kada je bivša žena prijatelja rekla kako je originalni "Total Recall" predobar film, iako je "tako star".

🤣

Ja prvo zašutio, ali onda razmislio...

Pa u pravu je, to što meni nije star, ne znači da većini ljudi na svijetu nije star.

Ti kao ja kada je bivša žena prijatelja rekla kako je originalni "Total Recall" predobar film, iako je "tako star".

🤣

Ja prvo zašutio, ali onda razmislio...

Pa u pravu je, to što meni nije star, ne znači da većini ljudi na svijetu nije star.
За годишњицу (ваљда 30 година) првог сингла Боба Дилана био концерт, разни извођачи, све звијезда до звијезде... и сви пјевали неку његову пјесму трудећи се да звуче „дилановски”, а на самом крају се појави и он у свечаној кошуљи закопчаној до грла и отпјева „Нок, нок...” Био пренос на ТВ, наравно, сви смо гледали...
Сутрадан, сједнемо у неки кафић, поред нас пар цурица за столом коментира управо тај концерт. „Јбт, синоћ били неки метузалеми на ТВ, неко смарање, сви нешто завијају кроз нос... али на крају – шоу! Појави се неки носоња и замисли, ништа мање него „Нок, нок”! Дакле, толико је упропастио дивну пјесму Ганс енд Розеса да то није нормално!!!”
Само смо устали и отишли, мислим да нисмо ни платили. :mrgreen:

Okani se tih grammar nazi sitnica, znaš ti jako dobro što sam ja pitao.

🐈

A sad trk u obilazak benzinskih pumpi u nadi da se ne osramotiš.

😈

Ja sam stavio najbolje što sam našao, nije original, ali najbolje što masovna proizvodnja ima ponuditi.

Čekamo tebe...

😈🐈

Pokaži....

....

čokoladu...

Okani se tih grammar nazi sitnica, znaš ti jako dobro što sam ja pitao.

🐈

A sad trk u obilazak benzinskih pumpi u nadi da se ne osramotiš.

😈

Ja sam stavio najbolje što sam našao, nije original, ali najbolje što masovna proizvodnja ima ponuditi.

Čekamo tebe...

😈🐈

Pokaži....

....

čokoladu...
Ko zna čiju si uslikao.

Čokoladu.

Ko zna čiju si uslikao.

Čokoladu.
Znam te pile, dok si jaje bilo!

Jao, tobože ona ima original, ali eto, vjerovati na riječ, zato što je Dubai verziju već protjerala kroz guzicu, pa nema dokaza.

Što se mene tiče, ja sam uslikao najbolje što sam mogao, ako treba, sutra ću fotografiju propete kite staviti kraj tog Lindt pakovanja... pošteno sam dao obol cijeni.

Znam te pile, dok si jaje bilo!

Jao, tobože ona ima original, ali eto, vjerovati na riječ, zato što je Dubai verziju već protjerala kroz guzicu, pa nema dokaza.

Što se mene tiče, ja sam uslikao najbolje što sam mogao, ako treba, sutra ću fotografiju propete kite staviti kraj tog Lindt pakovanja... pošteno sam dao obol cijeni.
Usliko bi ti kad bi se propinjao :D

Uzeo sam paracinkine cokolade skoro , bile na otvaranju neke prodavnice i to 50 ili 40 din 100g, i sine, ima 5,6,7 ukusa, koji su drecavi , jako naglaseni , ali od secera ne mozes da jedes cokoladu...ne mogu ni jednu od njih da zavrsim tri meseca stoje u fruzideru , ne mogu..

Ranije sam mogao one jeftine u idei , 44 din, a sad ni njih ne mogu..
Zanimljivo ima neke cokoladice kao zlatne poluge nekad sto su bile, to ko se seca, krasove, ili kao najlepse zelje, i nije losa, to mogu , ali to je mali komadic, samo sto spucam ja pola cokolade..

Ali mnogo sljama od cokolada ima....bas mnogo , menaz ja kupujem za 550 po kg...vidim da su sad 2000 kg u maloprodaji...
Mogao sam ranije i one hrvatske chief to su dve...koje mogu , i punjeni beli pionir, to su tri, ostale ne mogu...mozda nestle razne varijante...ali od domacih , ne prolaze..

A neke bas ne mogu ni da me upucaju...bas bas...
One krem su nekad tako odvratne, ali su valjda za kuvanje..

Neke ne mogu da nadjem, kao one boni stapici sa kokosom...nije jeftino ali i nema ga..

Nista vise iz znatizelje...

Metro danas

1000002430.jpg

Back