jako dobro znam da JESTE TUŽILA.
a Vi niste informirani![]()
Glupane, pitao sam te sta ste dobili? Jel ste dobili spor. Dakle poduvali ga...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jako dobro znam da JESTE TUŽILA.
a Vi niste informirani![]()
Cro-Force ovde se vrlo lako postaje Ban...
Glupane, pitao sam te sta ste dobili? Jel ste dobili spor. Dakle poduvali ga...Sta ti to govori glupanderu?
negiraš holokaust prema jevrejima...
Pro-Vo-Kator8)
to mi govori da je spor u tijeku i da nije gotov.
i molim Vas,nemojte biti prosti jer ću zbog toga dobiti ban![]()
]Glupane[/B], pitao sam te sta ste dobili? Jel ste dobili spor. Dakle poduvali ga...Sta ti to govori glupanderu?
Znaci traje 10 i vise godina? Ala ti volis da lazes sebe... To je cudo jedno... Dobicete **** kao i BIH... Cim se to toliko vuce to samo govori da sve vase gluposti padaju u vodu...
tako je mile.
tu "pilulu" će te progutati kada bude pravi politički trenutak.sada ste u krizi i nestabilni i ne želi se dodatno komplicirati stvar.![]()
Ćuti, ovo je 5 puta više nego što bi neki Srbin dobio na vašem ''demokratskom'' interent -nebu8)
Aha, kao i od Federeacije jel da?Dakle samim tim, izduvavate i vi... Sto ne odgovaras na pitanja ko je bio komandant u Vukovaru, ko mu je bio zamenik, koje je nacionalnosti Tus... To zaobilazis...
![]()
sto ti stalno vrijedas i prozivas...ako ti se nedopada ono sto kaze, odgovori mu istom mjerom, odnosno argumentima, koje ocito nemas...on tebe ne psuje i ne vrijeda...
RH je podigla tuzbu protiv Srbije, tuzba je prihvacena ali do sudenja jos nije doslo....
i nitko iz RH nije osuden za zlocin "etnickog ciscenja", a za to su optuzena tri generala HV-e koji se momentalno nalaze u Haag-u
znaci , ne izmisljaj...a, sa srpske strane ih je (izmedu ostaloga) i za to krivicno dijelo, osudeno njih vise...
mile,Vi imate problem razumjevanja pojma PRAVNE i FIZIČKE osobe![]()
Ovaj stvarno nije cist... Lepo ja kazem... Evo ovo je pesma koja tebe onako bas bas pravo opisuje...
mile,jna je PRAVNA osoba.a hrvati koji su se nalazili u njoj su FIZIČKE osobe.
i fizičke osobe ne mijenjaju karakter pravne osobe.![]()
Aha... Oce to tako... S tim sto su te fizicke osobe bile na glavnim pozicijama u JNA.... Zamisli bas u vreme rata...