Nosite li brus ?

Otorinolaringolog koji je operisao mojoj ćerki krajnike, svaki put dok razgovara sa mnom ne gleda me u oči već u sise, bez obzira što imam brus. Ja u zemlju od stida, ne znam kako da se ponašam, baš sam bila zatečena. Drugom prilikom, dok sam čekala kontrolni pregled, gledala sam kako razgovara s majkom druge pacijentkinje, naravno, sve gledajući i nju u sise. Tada sam shvatila da nisu moje sise idealne, već da je gospodin doktor perverzan.

Oto me vara:rida: :lol:
a temaz:mrgreen:
ponekad ne, ponekad da:grudvanje3:
 
Ja sam hendikepirana,bez brusa kao ortopetskog pomagala ne mogu,boli me kicma,narocito kad sam preskakala konopac pa se sve cima gore dole,i sutradan bol koji ni kosmodisk ne izleci..a kad ga skinem..
fd05097cd93886b38776f04ff22babf1.gif
moram da pazim gde gazim..zao mi je sto nemogu da nosim one haljine bez ledja,a mrzim one bretele od plastike,providne..fuj su mi..
 
E zimi kad se natrontate, te jedna rolka, te džemper, te prsluk što vam štrikala tetka (od čiste vune) del' obučete još i brus ispod da vas steže ili date sebi ( a i njima) oduška?
Šetate li po kući u brusu il ga još sa vrata skidate?
Gledaju li vas muškarci u oči dok pričaju sa vama kad nemate brus? Preznoje se? Iskolače oči? Zamuckuju?
Nosite ga samo kad kosite?
I kad se natrontam tako kako napisa ti ja ga nosim...bas sam se navikla i cini mi se da kad ne bi jedna bi mi sisa gledala Banovo brdo a druga Karaburmu...tesko da ce ko da bas iskolaci oci ako ne nosim neki sto ih podize i pravi oblik kakav bi svaku zenu cinio zadovoljnom...Ebi ga al opet ne padam u bedak jer ima i gorih od mojih pa su zive...Gledam da istaknem druge adute pa da im skrenem pogled...na dole npr...
 

Back
Top