Nov naziv potforuma Usamljena srca / Romantika

Džudi S

Brišem spam
Moderator
Poruka
7.567
Naziv potforuma je promenjen jer je sam potforum bio pred zatvaranjem. Nije bilo interaktivnih tema, tema u kojima se vodi diskusija. Nije bilo posete ovom potforumu.

Svesna sam da se bunite zbog ove promene i sada vas molim da date predloge za novi naziv.

Takođe vas molim da ne idete u off topic i da vodimo konstruktivan dijalog. I molim vas da predlažete i ideje za nove teme, za nove diskusije.

Пошто сте очигледно решили да одвојите "Љубав" од "Секса" и спојите је са "Романтиком", логично следи да подфорум треба да се зове "Љубав и Романтика" :cool:

"Љубав и Секс" треба да се преименује у "Секс" :cool:

Само, мало вам ремете намеру форумаши попут Марија :kez:
Jedno vreme sam stalno pamprčio preko interneta okrenuo sam preko 1000 devojaka. Imao sam neku super chat skriptu za to. One se same zaluđuju i ja om posle samo bućnem srećka :mrgreen:

Пошто сте очигледно решили да одвојите "Љубав" од "Секса" и спојите је са "Романтиком", логично следи да подфорум треба да се зове "Љубав и Романтика" :cool:

"Љубав и Секс" треба да се преименује у "Секс" :cool:

Само, мало вам ремете намеру форумаши попут Марија :kez:

Misliš da bi bilo dobro spojiti Usamljena srca/Romantiku i ljubav a posebno odvojiti Seks?

Mario je ok. Ovaj podforum se ne moderiše strogo, kao što se moderiše "Psihologija" na primer.

Не може се то измолити

Da li imaš neki predlog za ime ovog potforuma i o čemu bi najradije pisao ovde?

Misliš da bi bilo dobro spojiti Usamljena srca/Romantiku i ljubav a posebno odvojiti Seks?

Mario je ok. Ovaj podforum se ne moderiše strogo, kao što se moderiše "Psihologija" na primer.

Da li imaš neki predlog za ime ovog potforuma i o čemu bi najradije pisao ovde?

Предлози се не усвајају, већ се намећу.

Морате се системски мењати

Не мислим, гледам шта радите, па предлажем назив. Додуше, не са строгом озбиљношћу.

Теме попут "Како наћи дечка?" се традиционално отварају на Љису.

Можда зато што није било потребе?

Romantični kutak
Romantična srca
Priče srca
Prepoznaj me srcem

Treptaj duše
Dodiri duša
Nežno mi priđi

Љубав и Романтика" :cool:

1. za nas dvoje
2. šarene perle na dar
3. samo rijetki nađu rijetke, - Na posletku,.. Nedostaje mi naša ljubav mila,... Stih na asfaltu,.. Jedan D-mol,.. Lome me vali (nose me struje)

Svi predlozi mi se dopadaju. Predložite još, pa da glasamo za najbolji predlog 🙂 ovde, ne treba nova tema.

Назив теме треба да буде у складу са сврхом подфорума. Пошто се из уводног поста може претпоставити да ово више неће бити подфорум који је искључиво намењен романтици, потребно је да људи знају какве ће се теме од сада па на даље овде отварати.

Назив теме треба да буде у складу са сврхом подфорума. Пошто се из уводног поста може претпоставити да ово више неће бити подфорум који је искључиво намењен романтици, потребно је да људи знају какве ће се теме од сада па на даље овде отварати.

Biće i tema o usamljenosti. Ali i romantičnih tema.

Činjenica je da ima usamljenih, ne samo kod nas već i u svetu. Brz tempo života, prošla pandemija covid19, otuđenje koje se može primetiti i u porodicama, sve ovo je dovelo do usamljenosti.

Ja ne volim patetiku i kukanje i znam da većina to ne voli.. Ali bismo mogli da pišemo o usamljenosti, slobodno, bez psiholoških analiza.

Romantične teme ostaju, ali bi bilo ok da vodimo diskusiju o nekoj temi, a da ne puštamo samo sentiš muziku.

Verujem da me razumeš.

Možda je došao dan da te razočaram :)
Dodala bih i da ovaj potforum treba da se razlikuje od LjiS-a. :tick:

Možda da damo poneki savet u smislu kako naći dečka, šta je važno pri izboru partnera, da li je muško-žensko prijateljstvo mit ili istina..romantika u 21.veku...
Kako zračiš - tako i privlačiš.
Protivnik sam tuge i depre,.. treba navijati volan na drugu stranu,... makar šaljivim komentarom uz neku pesmu,.. prepisani sadržaj,.. (ovo tvoje navedeno je OK,.. ja ću svoje ideje lakoo ).
Ovo bi sve bile odvojene teme.
Teme se ne trebaju nametati (dobra primedba gore ,.. ) već usklađivati sa onim što forumaši pišu,.. poštovati njihov 'sluh'.
Iskreno mislim da si moderator bez dovoljno iskustva u ovakvim sadržajima,.. :) .
:deda:ne namećeš sebe,.. nikada,... jer si ti ovde motivator, (animator), urednik, vlast,.. i tu si zbog 'naroda'. :hvala:

Мислим да људима не смета само назив подфорума већ и то што се мења његова сврха.
Naravno.
Ne mogu da teraju ljude da pišu o nečemu na silu.

Nikoga ne teram da piše na silu. Samo sam za to da imamo teme o kojima diskutujemo.

I svako može da otvori sentiš temu, ali ne bi bilo dobro da samo slušamo muziku i da se igramo.

Back