- Poruka
- 92.810
Zato što si navikao da država vodi računa o tebiUSA mi je top turisricka lokacija, ali za zivot?
Ni u ludilu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što si navikao da država vodi računa o tebiUSA mi je top turisricka lokacija, ali za zivot?
Ni u ludilu![]()
Ne nego za porez koji placam ocekujem da vidim da drzava radi svoj posao.Zato što si navikao da država vodi računa o tebi
zato što vam država otima pare nemilice.Ne nego za porez koji placam ocekujem da vidim da drzava radi svoj posao.
To se zove gradjanska svest, a ne robovski mentalitet koji propagiras![]()
Moguće, ne znam baš ništa o Kanadi, ali sam slušala/čitala reakcije Amera koji se recimo presele u Slovačku - u fazonu, šta se žalite na kvalitet zdravstvene usluge, nama ovo predobro zbog same činjenice da postoji.Ne moraju da idu u Evropu da vide to. Ima i u Kanadi, a ne treba im ni pasoš za tamo
Šta znam, Kanadu bi možda mogla da uporediš sa Nemačkom, s tim što pričaju engleskiMoguće, ne znam baš ništa o Kanadi, ali sam slušala/čitala reakcije Amera koji se recimo presele u Slovačku - u fazonu, šta se žalite na kvalitet zdravstvene usluge, nama ovo predobro zbog same činjenice da postoji.
Koja to ne otima?zato što vam država otima pare nemilice.
...dok je kod nekih drzava sve rezervisano samo za gospodare, dok robovi kliču tim gospodarima i uvllače im se u buljuMožeš li da pojasniš to "robovski mentalitet"?
Zabranjeno je vređanje po bilo kojoj osnovi. U pravnoj državi bi te zbog toga strpali u zatvor. ALi, živiš u nacističkoj, trako da shvatam realnost.Bukvalno, sve što svi vi SNS-ovci radite je odraz robovskog mentaliteta.
A najsmesnije je sto mislite da ste nesto iznad drugih, a zapravo ste dobrovoljni robovi![]()
Zabranjeno je vređanje po bilo kojoj osnovi. U pravnoj državi bi te zbog toga strpali u zatvor. ALi, živiš u nacističkoj, trako da shvatam realnost.
Pre bih se obesio nego da živim u diktatorskoj zemlji kao što je Dojčland.Misliš u diktaturi koju voliš i koju priželjkuješ?
U pravnoj državi bi ceo tvoj SNS bio na doživotnoj robiji, a tvoj voljeni predsednik bi čekao na izvršenje smrtne kazne![]()
Zašto misliš da je Nemačka diktatura?Pre bih se obesio nego da živim u diktatorskoj zemlji kao što je Dojčland.
Učini nam svima usluguPre bih se obesio nego da živim u diktatorskoj zemlji kao što je Dojčland.
Vrlo zanimljiv izbor reči i dosta precizno opisuje razlike između Evrope i Novog sveta. Biti oportunista se smatra izrazito lošom ličnom osobinom u evropskoj kulturi.Amerika je bila zemlja za oportuniste.
Lik je vatreni pristalica Vucica, sta mislis, kakvu propagandu ce da siri?Zašto misliš da je Nemačka diktatura?
možda objasnim nekom drugom prilikomZašto misliš da je Nemačka diktatura?
Da. U americi ne.Vrlo zanimljiv izbor reči i dosta precizno opisuje razlike između Evrope i Novog sveta. Biti oportunista se smatra izrazito lošom ličnom osobinom u evropskoj kulturi.
Objasni ovde kad budeš imao vremena, baš me zanima.možda objasnim nekom drugom prilikom
Nema šta propaganda - postoje jasni pokazatelji šta je diktatura, šta je autokratija, šta je demokratija. Mnogo pametniji od nas su to odavno definisali.Lik je vatreni pristalica Vucica, sta mislis, kakvu propagandu ce da siri?![]()
Pa naravno da je propaganda. Da nije propaganda, rekao bi ti i objasnio zasto smatra.Nema šta propaganda - postoje jasni pokazatelji šta je diktatura, šta je autokratija, šta je demokratija. Mnogo pametniji od nas su to odavno definisali.
Možda objasni, sad je kićenje jelki zanimljivijePa naravno da je propaganda. Da nije propaganda, rekao bi ti i objasnio zasto smatra.
Ovako samo siri propagandu rezimskih glasila![]()
Naravno da neće nijednim validnim argumentomMožda objasni, sad je kićenje jelki zanimljivije![]()
Ja bih mu nabacila jednu temu, ali nisam toliko dobar čovekNaravno da neće nijednim validnim argumentom![]()
jedina zemlja u kojoj vredi ziveti jer mozes da krenes od nule i da ti niko ne sere. mozes da se izgubis u anonimnosti a to je u evropi nemoguce gde god da si.