looodica
Buduća legenda
- Poruka
- 34.720
hehheheeh leleeeeeeeeeeee komsho pomagaj ovaj navalio na mene,uzaaaaaaaas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Master_Chief:Det er bare vi "norske" jenter og gutter...looodica:Mala_maza:Ja sam iz swedske..da nema neko iz sw,,,ali iz stockholma....??![]()
![]()
![]()
Sorry malechka ali ovde su samo iz Norveshke moracesh da postavish novu temu![]()
:wink: Vreme je bilo da se kaze istina...stavanger`s:vreme je bilo da neko bude iskren i da nedaje ljudima laznu nadu.
pozdrav masters)
si siguran/sigurna da mi saljes pp,jer ja nisam dobio nijedan novi pp u zadnje vreme...inace odgovaram na svaki ppcages:4masterChief:na pp ne odgovaras uopste ili ne zelis da odgovoris meni? :?
Pa,mozda sam se i z al ne bih rekaoMaster_Chief:si siguran/sigurna da mi saljes pp,jer ja nisam dobio nijedan novi pp u zadnje vreme...inace odgovaram na svaki ppcages:4masterChief:na pp ne odgovaras uopste ili ne zelis da odgovoris meni? :?
stavanger`s:vreme je bilo da neko bude iskren i da nedaje ljudima laznu nadu.
pozdrav masters)
stavanger`s:cuti bre ti tamo nego kan jeg kommer på besøk a loodice 8)![]()
looodica:stavanger`s:cuti bre ti tamo nego kan jeg kommer på besøk a loodice 8)![]()
![]()
![]()
![]()
Hvis du skulle gå deg vill i Oslo så si ifra da er du velkommen men ellers nei,netju da se druzim sa tobom
hehee nemoj da se sad dvoumim oko dolaska,ce ti bude zao![]()
:wink:
stavanger`s:looodica:stavanger`s:cuti bre ti tamo nego kan jeg kommer på besøk a loodice 8)![]()
![]()
![]()
![]()
Hvis du skulle gå deg vill i Oslo så si ifra da er du velkommen men ellers nei,netju da se druzim sa tobom
hehee nemoj da se sad dvoumim oko dolaska,ce ti bude zao![]()
:wink:
Hehehe,jeg vet at alle er svake når noen nevner "avslag"...stavanger`s:gde ga nadje uf,nemoj mi tu rec ..pogadja me 8) hehe
Master_Chief:Hehehe,jeg vet at alle er svake når noen nevner "avslag"...stavanger`s:gde ga nadje uf,nemoj mi tu rec ..pogadja me 8) hehe
![]()
Jeg vet min kjære... :wink:looodica:Master_Chief:Hehehe,jeg vet at alle er svake når noen nevner "avslag"...stavanger`s:gde ga nadje uf,nemoj mi tu rec ..pogadja me 8) hehe
![]()
Komsho ikke vær så sikker på det,jer er ikke svak og tåler å høre det:wink: alle er ikke like vet du :wink:
stavanger`s:eg trenger ikke å 8) lære :wink:eg er flink gutt, hehee