NOSIM NAOCARE!!!

• Začetnik teme Začetnik teme snaja88
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nenushka:
Nemoj se stideti toga,pa nosis ih samo za svoje dobro.Jedna moja drugarica ne voli da nosi naocare,pa me ne prepozna na metar razdaljine-zar to nije bezveze?
НИЈЕ ТАЧНО,СОЧИВА УОПСТЕ НЕ ВАЉАЈУ!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

E,ljudi ko god da kaze da su naocare glupe,daj treba ide u ludnicu. :evil: Ja nosim naocare od svoje trece god,a sada treba da napunim 17. :wink: Letos ih nisam nosila, i to samo zato sto mi je ram pukao. :roll: Bilo mi je kao cudno.Ok,videla sam ja ali ipak... Mene nikada nije niko zezao,naprotiv,ljudi su trazili da probaju ram da vide kako im stoje. 8) Sto se tice sociva,ja ih nikada nebih nosila.Ipak to treba da se stavi na oko,mislim,uf... Moja komsinica je nosila,ali kaze da uzasno grebu i prestala je. Sada i ona nosi naocare. Vazno je samo da nades neki dobar okvir,i videces kako ces da budes strava. Preporucujem neka tanje,crne!Pozdrav :D

I ja sam nosila naocare 3 godine,pa sam presla na sociva pre par meseci.Neko rece da sociva grebu - to nije tacno!Tada su verovatno bila ona "tvrda" sociva.Mada,i mnogi svetski top modeli stavljaju naocare bez dioptrije samo da bi izgledale jos BOLJE!A i meni su uvek govorili da izgledam super sa cvikama i stalno su mi trazili da im dam da probaju kako im stoje!Ti sto te zezaju (bilo je njih i u mom slucaju...) nisu dostojni tvoje paznje,a kamoli tvog prijateljstva!Zato GLAVU GORE i krenu u potragu za nekim cool ramom (pogledaj u MERCATOR-u,u DIOPTI,imaju jako dobre!),i sta te briga sta ce ti drugi reci! :wink: 8) :D

Nosim naocare vec 5 godina , da mi je neko rekao da cu ih nositi ne bi nikad verovao ali ****** to ti je sudbina. U osnovnoj su me cesto zezali "coravi" i tako... zbog cega sam se non-stop tukao :lol: ali dobro vise nisam u osnovnoj i nemam takvih problema i totalno sam se navikao mada ih mrzim do zla boga i mnogo mi smetaju kad igram basket. Moram da se slozim da svim devojkama naocare lepo stoje :wink:

snaja:
fizio:
snaja:
E,stvarno vam HVALA na ovakvim porukama!
Pa nije mene blam sto nosim naocare,nego sam oduvek mislila da naocare prosto odbijaju ljude.
Što se ne registruješ??????
Ma ja sam registrovana,ali sam za korisnicko ime napisala dulcom.Tako me niko nece prepoznati,zar ne?
a zasto ti ispod imena pise GOST ako si registrovan[a]??????

Ja sam nosila naochare od shestog razreda osnovne. Pre pola godine sam preshla na sochiva...

Naravno da su me zezali, ali nishta posebno. Uostalom, kazhu da se mushkarci lozhe na zhene sa cvikerima. Meni su sochiva praktichnija, ne smetaju pri nekim radnjama...
Mogu da dubim na glavi, nishta necje da spadne, a ne smetaju nimalo. Kao da ih ni nemash. :wink:

Vidi, molim te, kako naleteh na ovu temu :D :P

nosim naocari nekoliko godina, pre su mi smetale, imala sam neke bezveze okvire, a sad imam naocari bez okvira - oliver, preslatke su - i bolje izgledam s njima nego bez njih! :D :D :D :D

probala sam sociva :x :x :x :x :x :x nisam mogla meka, nego sam polutvrda, ljudi, da znate samo kako je to odvratno, zulja, pece, nikom to ne bih pozelela! :shock: :shock: :shock: :evil:

Rain:
Sta fali naocarima? :o Ja ih nosim vec dve godine i obozavam ih.Ma vazno je da se otarasis kompleksa i onog "samo streberi nose naocare bla bla bla...".Sem toga bolje da ih nosis nego da se lomis svaki put kad izadjes na ulicu.

ovde su samo normalni ljudi ali ajde ti to objasni sabanima na ulici
nosim naocare vec 2 godine i verovatno cu ih nositi jos 3 ili 4

ja treba da nosim naochare... -0.5 dioptrija valjda... ali necju.... i to ne zbog 'bicju ruzhna' tripova (shtavishe, izgledala bih 5X normalnije i ozbiljnije sa naocharama) vecj zato shto me mrzi da idem na pregled vida... :oops: a i verovatno bih ih izgubila negde (mislim naochare) kad-tad s obizrom na to kolika sam zamlata... :cry:

ja nosim naocare vec godinu i nesto.dioptrija mi je jako mala -0,50,pa zato jos necu da pocnem da nosim sociva.svi mi kazu da mi slatko stoje naocare,a mene iskreno briga sta drugi misle.najvaznije mi je da ja dobro vidim,a za ostalo me briga

Ja i da ocu ne bih nosio!Alergican sam na naocare, kad ih nosim svrbi me nos da ocu da umrem :lol: majke mi! :lol: Onda pocne da me boli glava i tako to...Tako da... ako bude bilo potrebe za tim, beli stap u ruke pa ima da tumaram naokolo! :lol:
Inace nemam nista protiv ljudi koji nose naocare, ume to da bude jako simpa i sexi!

Shinoda:
Ja i da ocu ne bih nosio!Alergican sam na naocare, kad ih nosim svrbi me nos da ocu da umrem :lol: majke mi! :lol: Onda pocne da me boli glava i tako to...Tako da... ako bude bilo potrebe za tim, beli stap u ruke pa ima da tumaram naokolo! :lol:
Inace nemam nista protiv ljudi koji nose naocare, ume to da bude jako simpa i sexi!

:lol: :lol: :lol:

ja imam malu dioptriju, ali se povecava ako ne nosim, i boli me glava,, tako da moram! [ne bas uvek]

Ja sam nosio naocare u nizim razredima osnovne skole.
Tada je izbor bio jako mali tako da sam imao neke okrugle cvikere.Danas kad vidim te slike iskidam se od smeha.Sad postoji jako veliki izbor tako da svako moze da izabere sta mu odgovara i u velikom broju slucajeva to izgleda jako dobro.

Back