S
snaja88
Gost
Pitanje kao i za protezu-sta mislite ako neko nosi naocare?Ja bi trebalo da ih nosim 2-3 godine,a vec 1,5 je prosla...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što se ne registruješ??????snaja:E,stvarno vam HVALA na ovakvim porukama!
Pa nije mene blam sto nosim naocare,nego sam oduvek mislila da naocare prosto odbijaju ljude.
Ma ja sam registrovana,ali sam za korisnicko ime napisala dulcom.Tako me niko nece prepoznati,zar ne?fizio:Što se ne registruješ??????snaja:E,stvarno vam HVALA na ovakvim porukama!
Pa nije mene blam sto nosim naocare,nego sam oduvek mislila da naocare prosto odbijaju ljude.
Kako kome stoje :?snaja88:Pitanje kao i za protezu-sta mislite ako neko nosi naocare?Ja bi trebalo da ih nosim 2-3 godine,a vec 1,5 je prosla...
MA BOLI TE UVO I MENE ZEZAJU STO SAM SECERAS I STO POMALO SUSKAM PA IH JA SVE JBM U ZDRAV MOZAK. A AKO TE BUDU JOS DIRALI IMACE POSLA SAMNOM 8)sunrise:sta ti pevaju Joko? hmmmm... ma znas sta ko ih *ebe... danas je bas cool nositi naocare, cak neki kupuju one bez dioptrije cisto da bi bili u fazonu... tako ti uzivkaj nosi naocare da bi ti se ispravio vid i cooliraj pile.. poz za tebe.. :wink:jovana devic-bela crkva:zovem se jovana 87' nosim naocare i osecam se ocajno.Cesto placem jer me u skoli nazivaju coravom i pevaju mi:'dugo nisam djozluke brisala od prasine....
I meni su to pre pevali i zvali me corava(u osnovnoj).Ali posto mene ne zanima misljenje drugih(osim bliskih i dobrih prijatelja,sto oni sigurno nisu bili)meni je lako da ih isCOOLiram i ne obracam paznju.To je verovatno jer sam Jarac/nemoguce Tvrdoglava>jovana devic-bela crkva:zovem se jovana 87' nosim naocare i osecam se ocajno.Cesto placem jer me u skoli nazivaju coravom i pevaju mi:'dugo nisam djozluke brisala od prasine....
snaja88:Pitanje kao i za protezu-sta mislite ako neko nosi naocare?Ja bi trebalo da ih nosim 2-3 godine,a vec 1,5 je prosla...[/quote
8)Nosis naocare pa sta,samo nadji oblik koji ti lepo stoji i to je to!Imam drugaricu koja nosi naocare,zovu je corava,teglasica...meni je jako zao zbog toga.Sada ce da stavi sociva,mozda bi it mogla isto to da uradis.