Posle ove izjave dobio sam neodoljivu želju da se upoznamo.Otorinolaringolog koji je operisao mojoj ćerki krajnike, svaki put dok razgovara sa mnom ne gleda me u oči već u sise...
Posle ove izjave dobio sam neodoljivu želju da se upoznamo.Otorinolaringolog koji je operisao mojoj ćerki krajnike, svaki put dok razgovara sa mnom ne gleda me u oči već u sise...
Što, zanima te koje su mi boje oči?Posle ove izjave dobio sam neodoljivu želju da se upoznamo.
Što, zanima te koje su mi boje oči?80C
sta bi ti tek bilo kad bih ti rekla za mojih 90c![]()
Otorinolaringolog koji je operisao mojoj ćerki krajnike, svaki put dok razgovara sa mnom ne gleda me u oči već u sise, bez obzira što imam brus. Ja u zemlju od stida, ne znam kako da se ponašam, baš sam bila zatečena. Drugom prilikom, dok sam čekala kontrolni pregled, gledala sam kako razgovara s majkom druge pacijentkinje, naravno, sve gledajući i nju u sise. Tada sam shvatila da nisu moje sise idealne, već da je gospodin doktor perverzan.
Što, zanima te koje su mi boje oči?80C
sta bi ti tek bilo kad bih ti rekla za mojih 90c![]()
eh,kad sam vec lagala,kud nisam rekla 100![]()
eh,kad sam vec lagala,kud nisam rekla 100![]()
Da.Jelen je l se pališ ti kad ti odgovaraju ovako, na teme?
A kad vidiš tako cicu bez brusa, je l se i na to malo uspališ? a?![]()
Blago muškarcima, oni se pale jer ne znaju da broj pokazuje obim ispod grudi a slovo dubinu korpe.Stotku nosi Boki13.
![]()
cekaj sad...ispade da je boki malo krupniji od mene.....
![]()
A ne 'fala lepo - to je posao za ove sa parade Ponosa. Držaću se botanike i ispitivanja belih Rada.To prepuštam jelenku da ispita.![]()
I kad se natrontam tako kako napisa ti ja ga nosim...bas sam se navikla i cini mi se da kad ne bi jedna bi mi sisa gledala Banovo brdo a druga Karaburmu...tesko da ce ko da bas iskolaci oci ako ne nosim neki sto ih podize i pravi oblik kakav bi svaku zenu cinio zadovoljnom...Ebi ga al opet ne padam u bedak jer ima i gorih od mojih pa su zive...Gledam da istaknem druge adute pa da im skrenem pogled...na dole npr...E zimi kad se natrontate, te jedna rolka, te džemper, te prsluk što vam štrikala tetka (od čiste vune) del' obučete još i brus ispod da vas steže ili date sebi ( a i njima) oduška?
Šetate li po kući u brusu il ga još sa vrata skidate?
Gledaju li vas muškarci u oči dok pričaju sa vama kad nemate brus? Preznoje se? Iskolače oči? Zamuckuju?
Nosite ga samo kad kosite?