mala natasa:e uta ta ta doci cu i ja
hihihi[/quo
Pa dobro dosla !!!!![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mala natasa:e uta ta ta doci cu i ja
hihihi[/quo
Pa dobro dosla !!!!![]()
![]()
![]()
Nisam sa Kosova,ja sam iz Sumadije odnosno iz okoline Uzica.stavanger:hehe,ja sam iz pristine pa reko da nisi i ti mozda odozdo posto si mlad u norveskoj![]()

saskica:hei,
hilsen fra Oslo!!!
Bas steta sto vi osobe zenskog pola ste u Oslu i ne dolazite malo severnije......looodica:saskica:hei,
hilsen fra Oslo!!!
hm saskice da se mozda neznamo ja i ti ali pod drugim imenom![]()
![]()
Bio i vrnuo se......nije bilo lose ali ipak Norge je Norgelooodica:ljudovi kad ce te na odmor dole?![]()

:wink:Hehe,izgleda da si nam ti jedina iz Sør Trøndelaga a ja iz Møre og Romsdala...Ali kad malo bolje razmislim mi smo komsije takoreci....sta je Trondheim na nekoliko sati voznje od Molde-aNorthern_Lady:Jesam li ja jedina iz Trondheim ovde ili zaista nema nikoga iz Sør Trøndelag?????
Lakse mi je ovde preci 1000km nego dole 300km...stavanger:bar ovde nije daljina problem kao sto je dole npr u srbiji,zato smo svi nekako komsiluk sto dalji sto blizi![]()
Meni vidis bas obrnuto. Satra me ova norveska udaljenost. 100 godina moram da putujem od jednog mesta do drugog. Sranye u boji (jos je meni muka u busu)Master_Chief:Lakse mi je ovde preci 1000km nego dole 300km...
Eh cokolado tebi tako meni ovako.chokolada:Meni vidis bas obrnuto. Satra me ova norveska udaljenost. 100 godina moram da putujem od jednog mesta do drugog. Sranye u boji (jos je meni muka u busu)Master_Chief:Lakse mi je ovde preci 1000km nego dole 300km...

Vidimo se onda!looodica:cokoladice ja idem![]()

A gdi je??looodica:cokoladice ja idem![]()
U Oslu. Bila sinoc zali Boze bacenh para.Master_Chief:A gdi je??
Ma ovde u Norveskoj retko sta da ti se isplati...a za tu "pus-sobu" nije neka novost...hehe logicno da svi moraju pusiti napolju...Zivot pusaca nije lak ovdechokolada:U Oslu. Bila sinoc zali Boze bacenh para.Master_Chief:A gdi je??
Krenuli u 17:00 (mi imamo neka 3-4 sata voznje do Osla), stigli svi izguzvani i umorni oko pola 9. Nesto pojeli, zapalili cigaru, otisli do te diskoteke, tamo dali 200 kr za ulaz, unutra nije uopste moglo da se sedne (noge mi otpale od stajanja), "pus-soba" bila napolju, smrzla sam se zbog yebenih cigareta (a uzeli nam jakne, kao ne smes sa jaknom unutra), krenuli kuci oko pola 2, stigli tek u pola 6. Ma smaranje zivo, stvarno se ne isplati. Mislim svaka cast Hariju, super je bio, ali nama koji ne zivimo u Oslu to je samo bespotrebno satravanje i bacanje para. Ja i decko smo sinoc zajedno spicili 1000 kr na nista.
Ma znala sam ja, ali opet se nadala. Mislim svoji smo kad ono prc!Master_Chief:Ma ovde u Norveskoj retko sta da ti se isplati...a za tu "pus-sobu" nije neka novost...hehe logicno da svi moraju pusiti napolju...Zivot pusaca nije lak ovde