Нова година?

ja nema sta da zamisljam vec to pred svaku novu godinu prezivljavam.z:lol:
do duse, moram da priznam da je iz godine i godinu sve tise i da se sve manje dece igraju ispred.
cini mi se da je vise dece bilo kad sam ja bio klinac i da smo mnogo bili bucniji.:konfete:

Mislis mozda na vesele osamdesete?:lol:
Ja se secam ja sam kao klinka gledala moju sestru s drustvom kako skacu kod nas po sobi, a onda oko 10 odu u neki kafic, njih pedeset...:lol:
ipak su to bile osamdesete...mi(sto smo bili srednjoskolci devedesetih) smo bili mnogo vise cooooollll :cool:hahahha:zskace:

Poslednja izmena:
Нова Година је и мени неинтерсеантан празник...бар да неки Деда Мраз или деда Мразица донесе нешто...овако ништа :mrgreen:
А Православну НГ ћу као и увијек обележити, ипак је ријеч о вјерском и националном празнику.

Нова Година је и мени неинтерсеантан празник...бар да неки Деда Мраз или деда Мразица донесе нешто...овако ништа :mrgreen:
А Православну НГ ћу као и увијек обележити, ипак је ријеч о вјерском и националном празнику.

Pa da, bar da smo kao na zapadu (malo veceg standarda) pa da ti kupe nesto, da se zaradujes kad je vec praznik.

A ovo, niko(m) nista. :lol:

Ja nista ne volim vise u vezi Nove godine, osim ulica i pretpraznicnog raspolozenja (koje je ove godine jadno, nista nije okiceno, ljudi malo kupuju, pa se i ne oseca).

Okitila sam stan reda radi i to najmanje sto moze (tek da se obelezi).

A da stanujes pored skole, ne bi ti bilo neprijatno da budes "opasna teta".
bas veceras sam bila do centra na kafu...ovde kod mene je grad okicen...ali niko ne prica o NG:)
Ne kitim nista po kuci, ali jelku volim, to mi je ostalo iz detinjstva...
huh..pored shkole?:)Onda te sve razumem:)

bas veceras sam bila do centra na kafu...ovde kod mene je grad okicen...ali niko ne prica o NG:)

Ja sam na kraju kupila malu jelku koja je sama okicena ima i sijalice. A ranije sam kupovala prave jelke, pa onda veliku plasticnu sam imala dugo, a sad...zaradovala sam se kad sam se stila da imam vec okicenu (malu) jelku. :lol:

Mada ne bi mi smjetalo ni da dodje neka Baba Mrazica :per: :per: , da mi malo "uljepsa" praznike. :mrgreen:

Shomy, kako to da se ti bas raspricas kad zene pocnu da pisu? :lol:

(Da ne kazem Gosca :tajna: :lol; )

Ja se secam ja sam kao klinka gledala moju sestru s drustvom kako skacu kod nas po sobi, a onda oko 10 odu u neki kafic, njih pedeset...:lol:
ipak su to bile osamdesete...mi(sto smo bili srednjoskolci devedesetih) smo bili mnogo vise cooooollll :cool:hahahha:zskace:

malo sam zakacio vesele osamdesete, no verujem da je bilo lepo, uostalom i muzika je najbolja iz osamdesetih.
za nas klince bilo je lepo u veselim devedesetim.:zskace::zskace::zskace:
mi smo svoje streljacke sposobnosti ucili na slobinim posterima.:grudvanje3::zimag:

Ja sam na kraju kupila malu jelku koja je sama okicena ima i sijalice. A ranije sam kupovala prave jelke, pa onda veliku plasticnu sam imala dugo, a sad...zaradovala sam se kad sam se stila da imam vec okicenu (malu) jelku. :lol:

Shomy, kako to da se ti bas raspricas kad zene pocnu da pisu? :lol:

(Da ne kazem Gosca :tajna: :lol; )

Виђи, 80 % мојих пријатеља чине жене. 80 % музике коју слушам изводе жене (изузев када је ријеч о домаћој музици, ту је однос пола-пола). Више волим причати и дружити се са женама него са мушкарцима. А више ме и разумију него мушкраци.

И за крај-волим жене, а нарочито Гошћу, моју једину и непревазиђену интернет љубав :mrgreen: :D
Није ми прва у животу али ми је прва виртуелна љубав :mrgreen: :mrgreen: :) :D

Шалим се ја мало са Гошћом, супер је она дјевојка...:D

malo sam zakacio vesele osamdesete, no verujem da je bilo lepo, uostalom i muzika je najbolja iz osamdesetih.
za nas klince bilo je lepo u veselim devedesetim.:zskace::zskace::zskace:
mi smo svoje streljacke sposobnosti ucili na slobinim posterima.:grudvanje3::zimag:

hahahahha:lol:

koliko imas godina...lol..kad ovo pitam redovno me neko nakachi:lol:
al ono kad vec caskamo...da pitam:)
ti si musko, pa ti nece smetati moje pitanje, nadam se, ako smeta - preskoci:)

Виђи, 80 % мојих пријатеља чине жене. 80 % музике коју слушам изводе жене (изузев када је ријеч о домаћој музици, ту је однос пола-пола). Више волим причати и дружити се са женама него са мушкарцима. А више ме и разумију него мушкраци.

И за крај-волим жене, а нарочито Гошћу, моју једину и непревазиђену интернет љубав :mrgreen: :D
Није ми прва у животу али ми је прва виртуелна љубав :mrgreen: :mrgreen: :) :D

Шалим се ја мало са Гошћом, супер је она дјевојка...:D
hahahhaha:lol:
evo ti jedan kiss od gossce :kiss:
zimskiz:kiss:

tise za jelku, da ne cuju ziloti, a posle ce biti...z:shock:
ima i NG nekih svojih lepota ne treba sve gledati crno, belo....
svi su raspolozni, ne rade, raspolozeniji nego inace, barem su zelje i cestitke iskrene.:zjelka2::nosijelku:

Prijas nam:)To je do tebe, ti si nas podstakla na pricu:)z:kiss:

kako su im super ovi smajlici:)
:ukras5::jelka::jelka2:z:dm3:z:dm2:z:kiss:

Пиколеона је вазда била занимљива, никада досадна. И када је мирна и када се наљути, човјек би је могао сатима слушати...

Hvala ljudi, postideste me sad i zbuniste.

Laku noc vam zelim.
phil_40.gif

E to su bili dani,200 na sat,air max,dizel i tako to dalje...
Problem je što se izvođač pomenute "numere"danas slobodno šeta gradom,čak i vodi nekakvu "zabavnu" emisiju za retardirane do 6 godina,umesto da trune u nekom Gvantanamu ili Hagu,ne bitno sad, zbog svih "zločina" koje je počinio tokom ratova 90-tih (a da nije bio učesnik istih z:mrgreen:,ali itekako aktivan u svinjariji čije posledice u dobroj meri živimo i danas...)yebo mu pas mater....:zcool:
z;)

Poslednja izmena:

Back