Нова година?

Ранијих година у ово време су клинци пуцали петарде, музика трештала, аутомобили шкрипали, народа више било по улицама. Тј. ранијих година се више осећало предпразнично расположење. Данас тога је драстично мање. Све је то одраз немаштине, летаргије, беде у народу . Ово је горе доба од 90-их.
:zcepanje:

sad bacaju BOMBE!
Ne znam... Ili su ti glupi primeri, ili imaš dobar smisao za humor :think:

Poslednja izmena:
Знаш ти шта ваља. :lol:

Uvek:)
:zjelka3::zpozdrav:z:kiss:
84730.gif
535786.gif

Ранијих година у ово време су клинци пуцали петарде, музика трештала, аутомобили шкрипали, народа више било по улицама. Тј. ранијих година се више осећало предпразнично расположење. Данас тога је драстично мање. Све је то одраз немаштине, летаргије, беде у народу . Ово је горе доба од 90-их.

Не смемо да писнемо ... z:(
А и чему већина у овој држави има да се радује (сем малим стварима)? :ztorba:

fireworks1.jpg

Poslednja izmena:
Поповић је рекао да ДСС неће гласати за предложени буџет и да постоји десет разлога да се бира нова влада, наводећи да са сваким новим буџетом, а седам је предложила садашња влада, грађани живе све лошије.

Он је додао да је предлог буџета за 2011. годину урађен по диктату Међународног монетарног фонда (ММФ), затим да Влада и даље планира дефицит који није у функцији привредног развоја, не испуњава дата обећања, не предузима мере да привреда изађе из рецесије и повећава пореске стопе на штету обичних грађана.
Поповић је рекао да ДСС неће гласати за предложени буџет, јер се њиме не решавају два кључна проблема - незапосленост и лоша привредна ситуација.

"Очекујем да ће се незапосленост повећати, а привредна стагнација продужити, те да ће следећа година за привреду бити јошс тежа ако се не направе радикални резови", навео је он.

******, некада су људи са еуфоријом испраћали годину, зато што је била добра, а сада, када ти је та година донела беду и тежак живот, шта да испраћаш... :(

Ја сам и даље еуфоричан. Ове године ми је кренуло набоље. Иначе слажем се са оценом да се данас најгоре живи чак горе од 90-тих бар за већину становништва.

Back