G
GMG
Gost
Sta mislite o protezama? O momcima sa krivim zubima. Odvratni su vam,zezate ih zbog toga ili nesto trece!?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ti si isto prsla,da nisi svesna......slatka:Ja bas volim proteze.pogotovu fiksne.ali i obicne su slatke.pa ja nosim protezu.i nema problema.
hehe:I ja bih trebala da nosim protezu,ali se bojim kako ce mi stajati,ali cu se zasto u buducnosti kajati,ne znam sta da radim!?
Ti mali/la ne prozivaj......snake:Ala ima zlobnika i logorasa ovde... RS I COREY... kao da vam je satana baba, haos...
R.S.:Ti mali/la ne prozivaj......snake:Ala ima zlobnika i logorasa ovde... RS I COREY... kao da vam je satana baba, haos...
Svi svataju da se zjbvam....... 8)
Vec postoji ta tema,i odgovorio sam ti!!!!NIJE VAZNO:OVO JE PITANJE ZA MUSKARCE: DA LI IKAD POLJUBILI DEVOJKU SA RUZNIM ZUBIMA ALI VEOMA LIJEPE GRADJE I SLATKOG LICA???
MOLIM ZA BRZE ODGOVORE
NE!NIJE VAZNO:OVO JE PITANJE ZA MUSKARCE: DA LI IKAD POLJUBILI DEVOJKU SA RUZNIM ZUBIMA ALI VEOMA LIJEPE GRADJE I SLATKOG LICA???
MOLIM ZA BRZE ODGOVORE
snake:hehe:I ja bih trebala da nosim protezu,ali se bojim kako ce mi stajati,ali cu se zasto u buducnosti kajati,ne znam sta da radim!?
Obavezno brate ( ili sestro :wink: ). Cuo/la si sta vecina misli. Proteza postoji da bi ti pomogla, ispravila zube. Nosis jedan period, opusteno, i kako je ZR rekao bitno je da je ti prihvatis, da znas zasto nosis a onda ce je i drugi prihvatiti.
Zar nije veci BLAM da imas krive zube do KRAJA ZIVOTA nego da nosis 2-3 godine protezu?