Nova Godina i nista vise....

Nova godina nova obmana....

Jedino sto se menja u Novoj Godini je kalendar na zidu....

Zasto narod obuzme novogodisnja euforija?

Svi nesto kao srecni, trce na doceke , prave se frizure , kupuju se haljine , odela, docek, kolo se igra , zdere se , pije se , puca se a cemu to...

Ja mislim da je bolje u novogodisnjoj noci slaviti staru novu godinu a ne novu jer smo preziveli staru i da se njoj zahvalimo a ko zna sta nas ceka u novoj godini.

I tako narod igra ,peva, veseli se pa kad dodje nova godina odma se skenjaju jer vide da se nista promenilo nije, pa posle praznika padnu u depresiju pogotovo kad dodju racuni. A vec za dve sedmice niko tu Novu Godinu nece ni spominjati ni docek ni nista.

Gledam ljude kad je docek , pa to se skace u nebesa kao da stizu milioni evra na njihove dlanove...

Sve u svemu jedna velika obmana i sprdacina.....

Jedan povod da se oni kojima je milo, opuste i razvesele u drustvu, igranka vise.

nas druge kojima do toga nije, niko ne tera.

Svi ti zimski praznici su samo da coveku bude lakse na hladnoci, pogotovo jos ako i priroda ne pruza radost u pogledu. Tako i slave, karnevali....sve

Ko voli nek izvoli, za svakog sve to ima opste a i personalno znacenje

Od uvek se radujem novoj godini,ako jednom prestanem,znacu da sam izgubio i poslednji delic deteta u sebi i da polako postajem gundjalo i zakeralo....
Najlepse zurkice su bile oko i za vreme doceka,grad je svecaniji a ljudi generalno opusteniji i veseliji....
I u novim uslovima kada sam sa porodicom i decom ,to je sjajna prilika da posvetimo vreme jedni drugima,uostalom ne radi se par dana,kitimo jelku,kupimo po neki pokloncic,pravimo planove ....pozitivna atmosfera.....

Meni nije jasno ovo bacanje 'bombi' 20 dana posle nove godine, i to klinci, a roditelji stoje pored... Pa da mi slavimo 2 nove godine i to na nekoliko tipicnih nacina ili ces da zavrsis u nekom restoranu/diskoteci za par hiljada ili ces negde u inostranstvo ili kod kuce sa Titanikom-RTS ili Grandovo narodno veselje-PINK

Back