Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

*BILJA*;bt264672:"Kažu da sam se promenila… Nisam više onakva kakva sam bila,u pravu su ljudi. Drugačija sam, ne mislim da sam gora. Naprotiv,bolja sam od mnogih koji mi sude. Kažu da sam drska. Nisam, samo ne dam da me gaze. Kažu da sam bezobrazna, nisam, samo udarce istom merom vraćam. I opet ne valjam… Kažu da sam izgubila dobrotu u sebi, nisam, samo je više ne pokazujem svima… Podigla sam zidove, do najboljeg dela mene sada stižu samo oni kojima ja to dozvolim i oni koji to znaju ceniti, koji su to zaslužili. Ostali samo neka stoje napolju iza zidova i pitaju se kakva li sam iznutra."
![]()

*BILJA*;bt264733:Pa, jesi li
Inace(stavila sam pod navodnike) citat je sa jednog foruma gde sam se registrovala, veoma mi se dopao, stavise, dobro sam zagledala da nisam JA to pisala? Naravno da ne, ali sam se pronasla i te kako...
U suštini, svako moze da se pronadje u necemu što je neko drugi napisao, ja sam recimo videla dve svoje pesme i jednu pricu bukvalno prisvojene, cak ni pod navodnicima. Ako se jos neko pronasao u njima, neka, jedino smeta sto je to ipak KRADJA, a zapravo mi trebaju obe (kao i prica o Strancu u noci), videcu da se ipak javim i da preuzmem svoje.
Pozz

*BILJA*;bt264739:Ma, kakvi, samo sam se iznenadila to sto smo se obe pronasle u istom, znaci da smo na istoj talasnoj duzini, iliti,
duse koje jedna drugu razumeju, a sad govorim u svoje ime: Oprljena od MRAZA, ali i svojom krivicom.
Budi mi pozdravljena, nisam shvatila kao optuzbu, ti bi to izravno rekla, ne bi okolisala, ti ne bi dozvolila sebi da budes na jeziku med, u srcu jed, a to je tvoja najveca vrednost
![]()
*BILJA*;bt264762:U to ime:
![]()